Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G10 Silver (82P37AV_V1)

Код:726727
Є в наявності
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G10 Silver (82P37AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G10 Silver (82P37AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G10 Silver (82P37AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G10 Silver (82P37AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G10 Silver (82P37AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G10 Silver (82P37AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G10 Silver (82P37AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G10 Silver (82P37AV_V1) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 557 ₴
55 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Створений, щоб допомогти вам творити

Розкрийте свій потенціал із HP ZBook Firefly 16 G10. Ця портативна робоча станція поєднує у собі найвищу продуктивність, розширені функції безпеки та виняткову універсальність, щоб задовольнити потреби найвибагливіших професіоналів. Ноутбук оснащений найновішими мобільними процесорами Intel 13-го покоління, що забезпечують набагато більшу продуктивність, ніж раніше. І має вражаючий екран з роздільною здатністю WUXGA (1920x1200) та співвідношенням сторін 16:10. А потужний акумулятор і безліч портів, що вмістилися в компактному, але міцному корпусі дозволяють скрізь почуватися впевнено. Перейдіть на Zbook Firefly 16 G10 та оцініть ідеальне поєднання продуктивності та мобільності.

Портативність та елегантність бізнес-класу

ZBook Firefly створений для тих, хто живе у постійному русі. Він настільки тонкий і легкий, наскільки це взагалі можливо для 16-дюймового ноутбука, тому легко поміститься в рюкзаку або діловій сумці. А значить, з ним ви зможете продуктивно працювати будь-де. І при цьому виглядає лептоп максимально професійно. Суворі лінії, приємне забарвлення, преміальні матеріали – все це дозволяє йому виглядати винятково елегантно.

Продуктивність на найвищому рівні

Працюєте ви над інтенсивними завданнями, створюєте мультимедійний контент або спільно працюєте над проектами з колегами з інших міст, цей ноутбук розроблений, щоб задовольнити усі ваші професійні потреби. Він легко справляється з ресурсомісткими додатками завдяки новітньому процесору Intel 13-го покоління, а також високошвидкісній оперативній пам'яті DDR5 і швидкому твердотільному накопичувачу NVMe PCIe. З такою продуктивною начинкою ви зможете одночасно відкривати великі файли та запускати професійні програми, обмінюватися даними та творити. Тому HP ZBook Firefly 16 G10 – все, що вам потрібно для спільної роботи та управління проектами з будь-якого місця.

Пориньте у свою роботу

Чим більше ви бачите, тим більше ви можете зробити. Шикарний 16-дюймовий WUXGA (1920x1200) екран з точною передачею кольорів забезпечує приголомшливе зображення завдяки високій роздільній здатності і яскравим кольорам. А співвідношення сторін 16:10 зменшує потребу прокручування, відображаючи на 11% більше вертикального контенту, ніж дисплей зі співвідношенням сторін 16:9. Отримайте більше від своїх застосунків та програм, якими ви користуєтеся щодня.

Звук студійної якості

ZBook Firefly має якісні динаміки Bang & Olufsen, спрямовані вниз, які особливо добре звучать при використанні на столі або інших твердих поверхнях. Вони забезпечують чудовий аудіосупровід для всіх ваших відеоконференцій, роботи або мультимедійних розваг, ніколи не спотворюють звук і дозволяють почути набагато більше деталей.

Швидке бездротове підключення нового покоління

Завдяки підтримці новітнього стандарту Wi-Fi 6E (802.11ax), який дозволяє використовувати менш завантажений діапазон 6 ГГц із сумісними мережами, цей ноутбук забезпечує плавну потокову передачу відео та безпроблемну передачу навіть великих файлів. А наявність Bluetooth 5.3 дає можливість підключати до лептопу різні аксесуари на кшталт бездротових навушників або миші, не переймаючись вільними роз'ємами чи наявністю потрібного кабелю.

HP Fast Charge

Не витрачайте свій час даремно в очікуванні, поки ваш ноутбук зарядиться і можна буде продовжити роботу. ZBook Firefly 16 G10 отримав ємну батарею, яка забезпечує йому довгі години автономної роботи. І підтримку надшвидкої зарядки HP Fast Charge, що дозволяє зарядити акумулятор від нуля до 50% приблизно за 30 хвилин. Тому що інколи кожна хвилина на рахунку.

Вологозахищена клавіатура

Відчуйте справжнє задоволення від роботи з однією з найкращих портативних клавіатур у галузі, що має ZBook Firefly. Його повнорозмірна вологозахищена клавіатура з підсвічуванням забезпечує швидке та точне натискання клавіш, відмінний зворотний зв'язок та повну відсутність прогину. А невеликий зливний отвір допомагає відводити невеликі обсяги пролитих рідин через дно, що полегшує очищення та зберігає функціональність клавіатури надовго.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

1,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,6 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.1 Type-А

2 x USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Active SmartCard

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

NFC

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,76 кг

Довжина

25,1 см

Ширина

35,87 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера