Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ZBook Firefly 14 G10A Silver (752N3AV_V8)

Код:741436
Є в наявності
Ноутбук HP ZBook Firefly 14 G10A Silver (752N3AV_V8) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 14 G10A Silver (752N3AV_V8) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 14 G10A Silver (752N3AV_V8) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 14 G10A Silver (752N3AV_V8) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 14 G10A Silver (752N3AV_V8) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 14 G10A Silver (752N3AV_V8) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 655 ₴
65 555
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Вражаюча потужність. Виняткова мобільність

HP ZBook Firefly 14 – це потужна, але при цьому портативна робоча станція, яка пропонує визначні можливості в компактному форм-факторі. Продуктивність професійного рівня, яку забезпечує процесор AMD Ryzen 7 PRO та передова пам'ять DDR5, поєднується в ній зі справжньою мобільністю завдяки невеликому розміру та вазі. Тому вона чудово підійде для виконання складних обчислювальних завдань, відповідаючи вимогам розробників, виробників відео та інших фахівців. А висока автономність дозволяє творити і працювати будь-де. Залишайтеся продуктивними, де б ви не знаходилися, завдяки 5 Мп веб-камері та аудіо з підтримкою штучного інтелекту, швидкому підключенню з Wi-Fi 6 та яскравому і чіткому дисплею. Цей ноутбук має все, що вам потрібно для комфортної роботи та управління проектами. А його елегантний дизайн і добре захищений корпус преміум-класу порадують найвибагливіших користувачів.

Процесор AMD Ryzen™ PRO нового покоління

HP Zbook створений для задоволення професійних потреб користувачів, і тому оснащений процесором AMD Ryzen™ PRO нового покоління, виготовленим по 4 нм виробничому процесу. Він забезпечує достатньо потужності, щоб справлятися з усіма видами сучасних багатоядерних чи багатопотокових завдань. І при цьому вирізняється високою енергоефективністю, подовжуючи час автономної роботи ПК. Його доповнює інтегрована відеокарта AMD Radeon Graphics на базі новітньої архітектури AMD RDNA™ 3, яка пропонує ще більше можливостей завдяки використанню штучного інтелекту Ryzen™ AI. Таким чином, працюєте ви з електронними таблицями або інструментами САПР, ви завжди досягнете гідної продуктивності.

Створено для подорожей

ZBook Firefly 14 – найлегший ZBook вагою 1,4 кг, який призначений насамперед для мобільної роботи. Він досить компактний, щоб поміститися в сумці та вирушити з вами на зустріч, презентацію проекту чи у поїздку. Металевий корпус надає ноутбуку чудового вигляду та міцності. Тривалий час автономної роботи забезпечує комфорт та просту роботи поза офісом, а функція HP FastCharge дозволяє зарядити до 50% лише за 30 хвилин. Ця високопродуктивна робоча станція стане чудовим супутником для всіх, хто постійно перебуває в русі.

Розгляньте кожну деталь

Насолоджуйтеся чіткою картинкою на 14-дюймовому екрані зі збільшеною зоною перегляду. Його IPS-панель з вражаючою роздільною здатністю WUXGA (1920 x 1200 пікселів) має надширокі кути огляду, забезпечуючи чудову якість зображення. Співвідношення сторін 16:10 зменшує потребу прокручування, відображаючи більше вертикального контенту, ніж дисплей 16:9. А функція зменшення синього світла та матова поверхня, що виключає появу відблисків, роблять перегляд контенту набагато комфортнішим.

Спілкуйтесь, співпрацюйте, діліться

Завдяки 5-мегапіксельній камері з автоматичним кадруванням та покращеним штучним інтелектом ZBook Firefly 14 дозволить вам завжди залишатися на зв'язку та полегшить віддалену роботу. Ця камера автоматично покращує зображення, тому зображення залишиться чітким навіть при слабкому освітленні. А цифрові мікрофони та програмне забезпечення AI Noise Suppression, яке блокує фонові шуми, подбають про найкращу передачу звуку, щоб ви могли безперешкодно підключатися до відеоконференцій практично з будь-якого місця.

Захоплююче звучання у навушниках та без

Аудіосистема Bang & Olufsen, що складається з кількох динаміків, забезпечує чистий, захоплюючий звук для віддалених зустрічей та перегляду фільмів. А додаткові функції допомагають точніше налаштувати звучання ноутбука. Так, HP Dynamic Audio – нова звукова функція на базі штучного інтелекту – налаштовує звук, музику та кіноконтент, одночасно знижуючи фоновий шум. А за допомогою HP Sound Calibration ви зможете насолоджуватись більш персоналізованим звуком у навушниках.

 

Найбезпечніша мобільна робоча станція у світі

Разом з HP ZBook Firefly 14 G10A ви отримуєте також найкращі в галузі функції безпеки для захисту ваших даних та конфіденційності. Вони включають як апаратні, так і програмні засоби, які працюють у фоновому режимі з моменту включення ноутбука, забезпечуючи захист на всіх рівнях — від BIOS до ОС. Так, наприклад, шторка конфіденційності веб-камери гарантує, що ви самі контролюєте, коли камера працює. Сканер відбитків пальців забезпечує швидкий та безпечний вхід до системи. Функція HP Sure Sense використовує штучний інтелект із глибоким навчанням для захисту вашого пристрою як від усіляких шкідливих програм. А датчик відкриття/закриття корпусу HP Tamper lock захищає від фізичних зламів, попереджаючи про відкриття корпусу та заміну внутрішнього обладнання.

Зручна вологозахищена клавіатура

Набирайте тест, використовуйте спеціальні комбінації клавіш для керування функціями комп'ютера та виконуйте інші завдання легко з покращеною преміальною клавіатурою з підсвічуванням. Вона має м'який хід клавіш та забезпечує захист від потрапляння рідини, а вбудоване підсвічування дозволяє легко працювати навіть за слабкого освітлення.

Широкі можливості для використання

HP ZBook Firefly 14 ви можете створити більш зручне та функціональне робоче місце. Цей ноутбук оснащений модулем Wi-Fi 6E з підтримкою гігабітних швидкостей та Bluetooth 5.3 для бездротового підключення. І цілим рядом портів, включаючи два USB-C з Thunderbolt 4 (підтримка DisplayPort 1.4 та Power Delivery, швидкість передачі сигналу 40 Гбіт/с), пару USB 3.1, HDMI 2.0 та комбінований порт для навушників та мікрофона. З їх допомогою ви зможете підключати додаткові монітори, миші, графічні планшети та багато іншого обладнання, яке потрібне вам для роботи або творчості.

Протестовано на абсолютну надійність

Ноутбуки HP ZBook – це не тільки висока продуктивність, але й справжня витривалість. Вони пройшли 120 000 годин тестування та діагностики аж до останнього компонента. А також тестування за 14 військовими стрес-тестами (MIL-STD 810H) і тому готові до екстремальних умов. Пил, спека, невеликі падіння – цей ноутбук витримає все.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

3,8 ГГц

Максимальна частота процесора

5,1 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

5600 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.1 Type-А

2 x USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

NFC

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,4 кг

Довжина

22,4 см

Ширина

31,56 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження