Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук MSI Raider GE76-11UH Black (GE7611UH-613UA)

Код:693676
Немає в наявності
Ноутбук MSI Raider GE76-11UH Black (GE7611UH-613UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE76-11UH Black (GE7611UH-613UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE76-11UH Black (GE7611UH-613UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE76-11UH Black (GE7611UH-613UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE76-11UH Black (GE7611UH-613UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE76-11UH Black (GE7611UH-613UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE76-11UH Black (GE7611UH-613UA) фото
Ноутбук MSI Raider GE76-11UH Black (GE7611UH-613UA) фото
cashback iconКешбек 1 229 ₴
122 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

MSI Raider GE76

У конфігурацію ноутбука GE76 Raider входять новітній процесор 11-го покоління Intel Core i9 та відеокарта NVIDIA GeForce RTX 30-ї серії, що підіймають планку продуктивності на новий рівень. Немов космічний корабель, що борознить простори всесвіту, GE76 Raider готовий будь-якої миті вийти з гіперпростору у досконалій боєготовності. Наділена максимально повним ігровим арсеналом, ця машина відкриває геймерам дорогу у нескінченність і далі!

Геймерський характер

Корпус ноутбука GE76 Raider виділяється своїми чітко окресленими, скошеними гранями, що нагадують космічний корабель, всередині якого ховається неймовірна потужність. Футуристичний вигляд пристрою доповнює барвисте підсвічування Mystic Light. GE76 Raider – це геймінг майбутнього!

Потужні ресурси для геймінгу і не тільки

Ігри, професійні додатки, багатозадачна робота – новітній процесор Intel Core i9 відмінно проявляє себе у будь-яких сценаріях використання завдяки восьми ядрам з Turbo-частотою до 5,0 ГГц (при одночасному завантаженні двох ядер). Передова технологія динамічного підвищення тактової частоти Intel Turbo Boost Max 3.0 гарантує максимальну продуктивність процесора у будь-яких умовах.

Інтерфейс PCIe Gen4

Платформа Intel з процесором 11-го покоління підтримує інтерфейс PCIe Gen4 x16 для підключення відеокарти, тому відеокарти серії GeForce RTX 30 зможуть показати свою максимальну продуктивність у будь-яких завданнях, таких як ігри, інтенсивні обчислення і штучний інтелект.

Вищий рівень гри

Використовуючи графічний процесор з мікроархітектури Ampere, що представляє 2-е покоління чіпів NVIDIA RTX, відеокарти GeForce RTX 30-й серії готові забезпечити фантастичну ігрову продуктивність за рахунок поліпшених обчислювальних блоків: RT-ядер, тензорних ядер та потокових мультипроцесорів. Вони підтримують трасування променів у режимі реального часу та передові технології штучного інтелекту.

Баланс швидкості та енергоспоживання

Користувач може вільно перемикатися між дискретною відеокартою та вбудованим графічним ядром, обираючи відповідний режим. Також у додатку MSI Center здійснюється розгін – і дискретного графічного процесора, та відеопам'яті.

Барвисте підсвічування Mystic Light

Ноутбук GE76 Raider виглядає дуже яскраво завдяки барвистому підсвічуванню Mystic Light, яке тепер реалізоване не лише у клавіатурі, а і у вигляді панорамної ілюмінації уздовж всієї передньої кромки корпусу. Виразіть свій геймерський стиль, використовуючи мільйони різних відтінків кольору!*

Енергія для важливих справ

Ємність акумулятора становить 99,9 Втгод – це максимальний рівень, дозволений при перевезенні авіарейсами.

Революційна система охолодження

Система Cooler Boost 5 включає у себе окремі термомодулі для центрального та графічного процесорів, великі вентилятори та широкі теплові трубки. Вона гарантує стабільну роботу ноутбука під екстремальними ігровими навантаженнями.

Підтримка мультимоніторних конфігурацій

Використовуючи інтерфейси HDMI, Thunderbolt 4 та mini-DisplayPort, до ноутбука можна під’єднати декілька зовнішніх моніторів одночасно, причому при виведенні зображення через Thunderbolt 4 та mini-DisplayPort підтримуються роздільні здатності аж до 8K.

Чудове звучання

У ноутбуці GE76 Raider використовується аудіосистема Dynaudio, що видає високоякісний звук з високим рівнем максимальної гучності. У конструкції динаміків використовуються пасивні випромінювачі – це гарантія чистого звучання у всьому частотному діапазоні.

MSI App Player

Розроблений в ексклюзивному партнерстві з компанією BlueStacks додаток MSI App Player наділяє комп'ютери та ноутбуки MSI можливістю запускати мобільні ігри – з чудовою якістю зображення та підтримкою додаткових функцій, наприклад керуванням через бездротові контролери та налаштуванням підсвічування клавіатури відповідно до поточної гри.

Новий стандарт бездротового зв'язку

Перший ноутбук з бездротовим модулем стандарту Wi-Fi 6E, що забезпечує безпрецедентну швидкість, низьку латентність та підвищену стабільність навіть у мережах з великим числом користувачів.**

Ethernet-контролер Killer

Високоефективний Ethernet-контролер Killer дозволяє зменшити лаги при грі через інтернет . Для цього також служить утиліта Killer Control Center, за допомогою якої можна розставити пріоритети використання мережевого з'єднання різними додатками.

Повний комплект роз'ємів

Ноутбук GE76 Raider наділений повноцінним комплектом інтерфейсних роз'ємів, надаючи геймеру максимальну гнучкість при підключенні периферійних пристроїв.

*Зображення служать лише з метою ілюстрації. Ефекти можуть змінюватися в результаті оновлень програмного забезпечення. Регулювання підсвічування здійснюється у додатках MSI Center або SteelSeries Engine 3.

**Порівняння зі стандартом 802.11ac на основі теоретичної пропускної здатності у діапазоні 5 ГГц. Пристрої стандарту Wi-Fi 6E є зворотно сумісними з обладнанням стандарту Wi-Fi 6. Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

360 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

3,3 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Акустика (формат): 4.0

Вбудована камера: Full HD 1080p 1920x1080

Акустика (виробник): Dynaudio

Порт Thunderbolt 4

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,9 кг

Ширина

39,7 см

Довжина

28,4 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація