Шеф із Японії дещо відрізняється від Шефа класичного. Вістря розташоване не посередині леза — воно опущене до різальної крайки. Така форма та збалансованість леза забезпечили його особливі ергономічність і зручність, що призвело до популярності ножа далеко поза межами батьківщини. Призначений сантоку для тих самих цілей, що і звичний Шеф: шинкування капусти, нарізання м'яса, оброблення риби та інших дій, що вимагають впевненого утримання важкого ножа.
Титанове покриття: лезо з неіржавкої сталі з титановим покриттям: міцне, просте в догляді й довговічне.
Максимум комфорту і контролю: ергономічна форма колодки для оптимального комфорту використання й ідеального контролю під час використання.
Безпека під час використання та зручність зберігання: чохли для лез для додаткового захисту, а також для безпечного та зручного зберігання.
Легке очищення: ніж можна мити в посудомийній машині для легкого очищення.
Пластик
Сірий
Ергономічна форма рукоятки
Легко мити і чистити; Міцний і надійний
93 г
120 мм
3 x 10 x 36 см
Ніж; Чохол