Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук MSI Raider GE66 Grey (GE6611UG-635UA)

Код:702190
Немає в наявності
Ноутбук MSI Raider GE66 Grey (GE6611UG-635UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE66 Grey (GE6611UG-635UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE66 Grey (GE6611UG-635UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE66 Grey (GE6611UG-635UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE66 Grey (GE6611UG-635UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE66 Grey (GE6611UG-635UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE66 Grey (GE6611UG-635UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE66 Grey (GE6611UG-635UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE66 Grey (GE6611UG-635UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE66 Grey (GE6611UG-635UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE66 Grey (GE6611UG-635UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE66 Grey (GE6611UG-635UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE66 Grey (GE6611UG-635UA) фото
cashback iconКешбек 1 029 ₴
102 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Запалюй! GE66 Raider

У конфігурацію ноутбука GE66 Raider входять новітній процесор 11-го покоління Intel Core i9 та відеокарта NVIDIA GeForce RTX 30-ї серії, що підіймають планку продуктивності на новий рівень. Немов космічний корабель, що борознить простори всесвіту, GE66 Raider готовий будь-якої миті вийти з гіперпростору у досконалій боєздатності. Наділена максимально повним ігровим арсеналом, ця машина відкриває геймерам дорогу у нескінченність і далі!

Геймерський характер

Корпус ноутбука GE66 Raider виділяється своїми чітко окресленими, скошеними гранями, що нагадують космічний корабель, всередині якого ховається неймовірна потужність. Футуристичний вигляд пристрою доповнює яскраве підсвічування Mystic Light. GE66 Raider – це геймінг майбутнього!

Потужні ресурси для геймінгу і не тільки

Ігри, професійні додатки, багатозадачна робота – новітній процесор Intel Core i9 чудово проявляє себе у будь-яких сценаріях використання завдяки восьми ядрам із Turbo-частотою до 5,0 ГГц (при одночасному завантаженні двох ядер). Передова технологія динамічного підвищення тактової частоти Intel Turbo Boost Max 3.0 гарантує максимальну продуктивність процесора за будь-яких умов.

Інтерфейс PCIe Gen4. Швидкісне з’єднання відеокарти

Платформа Intel з процесором 11-го покоління підтримує інтерфейс PCIe Gen4 x 16 для з’єднання відеокарти, тому відеокарти серії GeForce RTX 30 зможуть показати свою максимальну продуктивність у будь-яких завданнях, будуть це ігри, інтенсивні обчислення та штучний інтелект.

Вищий рівень гри

Використовуючи графічний процесор з мікроархітектурою Ampere, що представляє друге покоління чипів NVIDIA RTX, відеокарти GeForce RTX 30-ї серії готові забезпечити фантастичну ігрову продуктивність завдяки покращеним обчислювальним блокам: RT-ядрам, тензорним ядрам та потоковим мультипроцесорам. Вони підтримують трасування променів у режимі реального часу та передові технології штучного інтелекту.

Баланс швидкості та енергоспоживання

Користувач може вільно перемикатися між дискретною відеокартою та вбудованим графічним ядром, вибираючи відповідний режим. Також у додатку MSI Center здійснюється розгін – дискретного графічного процесора, і відеопам'яті.

Барвисте підсвічування Mystic Light

Ноутбук GE66 Raider виглядає дуже яскраво за рахунок барвистого підсвічування Mystic Light, яке тепер реалізоване не лише у клавіатурі, а і у вигляді панорамної ілюмінації вздовж усієї передньої крайки корпусу. Виразіть свій геймерський стиль, використовуючи мільйони різних кольорів!1

Підтримка мультимоніторних конфігурацій

Використовуючи інтерфейси HDMI, Thunderbolt 4 та mini-DisplayPort, до ноутбука можна під’єднати кілька зовнішніх моніторів одночасно, причому при виведенні зображення Thunderbolt 4 та mini-DisplayPort підтримуються роздільні здатності аж до 8K.2

Ідеальне налаштування. Чудове звучання

Аудіосистема Dynaudio з ексклюзивними динаміками Duo Wave, у конструкції яких використовуються пасивні випромінювачі, – це гарантія чистого звуку з глибокими басами. Пориньте у світ бездоганного звуку за допомогою аудіосистеми з підтримкою форматів високої роздільної здатності Hi-Res Audio. Слухайте музику саме такою, якою її хотіли уявити виконавці!

MSI App Player

Розроблений в ексклюзивному партнерстві з компанією BlueStacks додаток MSI App Player наділяє комп'ютери та ноутбуки MSI можливістю запускати мобільні ігри – з чудовою якістю зображення та підтримкою додаткових функцій, наприклад керуванням через бездротові контролери та налаштуванням підсвічування клавіатури відповідно до поточної гри.3

Новий стандарт бездротового зв'язку

Перший ноутбук із бездротовим модулем стандарту Wi-Fi 6E, що забезпечує безпрецедентну швидкість, низьку латентність та підвищену стабільність навіть у мережах з великою кількістю користувачів.4

Відмінна камера для красивих трансляцій

Ноутбук GE66 Raider оснащується вбудованою веб-камерою з роздільною здатністю 1080p, яка дозволяє отримати яскраве та чітке зображення. Тепер не потрібно шукати зовнішню камеру, щоб досягти відмінної якості картинки під час стрімінгу!

Повний комплект роз'ємів

Ноутбук GE66 Raider має повноцінний комплект інтерфейсних роз'ємів, надаючи геймеру максимальну гнучкість при підключенні периферійних пристроїв.

1Зображення служать лише з метою ілюстрації. Ефекти можуть змінюватися в результаті оновлення програмного забезпечення. Регулювання підсвічування здійснюється у додатках MSI Center або SteelSeries Engine 3.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Виділення гарячих клавіш гри підтримується лише у пристроїв, наділених кольоровим підсвічуванням клавіатури з регулюванням Per-Key RGB.

4Порівняння зі стандартом 802.11ac на основі теоретичної пропускної здатності в діапазоні 5 ГГц. Пристрої стандарту Wi-Fi 6E є сумісними з обладнанням стандарту Wi-Fi 6.

5Усі зображення наведені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

2,6 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,38 кг

Довжина

26,7 см

Ширина

35,8 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація