Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Об'єктив Nikon Z NIKKOR 24-70mm f4 S (JMA704DA)

Код:688716
Є в наявності
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 24-70mm f4 S (JMA704DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 24-70mm f4 S (JMA704DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 24-70mm f4 S (JMA704DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 24-70mm f4 S (JMA704DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 24-70mm f4 S (JMA704DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 24-70mm f4 S (JMA704DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 24-70mm f4 S (JMA704DA) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 414 ₴
41 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ОДИН ОБ’ЄКТИВ. БЕЗЛІЧ ІДЕЙ.

Знайдіть ідеальний кут, зафіксуйте ідеальний кут. Компактний об’єктив зі змінною фокусною відстанню NIKKOR Z 24-70mm f/4 S створює дійсно повнокадрові зображення. Під час фото- або відеозйомки з фотокамерою серії Z від Nikon він допомагає відтворити неймовірні деталі. У кожній точці кадру.

Значно більше, ніж просто знімки

Цей об’єктив із постійною діафрагмою f/4 та фокусною відстанню 24–70 мм дає змогу знімати в будь-яких умовах. Від сюжетів зі слабким освітленням до стрімких подій – ви завжди отримуватимете більше деталей, більшу глибину, більше кольору в кожному знімку або відео.

Сюжет у кадрі

Мінімальна дистанція фокусування, що складає лише 0,3 м, дає змогу контролювати кадр – від зйомки великим планом до безкінечності.

Незмінна різкість

Постійна діафрагма f/4 забезпечує неймовірну ефективність зйомки в умовах недостатнього освітлення та рівномірну експозицію в межах усього діапазону масштабування. Досягніть максимальної якості зображення без збільшення ISO.

Широкий байонет для широких можливостей

Надширокий байонет Z від Nikon дає змогу об’єктиву NIKKOR Z вловити більше світла по всій площі кадру. Послаблення світла по краях кадру, пов’язане з малою відстанню між байонетом і сенсором, значно зменшено. У результаті ви отримуєте неймовірну різкість по всій площі кадру в усьому діапазоні масштабування.

Справжня досконалість. У кожній точці кадру.

Завдяки винятковій роздільній здатності цього об’єктива зі змінною фокусною відстанню кожний компонент сюжету відтворюється бездоганно. Об’єктив не зменшує освітленість на краях зображення, зберігаючи яскравість у всьому кадрі. Отримуйте яскраві кольори, високу контрастність і виняткову різкість у всьому кадрі.

Вражаюча чіткість

Нанокристалічне покриття проти відблисків від Nikon забезпечує кращу чіткість зображень, зменшуючи ореоли та відблиски навіть за умов освітлення ззаду. або під час зйомки сюжетів із кількома джерелами прямого світла в кадрі.

Справжнє світло

Неперевершене відтворення точкових джерел світла, наприклад вуличних ліхтарів уночі, досягається завдяки зменшенню відблиску, спричиненого сагітальною комою. Точкові джерела світла відтворюються як ідеально круглі точки навіть на краях зображення.

Виняткові кольори

Асферичні елементи зі скла з наднизькою дисперсією (ED) і асферичні елементи об’єктива забезпечують яскраві кольори та виняткову контрастність.

Різкий. Безшумний. Точний.

Система Z від NIKKOR із декількома режимами фокусування та приводи АФ гарантують, що об’єкти опиняться у фокусі та залишаться в ньому. Фокусування плавне та майже безшумне, завдяки чому цей об’єктив ідеально підходить для фото- та відеозйомки.

Ваш кут

Швидка та потужна передача даних між об’єктивом і фотокамерою серії Z від Nikon забезпечує виняткову корекцію спотворень в усьому діапазоні масштабування. Різкість неперевершена, а лінії залишаються прямими.

Будь-яке освітлення

Цей об’єктив використовує вбудовану систему зменшення вібрацій, щоб ви могли знімати з витримкою, довшою на п’ять ступенів, ніж у звичайному режимі.¹ Робіть різкіші знімки за умов недостатнього освітлення або знімайте відео без небажаного тремтіння фотокамери.

Незмінна точність

Плаваючі елементи об’єктива забезпечують точне фокусування під час зйомки на невеликій відстані. Електромагнітна діафрагма забезпечує точну експозицію під час високошвидкісної серійної зйомки.

Повний контроль

Рифлене кільце керування забезпечує надзвичайно точне інтуїтивне керування. Під час зйомки в режимі АФ кільцю керування можна призначити функцію корекції експозиції. Під час зйомки в режимі ручного фокусування кільце керування можна використовувати як кільце фокусування. Фокус зсувається залежно від того, наскільки швидко ви повертаєте кільце, що дає чіткий контроль над точкою фокусування.

Динамічні ракурси. Захоплюючі відеозаписи.

Знімайте виняткові повнокадрові відео з оптичною конструкцією, яка максимально розкриє потенціал широкого динамічного діапазону фотокамери серії Z від Nikon. Фокусуйтеся на моментах, які створюють історію.

Нечутне налаштування

Майже безшумний кроковий мотор робить АФ тихим, наче шепіт. Тихе масштабування та безшумне кільце керування дають змогу налаштувати діафрагму без клацання.

Витончена плавність

Система об’єктива з декількома режимами фокусування забезпечує неймовірно плавне та точне змінення фокусної відстані. Ефект «дихання» фокуса та зсув фокуса при зміні фокусної відстані зменшено.

Натхнення скрізь

Разом із фотокамерою серії Z від Nikon цей компактний легкий об’єктив зі змінною фокусною відстанню дає вам свободу прямувати за своїми ідеями будь-куди. Завдяки повній герметизації кожна рухома частина об’єктива захищена від пилу та крапель води. Фторований покрив надійно захищає корпус від води, пилу та бруду, не погіршуючи якість зображення.

Характеристики

Основні характеристики

Тип об'єктива
Байонет
Діафрагма
Стабілізація зображення

Ні

Модель

Nikon Z NIKKOR 24-70mm f4 S

Країна виробник

Японія

Технічні характеристики

Мінімальна відстань фокусування, мм

24

Максимальна відстань фокусування, мм

70

Мінімальна діафрагма

f/22

Максимальна діафрагма

f/4

Діаметр світлофільтру, мм

72

Функціональні особливості

Пило-, вологозахист

Так

Розмір матриці
Кути огляду°

Формат FX: від 84° до 34°20', формат DX: від 61° до 22°50'

Конструкція

Привід автофокусування

Ультразвуковий

Кількість пелюсток діафрагми

7

Кількість груп елементів

11

Кількість елементів

14

Розміри і комплектація

Діаметр, мм

77,5

Довжина, мм

88,5

Вага, гр

500

Комплектація

Об'єктив; Передня кришка об’єктива LC-72B діаметром 72 мм із защіпкою, задня захисна кришка об’єктива LF-N1, бленда з байонетним кріпленням HB-85, чохол для об’єктива CL-C1