Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Grey (83DV00ADRA)

Код:742593
Є в наявності
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Grey (83DV00ADRA) фото
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Grey (83DV00ADRA) фото
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Grey (83DV00ADRA) фото
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Grey (83DV00ADRA) фото
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Grey (83DV00ADRA) фото
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Grey (83DV00ADRA) фото
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Grey (83DV00ADRA) фото
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Grey (83DV00ADRA) фото
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Grey (83DV00ADRA) фото
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Grey (83DV00ADRA) фото
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Grey (83DV00ADRA) фото
Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Grey (83DV00ADRA) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 509 ₴
50 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Жодних компромісів! Насолоджуйтесь новим рівнем продуктивності в іграх з процесорами Intel Core

Удосконалена гібридна архітектура та провідні в галузі технології процесорів Intel Core допоможуть вам вивести як ігровий, так і творчий процес на новий рівень. Досягайте успіху на ігровій арені і досягайте нових вершин у реальному житті – станьте найкращою версією себе разом із Intel.

За межами можливого

Мобільні відеокарти NVIDIA® GeForce RTX™ серії 40 пропонують неймовірні можливості для геймерів та творчих професіоналів. Відкриваючи нову еру інтелектуальних можливостей, вони забезпечують просто фантастичне збільшення швидкості роботи та якості графіки на базі технології штучного інтелекту DLSS 3. Відкрийте для себе реалістичні віртуальні світи з повною підтримкою трасування променів. Крім того, набір технологій Max-Q допоможе оптимізувати продуктивність та енергоспоживання системи, продовжити час автономної роботи та знизити рівень шуму для досягнення максимальної ефективності.

Передова система охолодження для геймінгу

Інноваційна система охолодження ноутбука Lenovo LOQ 15IRX9 із ізольованою повітряною камерою – справжня революція в цій галузі. У спеціально розробленій для геймінгу камері встановлені два вентилятори для ефективного відведення тепла через задню частину пристрою. Гаряче повітря більше не дратуватиме ваші руки під час гри. Герметична камера також забезпечує збільшення величини відведення теплової потужності (TDP) на додаткові 10 Вт (максимальний рівень TDP — 160 Вт), знижує температуру корпусу на 2°C і зменшує шум на 2 Дб. Насолоджуйтесь роботою свого пристрою в прохолодній тиші, незалежно від того, чим ви зайняті — епічною боротьбою на ігровій арені або роботою в громадському місці.

Безпрецедентна зручність керування параметрами системи

Насолоджуйтесь оптимальною продуктивністю під час навчання або гри з інтелектуальною системою Lenovo AI Engine+ на базі ШІ-чипа LA1. Активуйте збалансований режим (Balance Mode) у Lenovo Vantage і дозвольте штучному інтелекту динамічно регулювати параметри вашого ноутбука на основі моніторингу системи в реальному часі. Забудьте про необхідність ручного налаштування та спокійно поєднуйте на одному пристрої навчальні завдання, вимогливі до ресурсів процесора, та ігри, що навантажують відеокарту. Отримайте максимальну продуктивність завдяки технологіям ШІ.

Гра з ефектом повного занурення

Повністю пориньте у яскраві віртуальні світи на 15,6-дюймовому дисплеї із співвідношенням 16:9 та вузькими рамками з трьох сторін. Оцініть високу чіткість зображення на екрані з високою роздільною здатністю, блискавичною частотою оновлення та відмінною яскравістю. Насолоджуйтесь фантастичною передачею кольорів завдяки повному покриттю колірного простору sRGB і забудьте про розриви зображення та перебої з технологією NVIDIA® G-SYNC®. Функція Advanced Optimus дозволяє оптимізувати продуктивність пристрою, знизити час відгуку та збільшити час автономної роботи за рахунок перемикання між вбудованою та дискретною відеокартами – все, щоб ви могли отримати неперевершені враження від гри.*

Готовність до роботи — будь-коли, будь-де

Забудьте про пошук розетки і будьте готові увірватися в ігрову сесію в будь-який час, адже ваш ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 оснащений високоефективним акумулятором з підтримкою швидкого заряджання. З функцією Super Rapid Charge Pro вам вистачить 10 хвилин, щоб зарядити пристрій до 40%, 30 хвилин – щоб довести заряд до 80%, та 60 хвилин – щоб досягти заповітних 100%. А завдяки підтримці зарядки через порт USB Type-C потужністю 140 Вт ви завжди будете готові до ігор або навчання.*

Ваш ключ до перемоги

Точність та комфорт керування – у ваших руках. Клавіатура ноутбука Lenovo LOQ 15IRX9 з ходом клавіш 1,5 мм — ідеальне рішення як для ігрових сесій, так і для випадків, коли потрібно набирати великі обсягі тексту. У найнапруженіших ігрових ситуаціях ви завжди будете максимально точні завдяки стовідсотковому захисту від хибних спрацьовувань. Увімкніть заспокійливе біле або яскраве чотиризонне RGB-підсвічування та налаштуйте клавіатуру під себе за допомогою змінних ковпачків для клавіш.*

Реалістичний 3D-звук

Ігрова аудіосистема Nahimic® by SteelSeries пропонує абсолютно нові функціональні можливості в іграх, створюючи об'ємний звук, що дозволяє легше орієнтуватися в ігровій обстановці. Насолоджуйтесь високою якістю аудіозв'язку з іншими членами команди. Мікшуйте звук та обмінюйтеся аудіозаписами, як справжній професіонал. Аудіосистема Nahimic дозволяє не просто грати в улюблені ігри, а повністю поринути в атмосферу того, що відбувається на екрані.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

144 Гц

Яскравість

300 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

2,4 ГГц

Максимальна частота процесора

4,6 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

4800 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Так

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

1x Power connector

Стереодинаміки 2W x2, optimized with Nahimic Audio

Камера FHD 1080p with E-shutter

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,38 кг

Довжина

25,8 см

Ширина

35,98 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження