odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ZBook Power G9 Silver (4T510AV_V1)

Код:719212
Немає в наявності
Ноутбук HP ZBook Power G9 Silver (4T510AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Power G9 Silver (4T510AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Power G9 Silver (4T510AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Power G9 Silver (4T510AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Power G9 Silver (4T510AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Power G9 Silver (4T510AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Power G9 Silver (4T510AV_V1) фото
cashback iconКешбек 703 ₴
70 355

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP ZBook Power G9

HP ZBook Power G9 – це мобільна робоча станція, що відрізняється високою продуктивністю, елегантним дизайном та винятковою універсальністю. Вона призначена для користувачів, яким потрібна висока обчислювальна потужність для роботи з професійним софтом для САПР, 3D-моделювання, рендерингу та інших ресурсомістких завдань. Тому ноутбук оснащений за останнім словом техніки і пропонує користувачеві широкий функціонал, а також відмінну автономність, керованість, надійний захист даних та виняткову витривалість. Підвищіть свою продуктивність за допомогою цього міцного та розкішного пристрою з розширеними функціями для спільної роботи та творіть із задоволенням.

Потужні можливості для використання професійних програм

Сміливо розпочинайте свої найбільші проекти завдяки компонентам професійного рівня. Легко редагуйте відео та швидко долайте робочі навантаження з 3D-моделювання за допомогою відеокарти Intel Iris Xe Graphics. Забудьте про затримки та виконуйте кілька масштабних завдань одночасно з найновішими процесорами Intel®, високошвидкісним накопичувачем, що перевершує стандартні рішення у багато разів, а також різними конфігураціями супершвидкої пам'яті DDR5.

На нього можна покластися

Розроблений для забезпечення максимальної надійності, цей ноутбук ZBook Power має міцний алюмінієвий корпус та висококласні компоненти. І пройшов жорсткі випробування за військово-промисловим стандартом MIL-STD 810H, щоб гарантувати, що він готовий до найсуворіших умов і зможе супроводжувати вас усюди. І при цьому має дійсно преміальний вигляд.

Створено для мобільності

HP ZBook Power G9 забезпечить ефективну спільну роботу з будь-якого місця. Ноутбук оснащений найновішим модулем бездротового зв'язку Wi-Fi 6E (802.11ax), який дозволяє вам повною мірою використовувати менш завантажений діапазон 6 ГГц із сумісними високошвидкісними бездротовими мережами. Веб-камера з роздільною здатністю 720p дозволяє вести відеочат і здійснювати конференц-дзвінки з найкращою якістю зображення, а технологія HP Noise Cancellation допомагає приглушувати шум фону під час розмови. Тому ви зможете підключатися до чату звідки завгодно та завжди бути на зв'язку.

Відмінна видимість у будь-яких умовах

Ця робоча станція оснащена якісним IPS екраном, який забезпечує чітке та чудове зображення для комфортної роботи та приємного відпочинку. А завдяки матовому покриттю дисплея вам зручно працюватиметься навіть під яскравим світлом або на вулиці.

Клавіатура HP Collaboration

Продуктивно спілкуйтесь у Skype, ігровому або робочому чаті, де б ви не були. Технологія шумозаглушення та всеспрямований третій мікрофон забезпечать чистий звук, щоб колеги ідеально вас чули. Крім того, на клавіатурі є спеціальні клавіші, які дозволяють швидко та зручно здійснювати та завершувати дзвінки, переглядати календар та показувати свій екран.

Безпека на найвищому рівні

Користувачі також оцінять безпеку HP ZBook Power G9. Його система виявлення вторгнень Tamper Lock може визначити, чи хтось намагався відкрити задню частину ноутбука для несанкціонованого доступу. Крім того, лептоп використовує штучний інтелект із глибоким навчанням для виявлення нових загроз та блокування відомих шкідливих програм. Деякі моделі мають вбудований зчитувач відбитків пальців для безпечного входу в систему. А апаратне стримування загроз ізолює атаки шкідливих програм, щоб запобігти зараженню HP ZBook Power G9 та поширенню вірусів на інші системи в мережі.

Готовий до всього

Підключайте будь-які периферійні пристрої та аксесуари, які вам потрібні з широким набором інтерфейсів. Цей ноутбук пропонує кілька портів USB 3.1 Type-A, USB Type-C з Thunderbolt™ 4 для миттєвої передачі даних та швидкої зарядки, HDMI 2.0, порт RJ-45, пристрій читання смарт-карток та комбінований роз'єм для навушників/мікрофона.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

3,5 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 х USB 3.1 Type-А

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Стереодинаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

NFC

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,93 кг

Ширина

35,94 см

Довжина

23,39 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація