Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ZBook Power G10 Grey (7C3M3AV_V4)

Код:741468
Є в наявності
Ноутбук HP ZBook Power G10 Grey (7C3M3AV_V4) фото
Ноутбук HP ZBook Power G10 Grey (7C3M3AV_V4) фото
Ноутбук HP ZBook Power G10 Grey (7C3M3AV_V4) фото
Ноутбук HP ZBook Power G10 Grey (7C3M3AV_V4) фото
Ноутбук HP ZBook Power G10 Grey (7C3M3AV_V4) фото
Ноутбук HP ZBook Power G10 Grey (7C3M3AV_V4) фото
Ноутбук HP ZBook Power G10 Grey (7C3M3AV_V4) фото
Ноутбук HP ZBook Power G10 Grey (7C3M3AV_V4) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 1 238 ₴
123 899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сила, яка розсуває межі можливого

HP Zbook Power G10 – потужний ноутбук з продуктивністю та мобільністю професійного рівня. Завдяки передовим компонентам та розширеним функціям, ця преміальна робоча станція чудово підійде для технічних та творчих фахівців, яким потрібна максимальна продуктивність у дорозі. Вона пропонує все необхідне для запуску професійних програм для САПР, 3D-моделювання, рендерингу та багато іншого. І дозволяє легко підтримувати зв'язок завдяки цілому набору технологій, включаючи Wi-Fi 6E та 5-мегапіксельну веб-камеру з алгоритмами штучного інтелекту. А найкращі в галузі функції безпеки подбають про вашу конфіденційність та збереження важливих даних. Таким чином, робоча станція ZBook Power G10 дасть вам можливість самостійно визначати, як і де ви хочете працювати, вибирати потрібні програми та використовувати свій час з максимальною користю.

Продуктивність професійного рівня

Zbook Power G10 гарантує серйозну підтримку в будь-яких проектах. Він оснащений найновішим процесором Intel Core 13-го покоління, що забезпечує виняткову швидкість та продуктивність для вимогливих завдань. А також великим запасом високочастотної оперативної пам'яті DDR5 та швидким SSD сховищем.

Завдяки їм ви зможете одночасно відкривати великі файли та запускати багатопотокові програми, забезпечуючи швидку багатозадачність та продуктивність.

Крім того, цей ноутбук сертифікований незалежними постачальниками програмного забезпечення та оптимізований для використання з професійним софтом, таким як Autodesk та Adobe, наприклад.

Чудова робота з графікою

З легкістю справляйтеся навіть із 3D-задачами та рендерингом відео завдяки дискретному графічному процесору NVIDIA RTX 2000 Ada. Він забезпечує відмінну продуктивність та просте виконання завдань з інтенсивним використанням графіки. Таким чином, ви отримаєте вражаючу міць для своїх творчих проектів, ігор та інших розваг.

Яскраві кольори та точні деталі Full HD дисплея

Насолоджуйтеся чудовою картинкою під час роботи чи відпочинку. Завдяки 15,6-дюймовому IPS-екрану з антивідблисковим покриттям цей ноутбук забезпечує справжній комфорт при перегляді контенту.

Його Full HD дисплей демонструє чітке зображення з високою роздільною здатністю та яскравими кольорами, що робить його придатним для професіоналів у різних областях. Більше того, тонка рамка з усіх чотирьох сторін максимально збільшує площу дисплея та підвищує мобільність самого ноутбука.

Працюйте цілий день. У будь-якому місці

Ця робоча станція ZBook поєднує в собі елегантний дизайн із безкомпромісною зручністю використання та справжньою мобільністю. Вона досить компактна, щоб поміститися в сумці, і дуже витривала за рахунок свого міцного металевого корпусу. А завдяки акумулятору з тривалим терміном роботи станція не залежить від джерела живлення поруч, дозволяючи вам працювати будь-де. Тому вона завжди буде там, де й ви.

Співпрацюйте легко

Ефективно працюйте разом із ZBook Power завдяки 5-мегапіксельній камері з широким кутом огляду та автоматичним кадруванням, що дозволяє пересуватися, не втрачаючи уваги глядачів під час розмови.

Спілкуйтеся впевнено завдяки розширеним функціям, таким як AI Noise Suppression для приглушення шуму фону і забезпечення чіткості викликів. А модуль Wi-Fi 6E (802.11ax) забезпечить швидке та надійне бездротове з'єднання на максимально можливих швидкостях.

Швидка зарядка для економії часу

Потужна батарея, що пропонує тривалий час автономної роботи, дозволить провести цілий день без підключення до мережі. І навіть якщо вам доведеться заряджати ноутбук протягом дня, це не забере у вас багато часу завдяки технології швидкого заряджання HP Fast Charge. З нею ви отримаєте до 50% заряду акумулятора за 30 хвилин зарядки від мережі.

Найкращі в галузі функції безпеки

Завдяки розширеним функціям безпеки ZBook Power G10 ідеально підходить для регулярних подорожей та роботи поза домом. Він оснащений чипом TPM 2.0 для шифрування важливих даних та сканером відбитків пальців, які допоможуть вам забезпечити безпеку вашої персональної інформації.

А також має різні системні засоби захисту, такі як HP Sure Start (перший у галузі BIOS, що самовідновлюється), HP Sure Sens для інтелектуального виявлення кіберзагроз та інші функції. Тому ваш пристрій буде надійно захищений, а разом із ним і ваші особисті дані.

Передові інтерфейси підключення

HP ZBook Power також пропонує широкі можливості для підключення різноманітних аксесуарів та додаткової техніки. Ноутбук має ряд портів, включаючи USB 4 Type-C (Thunderbolt 4, DisplayPort 1.4, USB Power Delivery), SuperSpeed USB Type-A, HDMI 2.1 та пристрій для читання карт SD Smart Card Reader. І підтримує Wi-Fi 6Е та Bluetooth 5.3, забезпечуючи безперебійний бездротовий зв'язок. Таким чином, ви зможете легко підключати до нього все — від додаткових великих моніторів до графічних планшетів чи проекторів.

Витривалість екстра-класу

Створений для того, щоб витримувати всі негаразди повсякденного використання, ZBook Power G10 готовий вирушити з вами куди завгодно. Його металевий корпус розрахований на тривалу експлуатацію та відрізняється чудовою якістю. А кожний компонент працює на вас.

Крім того, ноутбук протестований на відповідність військовим стандартам MIL-STD 810H на стійкість до відмови, що тільки підтверджує його витривалість, яка виходить за межі стандартних пристроїв.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,4 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

5200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

NVIDIA RTX A2000

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 x USB 3.1 Type-А

1 х Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Active SmartCard

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

NFC

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,0 кг

Довжина

23,39 см

Ширина

35,94 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження