Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP Spectre x360 14-ef2002ua Blue (825D5EA)

Код:736003
Немає в наявності
Ноутбук HP Spectre x360 14-ef2002ua Blue (825D5EA) фото
Ноутбук HP Spectre x360 14-ef2002ua Blue (825D5EA) фото
Ноутбук HP Spectre x360 14-ef2002ua Blue (825D5EA) фото
Ноутбук HP Spectre x360 14-ef2002ua Blue (825D5EA) фото
Ноутбук HP Spectre x360 14-ef2002ua Blue (825D5EA) фото
Ноутбук HP Spectre x360 14-ef2002ua Blue (825D5EA) фото
Ноутбук HP Spectre x360 14-ef2002ua Blue (825D5EA) фото
Ноутбук HP Spectre x360 14-ef2002ua Blue (825D5EA) фото
Ноутбук HP Spectre x360 14-ef2002ua Blue (825D5EA) фото
Ноутбук HP Spectre x360 14-ef2002ua Blue (825D5EA) фото
cashback iconКешбек 798 ₴
79 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Створений, щоб зробити вашу роботу та розваги ще кращими

Ноутбук HP Spectre x360 14 – втілення елегантності та передових технологій, створене для тих, хто завжди вибирає лише найкраще. У ньому чудова майстерність виконання поєднується з високою продуктивністю, щоб забезпечити вам справжній комфорт у всьому. Потужний процесор Intel Core 13 покоління гарантує видатну продуктивність, а оперативна пам'ять LPDDR4X забезпечує швидкодію в будь-яких завданнях. Твердотільний накопичувач NVMe SSD дарує високу швидкість читання та запису, роблячи роботу з даними максимально ефективною. Гнучка конструкція з обертанням екрану на 360° дозволяє вибрати ідеальне положення, а розумні функції веб-камери дозволяють вам виглядати приголомшливо під час спілкування онлайн. З цим чудовим ноутбуком ви отримуєте максимум можливостей у компактному та стильному виконанні.

Легкий та мобільний

HP Spectre x360 14 – чудовий супутник для справжнього професіонала. З вагою всього 1,36 кг і компактними розмірами він легко поміщається в рюкзаку або сумці, що робить його ідеальним компаньйоном у дорозі. Стильний та витончений дизайн не тільки підкреслює ваш образ, але й приносить комфорт у використанні у будь-якому місці. Незалежно від того, чи працюєте ви в кафе, в офісі чи у подорожі, цей ноутбук готовий до виконання всіх ваших завдань, забезпечуючи видатну продуктивність у мобільному форм-факторі.

Повертайте як хочете

Цей ноутбук-трансформер також легко підлаштовується під умови роботи та ваші уподобання. Завдяки шарнірам особливої конструкції його кришку можна вільно відкривати на будь-який кут до 360°. Тому ви можете одним рухом перетворити свій ноутбук на планшет або поставити його вертикально для зручності перегляду контенту. Справжня гнучкість для по-справжньому комфортного використання.

Новітні технології

Будьте готові використовувати свій час з максимальною віддачею завдяки потужному та універсальному процесору Intel Core 13-го покоління. Він забезпечує не тільки високу продуктивність, але й ефективне керування енергією, що робить ноутбук ідеальним для різноманітних завдань – від використання ресурсомістких професійних додатків до повсякденних завдань. Разом з великим запасом оперативної пам'яті LPDDR4X - 4266 МГц, це дозволяє задіяти HP Spectre x360 14 в обробці даних та забезпечує плавну і чуйну роботу в будь-яких умовах.

Яскравий сенсорний дисплей

Транслюйте, грайте та дивіться контент у своє задоволення за допомогою цього мобільного розважального центру, оснащеного 13,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю WUXGA (1920х1280). Він вражає своєю реалістичною картинкою та високою піковою яскравістю в 1000 ніт, забезпечуючи бездоганну якість зображення з насиченими, яскравими та живими кольорами. Будь то робота, творчість чи розваги, кожен піксель цього екрану дарує неперевершений візуальний досвід.

Відеочат преміум-класу

Часто спілкуєтеся по відеозв'язку? З HP Spectre x360 14 ваше спілкування вийде на новий рівень. Його інтелектуальна камера з роздільною здатністю 5 мегапікселів та ІЧ-підсвічуванням використовує функцію «картинка в картинці» та відстеження звуку, щоб автоматично фокусуватися на вас. Поліпшіть свої відеодзвінки за допомогою фільтрів на базі штучного інтелекту, які допоможуть вам виглядати приголомшливо. А захисна шторка (Privacy shutter) гарантує вашу конфіденційність, закриваючи камеру в ті моменти, коли ви не користуєтеся нею.

 

Видалення шуму за допомогою штучного інтелекту

Завдяки AI шумозаглушенню та динамічному вирівнюванню голосу вас буде чітко чути без перешкод. Тому ви можете приєднуватись до відеоконференцій у будь-якому місці.

Стереосистема від Bang & Olufsen

Пориньте в розваги з головою і слухайте свою улюблену музику із задоволенням. Аудіосистема, налаштована професіоналами з Bang & Olufsen, створює вражаючий звуковий ландшафт, доповнюючи візуальний досвід насиченим звуком.

Розумне охолодження Smart Sense

Інтелектуальна технологія керування температурним режимом Smart Sense оптимізує продуктивність вашого ноутбука, рівень шуму вентилятора та температуру. Таким чином, лептоп працюватиме з максимальною ефективністю, але без зайвого шуму при цьому.

Готовий до продуктивної роботи

Спроектований з акцентом на рухливість, цей ноутбук водночас має широкий вибір інтерфейсів для підключень. Він оснащений бездротовими модулями Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.3 для безперебійного зв'язку в будь-яких умовах. А також цілим набором різноманітних портів, включаючи два Thunderbolt 4 USB Type-C зі швидкістю передачі даних до 40 Гбіт/с (подача живлення через USB, DisplayPort 1.4, HP Sleep and Charge), USB Type-A зі швидкістю передачі даних 10 Гбіт /с, слот для microSD карт та комбінований порт для навушників/мікрофона. Завдяки цьому ви зможете організувати для себе зручне робоче місце будь-де.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

1000 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

1,2 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 3.1 Type-А

2 x USB 3.1 Type-C

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

microSD

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Синій

Вага

1,36 кг

Довжина

22,04 см

Ширина

29,8 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження