Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ZBook Firefly 14 G10 Grey (82N21AV_V5)

Код:741914
Немає в наявності
Ноутбук HP ZBook Firefly 14 G10 Grey (82N21AV_V5) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 14 G10 Grey (82N21AV_V5) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 14 G10 Grey (82N21AV_V5) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 14 G10 Grey (82N21AV_V5) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 14 G10 Grey (82N21AV_V5) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 14 G10 Grey (82N21AV_V5) фото
cashback iconКешбек 670 ₴
67 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP ZBook Firefly G10

HP Zbook Firefly G10 – відмінний вибір для професіоналів, яким потрібен потужний та портативний ноутбук, здатний з легкістю виконувати складні завдання. Він оснащений процесором Intel Core 13-го покоління, значним запасом ОЗП та швидкісним твердотілим накопичувачем, що забезпечує швидку та надійну роботу для ресурсомістких завдань, таких як написання коду, редагування відео або робота з великими масивами даних. І поєднує продуктивність професійного рівня зі справжньою мобільністю за рахунок тонкого та легкого корпусу, який дозволяє легко носити лептоп із собою, куди б ви не вирушили. А завдяки чіткому 14-дюймовому WUXGA дисплею з точною передачею кольору і якісним стереодинамікам, перегляд мультимедіа принесе одне задоволення. Разом з модулем Wi-Fi 6, двома портами USB-C (Thunderbolt 4) та функціями безпеки корпоративного рівня це робить Zbook Firefly 14 G10 чудовим супутником для бізнес-професіоналів, творчих ентузіастів та різноманітних фахівців.

14-дюймовий екран із правильним співвідношенням сторін

Ноутбук оснащений 14-дюймовим дисплеєм WUXGA (1920 x 1200), який забезпечує приголомшливе зображення та яскраві кольори, що робить його ідеальним для роботи з мультимедіа.

Завдяки співвідношенню сторін 16:10 ви отримуєте більше інформації та контенту на екрані з меншою кількістю прокручування. Крім того, дисплей також має матове або антивідблискове покриття, що знижує навантаження на очі і полегшує роботу протягом довгих годин.

Потужність настільного комп'ютера в портативному ПК

Усередині HP Zbook Firefly є вражаюче апаратне забезпечення для вирішення ресурсомістких завдань. Він працює на новітніх процесорах Intel Core 13-го покоління, які можуть похвалитися помітно збільшеною ефективністю. Це забезпечує лептопу плавну роботу в багатозадачному режимі та високу продуктивність у будь-яких процесах, дозволяючи професіоналам легко справлятися з ресурсомісткими додатками.

Чудова пам'ять

З пам'яттю найновішого стандарту DDR5 і швидким твердотілим накопичувачем PCIe NVMe M.2 ви можете розраховувати на високу чуйність та блискавичний запуск як операційної системи, так і всіх програм.

Насолоджуйтесь неперевершеною стабільністю, плавністю та відмінним відгуком під час роботи з кількома програмами, потокової передачі відео, роботи в інтернеті, перегляду фільмів та багато чого іншого.

Робоче місце, яке завжди з вами

Однією з ключових переваг HP ZBook Firefly G10 є його мобільність. Завдяки тонкому дизайну та вазі 1,4 кг цей ноутбук легко брати з собою в дорогу, що робить його оптимальним вибором для професіоналів, яким необхідно працювати у кількох місцях чи людей, які часто подорожують. Крім того, тривалий час автономної роботи дозволяє працювати весь день без необхідності зупинятися та перезаряджатися.

Підключайте все, що потрібно

Незважаючи на тонкий корпус, ZBook Firefly пропонує користувачеві універсальні можливості підключення, що дозволяють використовувати різні периферійні та зовнішні пристрої. Він має два порти USB-C з підтримкою Thunderbolt 4 (з передачею даних 40 Гбіт/с, USB Power Delivery, DisplayPort 1.4 і функціями HP Sleep and Charge), а також роз'єми USB-A та HDMI, що дає вам можливість підключати зовнішні монітори, пристрої зберігання та інші периферійні пристрої.

Також у лептопа є комбінований роз'єм для навушників та мікрофона, який дозволить використовувати гарнітуру або зовнішні колонки. Крім того, ZBook Firefly підтримує новітні стандарти Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.3 для швидкого та стабільного бездротового підключення.

Спілкування без перешкод

Ефективно співпрацюйте із ZBook Firefly. Удосконалена 5-мегапіксельна камера з автоматичним кадруванням та штучним інтелектом забезпечує покращену якість зображення навіть при слабкому освітленні. А програмне забезпечення AI Noise Suppression блокує шум фону, тому ви можете безперешкодно підключатися до відеочатів практично з будь-якого місця.

Надійність, якій ви можете довіряти

Працюйте з упевненістю, знаючи, що ваш комп'ютер був протестований на важкі робочі навантаження та складні умови використання. Загалом ZBook пройшов 19 тестів на довговічність за суворими військовими стандартами MIL-STD 810H і витримав понад 120 000 годин випробувань у лабораторіях HP. Його шарнір дуже міцний, а клавіатура захищена від попадання рідини, що допоможе ноутбуку витримати роки подорожей та активне повсякденне використання.

Тому професіонали можуть впевнено брати його з собою, не турбуючись про випадкові удари чи падіння. А системні засоби захисту, такі як HP Sure Start — перший у галузі BIOS, що самовідновлюється, — дозволяють пристрою надійно захищати ваші дані від сучасних кіберзагроз.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

1,7 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

5200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.1 Type-А

2 х Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Active SmartCard

NFC

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,45 кг

Довжина

22,4 см

Ширина

31,56 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження