Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ZBook Studio G9 Silver (4Z8P9AV_V1)

Код:719233
Немає в наявності
Ноутбук HP ZBook Studio G9 Silver (4Z8P9AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Studio G9 Silver (4Z8P9AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Studio G9 Silver (4Z8P9AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Studio G9 Silver (4Z8P9AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Studio G9 Silver (4Z8P9AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Studio G9 Silver (4Z8P9AV_V1) фото
cashback iconКешбек 888 ₴
88 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP ZBook Studio G9

Будьте готові, коли прийде натхнення. А ноутбук ZBook Studio G9 подбає про те, щоб у вас було все необхідне для втілення своїх творчих ідей. Ця потужна мобільна робоча станція оснащена за останнім словом техніки, але при цьому залишається портативною і легко вміщається в сумку, що дозволяє брати її з собою будь-куди. Створюйте складні 3D моделі, працюйте з великими масивами даних, відтворюйте відео у високій якості або візуалізуйте дані на ходу. Потужний процесор Intel Core 12-го покоління, 16-дюймовий екран з тонкими рамками і високою роздільною здатністю, супершвидкий SSD-накопичувач і високопродуктивна оперативна пам'ять допоможуть впоратися з будь-яким завданням без особливих зусиль. Разом із передовими функціями безпеки та гарним часом автономної роботи все це робить ZBook Studio G9 ідеальним компаньйоном для творчих користувачів та професіоналів.

Потужність, що розширює межі дозволеного

Збільшуйте свої можливості та досягайте кращого з ZBook Studio дев'ятого покоління. Цей ноутбук призначений для професіоналів, яким потрібна безкомпромісна потужність та продуктивність, незалежно від того, чи працюють вони над інтенсивними проектами в САПР, займаються 3D-рендерінгом або редагуванням відео. І лептоп готовий надати все для безперебійної роботи без затримок завдяки новітнім процесорам Intel®, вбудованій або дискретній відеокарті, модернізованій пам'яті та вдосконаленій системі охолодження.

Пориньте в роботу

ZBook Studio G9 може похвалитися приголомшливим 16-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю WUXGA (1200p), який забезпечує виняткову якість перегляду будь-якого контенту. Цей дисплей із практично 100% покриттям колірного простору sRGB пропонує яскраві кольори та високу чіткість, які ідеально підходять для редагування фотографій та відео, а також для інших творчих проектів. А завдяки співвідношенню сторін 16:10 зменшується необхідність прокручування та відображається більший об'єм вертикального вмісту порівняно з дисплеєм 16:9. Тобто ви зможете бачити більше інформації та легше працювати з кількома додатками.

Створюйте та співпрацюйте всюди

Насолоджуйтесь спільною роботою будь-де завдяки інфрачервоній HD-камері HP (720p) з функцією розпізнавання облич і технологією Windows Hello, а також програмному забезпеченню системи звуку із засобами штучного інтелекту, що блокує зовнішні шуми. На додаток до цього, ноутбук отримав ємний акумулятор із підтримкою швидкої зарядки, який значно збільшує можливості для комфортної автономної роботи протягом усього дня. Тому неважливо, де ви знаходитесь, ви завжди зможете зосередитися на важливому і робити те, що запланували.

Сплав стилю та надійності

Однією з найвизначніших особливостей ZBook Studio G9 є його стильний та сучасний дизайн. Незважаючи на 16-дюймовий формат, цей ноутбук має досить тонкий і легкий корпус, що ідеально підходить для тих користувачів, які часто подорожують і не сидять на одному місці. Крім того, ноутбук здатний витримувати активне повсякденне використання завдяки міцній високоякісній конструкції, що забезпечує лептопу виняткову надійність.

Приголомшливе звучання динаміків Bang & Olufsen

Хороша звукова підсистема стає все більш важливою вимогою для ноутбуків усіх типів і ZBook Studio G9 не відстає від поточних трендів. Встановлена у ньому аудіосистема Bang & Olufsen складається з двох високочастотних твіттерів і двох низькочастотних динаміків. Вона точно налаштована і забезпечує виняткову якість звуку, що ідеально підходить для відтворення музики або перегляду сучасних фільмів з усіма їх приголомшливими спецефектами.

Широкі функціональні можливості

Завдяки наявності всіх основних портів, у користувача також не виникне жодних проблем із підключенням. Цей ноутбук оснащений двома портами USB4™ Type-C інтерфейсу Thunderbolt 4 (USB Power Delivery, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge) для блискавичної швидкості передачі даних до 40 Гбіт/с, заряджання та підключення кількох дисплеїв. А ще має порти USB-C та USB-A, роз'єм для гарнітури 3,5 мм та слот для MicroSD карти. Крім того, ви можете скористатися високошвидкісними бездротовими інтерфейсами Wi-Fi 6Е та Bluetooth 5.2 для підключення до мережі та різних пристроїв.*

Провідна система безпеки

Ви також можете повністю покластися на цей ноутбук щодо безпеки даних. Починаючи від системи BIOS із самооновленням HP Sure Start та вбудованого чипа захисту Trusted Platform Module (TPM) 2.0 до мікропрограмного забезпечення HP BIOSphere 6-го покоління та шифрування MS Bitlocker – все працює для того, щоб захистити пристрій, робочі файли та вашу особисту інформацію.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

3,5 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 х USB 3.1 Type-А

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

1 х USB 3.1 Type-C

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані стереодинаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,78 кг

Ширина

35,6 см

Довжина

24,2 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація