odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G9 Silver (6J530AV_V2)

Код:719377
Немає в наявності
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G9 Silver (6J530AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G9 Silver (6J530AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G9 Silver (6J530AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G9 Silver (6J530AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G9 Silver (6J530AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G9 Silver (6J530AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G9 Silver (6J530AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G9 Silver (6J530AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Firefly 16 G9 Silver (6J530AV_V2) фото
cashback iconКешбек 453 ₴
45 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP ZBook Firefly 16 G9

Зберігайте продуктивність та працюйте із задоволенням де б ви не знаходилися разом із високопродуктивною мобільною робочою станцією HP ZBook Firefly 16 G9. Завдяки компонентам професійного рівня, великому чіткому екрану з високою роздільною здатністю і точними кольорами, ємним акумулятором з підтримкою швидкої зарядки та вдосконаленою веб-камерою із засобами штучного інтелекту цей ноутбук дасть вам все необхідне для роботи, навчання або яскравих розваг. А елегантний дизайн та тонкий профіль роблять цей ноутбук чудовим доповненням як ділового образу сучасного менеджера, так і вільного стилю студента чи творчої людини.

Більше простору для ваших ідей

HP ZBook Firefly 16 G9 чудово підійде для вирішення повсякденних завдань користувача, роботи, навчання чи мультимедійних розваг. Все завдяки великому 16-дюймовому IPS екрану з роздільною здатністю WUXGA (1920×1200). Він радує око яскравими кольорами та детальністю, що робить зображення максимально реалістичним. А тонкі рамки додатково збільшують область перегляду, щоб зробити багатозадачність та перегляд контенту комфортнішими.

Продуктивність професійного рівня

Працюйте над складними творчими проектами, редагуйте контент, влаштовуйте віртуальні зустрічі з колегами або просто шукайте потрібну інформацію в мережі. З ZBook Firefly G9 ви зможете робити все набагато швидше та якісніше. Процесори Intel® 12-го покоління та вбудована або дискретна відеокарта дозволять відкривати кілька великих файлів одночасно та запускати професійні програми, забезпечуючи швидкість, багатозадачність та продуктивність, гідну професіоналів.

Швидкісні накопичувачі HP Z Turbo Drive

Вирішуйте свої робочі питання і працюйте без обмежень, де б ви не були. У ноутбуках ZBook Firefly дев'ятого покоління використовується локальний PCIe накопичувач HP Z Turbo Drive, який у 21 разів швидший за звичайні жорсткі диски і в 6 разів швидший за твердотільні накопичувачі SATA. У поєднанні з великим запасом оперативної пам'яті це робить запуск системи та будь-яких додатків неймовірно швидким, а використання професійного софту більш комфортним.

Стильний та мобільний

ZBook Firefly – це елегантний та потужний ноутбук, який вдало поєднує в собі продуктивність професійного рівня та справжню мобільність. Він надзвичайно легкий (від 1,8 кг, залежно від конфігурації) і має досить невеликі для свого класу розміри, завдяки чому ви можете брати його з собою всюди. А ще оснащений потужною батареєю з підтримкою швидкого заряджання HP Fast Charge, яка за півгодини може зарядити ноутбук до 50%. Модуль Intel® Wi-Fi 6E найновішого стандарту забезпечить вам стабільний зв'язок у будь-якій обстановці. Він не тільки підтримує вищі швидкості передачі даних, що дозволяє миттєво обмінюватися файлами та працювати онлайн без затримок, але й робить підключення більш стабільним навіть у сильно перевантажених сигналами зонах.

Провідна система безпеки

ZBook Firefly G9 – це надійний компаньйон, який добре вміє зберігати усі секрети. Всі моделі цієї лінійки мають передову систему безпеки, яка включає першу систему BIOS із самооновленням HP Sure Start, рішення HP BIOSphere 6-го покоління, що працює на рівні мікропрограмного забезпечення, безпечний браузер HP Sure Click та інші функції безпеки. Працюючи разом, вони надійно захищають пристрій, робочі файли та ваші особисті дані.

Клавіатура, яка не боїться пролитих напоїв

У творчому запалі будь-що може статися. Тому HP передбачили у клавіатурі ноутбука зливний отвір. А значить, якщо ви ненароком розіллєте над ним каву, все стіче знизу, і розлите можна буде легко витерти. Це зменшує ймовірність пошкодження клавіатури і робить лептоп ще витривалішим.

Працюйте разом, навіть перебуваючи у різних місцях

Сучасні технології поєднують і дають масу нових можливостей для віддаленої роботи. Так, вдосконалена веб-камера ноутбука з роздільною здатністю 5 мегапікселів доповнена алгоритмами штучного інтелекту для отримання визначних результатів. Вона має функцію автоматичного кадрування та забезпечує кращу якість зображення навіть при слабкому освітленні. У той час як дискретні підсилювачі звуку блокують фонові шуми. Тому ви зможете вільно спілкуватися по відеозв'язку незалежно від оточуючої вас обстановки.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Яскравість

400 нит

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

3,4 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 х USB 3.1 Type-А

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані стереодинаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

NFC

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,8 кг

Ширина

35,87 см

Довжина

25,09 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація