odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP Probook 455-G9 Silver (5N4G6EA)

Код:723195
Немає в наявності
Ноутбук HP Probook 455-G9 Silver (5N4G6EA) фото
Ноутбук HP Probook 455-G9 Silver (5N4G6EA) фото
Ноутбук HP Probook 455-G9 Silver (5N4G6EA) фото
Ноутбук HP Probook 455-G9 Silver (5N4G6EA) фото
Ноутбук HP Probook 455-G9 Silver (5N4G6EA) фото
Ноутбук HP Probook 455-G9 Silver (5N4G6EA) фото
Ноутбук HP Probook 455-G9 Silver (5N4G6EA) фото
cashback iconКешбек 259 ₴
25 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Продуктивність та надійність бізнес рівня

HP ProBook 455 G9 – це практичний помічник у повсякденній роботі та відпочинку, створений для користувачів, які цінують у ПК комфорт та практичність. Він забезпечує продуктивність, безпеку та надійність комерційного рівня, та всі інструменти, необхідні для ефективної роботи як індивідуально, так і в команді. Потужний процесор і SSD накопичувач сприяють швидкій роботі лептопа та всіх додатків, 15,6-дюймовий Full HD екран з мінімальними рамками та вбудовані стереодинаміки роблять перегляд мультимедіа приємним, а завдяки гарній системі охолодження ноутбук залишається тихим, навіть коли ви змушуєте його виконувати найважчі завдання. Це найкращий діловий компаньйон, який вам коли-небудь знадобиться.

Ефективна робота щодня

Закінчуйте проекти в стислий термін та працюйте ефективно в умовах багатозадачності, використовуючи найновіший процесор AMD Ryzen з ідеальним балансом продуктивності та енергоспоживання. У поєднанні зі швидкою оперативною пам'яттю DDR4 та інтегрованою відеокартою вам завжди буде достатньо продуктивності для роботи та навіть легких ігор. У той час як швидкісне сховище SSD забезпечить дуже швидкий запуск системи та програм. Таким чином, ви можете бути впевнені, що HP ProBook 455 G9 легко впорається з усіма вашими повсякденними завданнями.

Робота звідки завгодно

Потужний акумулятор HP з тривалим терміном служби дозволить вам цілий день проводити зустрічі та займатися справами без необхідності підзарядки. А коли заряд підійде до кінця, ви зможете швидко поповнити запаси енергії за допомогою технології HP Fast Charge, яка здатна забезпечити до 50% заряду батареї лише за 30 хвилин заряджання.

Спілкуйтеся віддалено та насолоджуйтесь звуком

Онлайн-зустрічі, незалежно від того, знаходиться ваша команда в одному офісі або по всьому світу, вимагають хорошої якості картинки і звуку. Тому ноутбук оснастили HD-камерою, оптимізованою для відеодзвінків в умовах низького освітлення, а також двонаправленими мікрофонами, які добре вловлюють звук із різних напрямків. З ними ви зможете спілкуватися без турбот і завжди бути у центрі подій. Крім того, ProBook 455 G9 має високоякісні вбудовані стереодинаміки зі звуковою технологією HP, які забезпечують захоплююче відтворення мультимедіа.

Комфорт на кінчиках пальців

Відповідайте на листи, складайте звіти або просто працюйте з документами без проблем завдяки зручній повнорозмірній клавіатурі ноутбука, яка оптимізована для набору тексту. Вона має цифрову панель, захист від бризок, довгий хід клавіш і дуже чіткий та послідовний зворотний зв'язок. І насолоджуйтесь легкою навігацією завдяки великому тачпаду. Він пропонує дуже плавне ковзання, точне відстеження та надчутливе введення.

Захищено HP Wolf Security

Ви можете повністю покластися на цей лептоп у питанні збереження даних та конфіденційності завдяки низці захисних технологій та рішень. Так HP Sure Sense використовує глибоке навчання для забезпечення виняткового захисту від сучасних шкідливих програм. HP Sure Click захищає ваш комп'ютер від веб-сайтів та вкладень із шкідливими програмами, програмами-вимагачами або вірусами за допомогою апаратного захисту. А HP Sure Start автоматично відновлює BIOS після шкідливих програм, руткітів або хакерських атак.

Перевірена якість

Тонкий і легкий, але дуже міцний HP ProBook пройшов 120 000 годин випробувань HP Total Test Process і перевірки по військовому стандарту MIL-STD 810. Тому, куди б ви не відправлялися, ви спокійно можете брати його із собою і бути впевненим у тому, що цей ноутбук вас не підведе.

Більше можливостей та комфорту

Використовуйте будь-які додаткові інструменти та периферичні пристрої – від додаткового 4К-монітора до бездротової миші – щоб зробити свою роботу зручнішою та ефективнішою. Ноутбук має в своєму розпорядженні достатньо портів для підключення чого завгодно: три SuperSpeed USB Type-A (5 Гбіт/с), універсальний SuperSpeed USB Type-C® (10 Гбіт/с, стандарт USB Power Delivery, DisplayPort 2.1), порт HDMI 2.1b та комбінований роз'єм для навушників й мікрофона.*

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,3 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 х USB 3.1 Type-А

1 х USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Ні

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,74 кг

Ширина

35,94 см

Довжина

23,39 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація