Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ZBook Fury 16 G9 Silver (609M2AV_V1)

Код:719364
Немає в наявності
Ноутбук HP ZBook Fury 16 G9 Silver (609M2AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 16 G9 Silver (609M2AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 16 G9 Silver (609M2AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 16 G9 Silver (609M2AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 16 G9 Silver (609M2AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 16 G9 Silver (609M2AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 16 G9 Silver (609M2AV_V1) фото
cashback iconКешбек 1 956 ₴
195 655

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP ZBook Fury 16 G9

Керуйте інтенсивними робочими процесами та вирішуйте завдання будь-якої складності з новим HP ZBook Fury 16 G9. Ця мобільна робоча станція з процесором класу настільних ПК та 16-дюймовим екраном настільки потужна, що ви взагалі забудете, що це ноутбук. Завдяки вбудованій або дискретній графіці, супершвидкому твердотільному накопичувачу та приголомшливому дисплею з точною передачею кольорів ви зможете виконувати 3D-рендеринг або працювати з алгоритмами машинного навчання на ходу. А найпередовіші фізичні та бездротові інтерфейси та розширені функції спільної роботи забезпечать весь необхідний для роботи та творчості функціонал. І все це у мобільному форматі, що дозволяє облаштовувати своє робоче місце там, де вам зручно.

Виконуйте кілька складних робочих процесів одночасно

ZBook Fury орієнтований на забезпечення виняткової продуктивності, необхідної творчим професіоналам, у тому числі творцям медіа, розробникам та спеціалістам з даних. Завдяки потужному процесору Intel®, що практично не поступається чипам для настільних ПК, і вбудованій або дискретній графіці високого класу, ця мобільна робоча станція здатна дати вам все необхідне для роботи з професійним софтом. Займайтеся 3D-анімацією та візуальними ефектами, працюйте з програмним забезпеченням CAD/CAM та моделюванням, створюйте проекти віртуальної реальності або розробляйте ігри. Цей потужний ноутбук зможе все.

Залишається прохолодним навіть під навантаженнями

Система HP Vaporforce Thermals захищає ноутбук від перегріву завдяки випарній камері, яка випаровує рідину, полегшуючи передачу тепла від процесора та графічного співпроцесора та розподіляючи його камерою для оптимізації охолодження. Її доповнюють тонкі вигнуті вентилятори та двосторонні вихідні отвори, а також оптимізований розподіл потужності, що допомагає забезпечити подачу живлення на відповідні компоненти. Тому ви можете запускати будь-які програми та насолоджуватися максимальною обчислювальною потужністю без проблем та уповільнення ПК.

Продуктивність у будь-якому місці

Цей ноутбук дозволить легко вести спільну роботу над найважливішими проектами, де б ви не знаходилися. Удосконалена 5-мегапіксельна камера з автоматичним кадруванням на базі штучного інтелекту, 10 дискретних аудіопідсилювачів для блокування фонових шумів та Wi-Fi нового покоління дозволяють безперешкодно підключатися практично з будь-якого місця та завжди тримати зв'язок із колегами чи клієнтами. Динаміки, індивідуально налаштовані Bang & Olufsen, оточать вас багатим звуком, повним деталей та нюансів. Тому ви зможете почути музику так, як задумали звукорежисери та отримувати більше емоцій від перегляду фільмів чи шоу.

Поринайте в те, що робите

Втілюйте свої проекти в життя на чудовому дисплеї та побачте більше завдяки екрану з високою роздільною здатністю та тонкою рамкою. На 16-дюймовому OLED дисплеї із співвідношенням сторін 16:10 ви зможете чітко розглянути кожну деталь, менше прокручувати та бачити набагато більше контенту відразу. Точніша передача кольорів дозволить насолодитися живими фарбами та реалістичним зображенням, що допоможе легко створювати візуальний контент. А висока яскравість і антивідблискуюче покриття зроблять роботу при будь-якому освітленні більш комфортною.

Найкращі в галузі функції безпеки

ZBook Fury 16 G9 можна довірити будь-яку інформацію. Ця мобільна робоча станція надійно захищена багаторівневою системою безпеки, що включає як апаратні, так і програмні рішення на базі сучасних технологій. Вона охоплює все, починаючи від BIOS до безпечного пошуку в інтернеті, забезпечуючи надійний захист вашого пристрою, а значить, і ваших даних та особистої інформації.

Ноутбук, на який можна покластися

Працюйте з упевненістю, знаючи, що ваш ноутбук пройшов випробування на довговічність та використання в екстремальних умовах. ZBook Fury успішно пройшов тестування з військового стандарту MIL-STD 810H і витримав до 360 000 годин випробувань при важких робочих навантаженнях, щоб гарантувати, що цей ПК зможе без проблем супроводжувати вас протягом усього робочого дня, де б він не проходив.

Ще більше можливостей

Створіть найбільш комфортну конфігурацію для роботи та розширте свої можливості завдяки вільному використанню будь-яких додаткових периферійних пристроїв, включаючи зовнішні жорсткі диски, дисплеї та багато іншого. ZBook Fury 16 G9 пропонує користувачеві цілий набір інтерфейсів, що включає 2 Thunderbolt™ 4 зі швидкістю передачі даних USB4 Type-C 40 Гбіт/с (USB Power Delivery, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge), пару портів SuperSpeed USB Type-A зі швидкістю передачі даних 5 Гбіт/с (зарядка), роз'єм Mini DisplayPort™ 1.4, порт HDMI 2.1, RJ-45 для дротового підключення до мережі інтернет та порт для навушників/мікрофона.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

3,6 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

NVIDIA RTX A5500

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 х USB 3.1 Type-А

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

1 x mini DisplayPort

Active SmartCard

Вбудовані динаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

NFC

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,39 кг

Ширина

36,3 см

Довжина

25,06 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація