Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Ноутбук Xiaomi RedmiBook Pro 14 i5 16/512Gb MX550 Silver (JYY4459CN)

Код:715503
Немає в наявності
Ноутбук Xiaomi RedmiBook Pro 14 i5 16/512Gb MX550 Silver (JYY4459CN) фото
Ноутбук Xiaomi RedmiBook Pro 14 i5 16/512Gb MX550 Silver (JYY4459CN) фото
Ноутбук Xiaomi RedmiBook Pro 14 i5 16/512Gb MX550 Silver (JYY4459CN) фото
Ноутбук Xiaomi RedmiBook Pro 14 i5 16/512Gb MX550 Silver (JYY4459CN) фото
Ноутбук Xiaomi RedmiBook Pro 14 i5 16/512Gb MX550 Silver (JYY4459CN) фото
Ноутбук Xiaomi RedmiBook Pro 14 i5 16/512Gb MX550 Silver (JYY4459CN) фото
Ноутбук Xiaomi RedmiBook Pro 14 i5 16/512Gb MX550 Silver (JYY4459CN) фото
-10%
Вигода 4 000 ₴
cashback iconКешбек 349 ₴
34 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi RedmiBook Pro 14

RedmiBook Pro 14 – це тонкий та легкий ноутбук нового покоління з екраном 2,5K, потужним процесором та передовими компонентами, створений для того, щоб підкорювати, покращувати та дарувати комфорт. Він чудово поєднує в собі високу продуктивність з визначними мультимедійними можливостями, і довговічність із зручністю для того, щоб забезпечити користувачеві швидкість та ефективність у вирішенні повсякденних завдань, а також покращити враження від розваг. З RedmiBook Pro ви зможете легко тримати потрібний темп і почуватися впевнено, де б ви не знаходилися.

Надпотужна батарея 56 Вт*год

З RedmiBook Pro 14 ваш день триватиме ще довше. Поєднання великої батареї ємністю 56 Вт*год та сучасного адаптера GaN потужністю до 100 Вт дозволяє не залежати від розеток та вільно перемішатися офісом або містом. А підтримка протоколу швидкого заряджання PD 3.0, який може заряджати акумулятор до 50% за 35 хвилин, допоможе заощадити ваш час і залишатися мобільним. 1

Потужний процесор нового покоління

Високопродуктивний мобільний процесор Intel Core 12-го покоління може похвалитися не тільки високою потужністю, але і збалансованою продуктивністю. Це дозволяє ноутбуку бути однаково ефективним як в офісній роботі або веб-серфінгу, так і в мультимедійних розвагах, включаючи багато сучасних ігор. І при цьому залишатися економічним у споживанні енергії.

Чітка графіка, плавна картинка

RedmiBook Pro 14 представлений у кількох версіях, що дозволяють знайти той варіант, який буде відповідати вашим запитам. Вибирайте модифікацію з інтегрованою графікою Intel® Iris® Xe або Intel® UHD, якщо збираєтеся зосередитися на стандартних повсякденних завданнях, таких як перегляд фільмів, робота з документами, онлайн навчання. Або зупиніться на варіанті з дискретною відеокартою GeForce MX550, яка створена на базі архітектури NVIDIA Turing, має більше ядер CUDA та швидшу відеопам'ять. З нею обробка фотографій, редагування відео та ігри стануть ще швидшими та плавнішими, а ви легко впораєтеся з роботою та розвагами.2

Увімкнення та розблокування одним натисканням

Завдяки тому, що кнопка живлення поєднана зі сканером відбитків пальців, ви зможете миттєво вмикати свій ноутбук і одночасно входити до системи. Забудьте про складні паролі та довге вмикання.

Нова система охолодження «Hurricane Cooling»

Абсолютно нова система «Hurricane Cooling» була створена спеціально для тонких та легких ноутбуків. Конфігурація з двома вентиляторами та тепловими трубками, а також конструкція каналів для подачі повітря значно покращують ефективність охолодження. Тому навіть під високими навантаженнями лептоп може зберігати холоднокровність та стабільну продуктивність.

Thunderbolt 4, USB-C та інші порти

З RedmiBook Pro 14 ви зможете робити набагато більше. Цей ультрабук має високошвидкісний інтерфейс Thunderbolt 4, що зручний для використання у творчих сценаріях та відповідає різним потребам користувачів. Крім того, він оснащений портом USB-C, який найбільш ефективний для передачі даних та заряджання, інтерфейсом USB-A 3.2 Gen1 для підключення додаткових пристроїв, таких як бездротова миша, і роз'ємом HDMI 2.0 для підключення зовнішнього монітора або проектора. А комбінований роз'єм для навушників та мікрофона 3,5 мм дозволить використовувати як гарнітуру, так і зовнішні колонки.

Приголомшливий 2,5K екран із частотою оновлення 120 Гц

Пориньте у розваги та оцініть виняткову якість картинки, яку пропонує 14-дюймовий екран Xiaomi RedmiBook Pro 14. Він має високу роздільну здатність 2.5К (2560 х 1600), що дозволяє розглянути навіть найдрібніші деталі. Широке колірне охоплення 100% sRGB і точність передачі кольорів на рівні висококласного монітора (ΔЕ менше 1,5) роблять зображення максимально барвистим та реалістичним. А завдяки максимальній частоті оновлення 120Гц все набуває неймовірної плавності – від прокручування сторінок у браузері до найдинамічніших сцен в іграх або відео. У той же час, сертифікація TÜV Rheinland Low Blue Light свідчить про те, що цей екран безпечний і менше втомлює очі за рахунок зниження кількості шкідливого синього світла. Це справжня візуальна насолода.

Тонкий та легкий

RedmiBook Pro 14 з першого ж погляду створює враження розкоші та витонченості. Його корпус виготовлений із алюмінієвого сплаву 6-ї серії, який в основному використовується в авіаційній промисловості. А піскоструминна обробка надає поверхні металу приємної текстури, завдяки чому ноутбук міцний і одночасно елегантний.

Комфортна робота та легке спілкування

Залишайтеся на зв'язку та вільно розмовляйте з друзями, рідними, колегами, перебуваючи у будь-якій точці світу. Цей компактний ноутбук оснащений HD веб-камерою та високошвидкісним бездротовим модулем Wi-Fi 6, що зробить ваші відеоконференції набагато приємнішими, а роботу онлайн простішою. При цьому потужні стереодинаміки з покращеним звуком та підтримкою технології DTS порадують вас приємними високими і середніми частотами разом із глибокими басами, що зробить спілкування та перегляд фільмів ще кращими.

Чутливий до кожного дотику

Працюйте з комфортом, де б ви не були. Повнорозмірна клавіатура з чотирирівневим підсвічуванням та плавним ходом клавіш дозволить легко переписуватися з друзями чи колегами, працювати з текстовими документами або писати книги. У той час як велика сенсорна панель забезпечить точну навігацію і розпізнавання кожного вашого дотику.

1Номінальна потужність акумулятора 56 Вт*год. Дані щодо зарядки були отримані у лабораторії Xiaomi. Для заряджання ноутбука використовуйте адаптер 100 Вт.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

120 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

2,0 ГГц

Максимальна частота процесора

4,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Стереодинаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,45 кг

Ширина

31,56 см

Довжина

22,04 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Відгуків