Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Об'єктив Nikon Z NIKKOR 50mm f1.8 S (JMA001DA)

Код:696816
Є в наявності
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 50mm f1.8 S (JMA001DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 50mm f1.8 S (JMA001DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 50mm f1.8 S (JMA001DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 50mm f1.8 S (JMA001DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 50mm f1.8 S (JMA001DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 50mm f1.8 S (JMA001DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 50mm f1.8 S (JMA001DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 50mm f1.8 S (JMA001DA) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 247 ₴
24 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Об'єктив Nikon Z NIKKOR 50mm f1.8 S

Танцюйте зі світлом. Видатні оптичні характеристики цього повнокадрового об’єктива серії S NIKKOR Z встановлюють новий стандарт для об’єктивів із діафрагмою f/1,8. Така яскравість і деталізація, раніше були недосяжні для основних моделей f/1,4,¹ і це не просто новий тип об’єктивів із фіксованою фокусною відстанню 50 мм. Це майбутнє неймовірної зйомки.

 

Відкрийте можливості зйомки світла

Надширокий байонет Z від Nikon дає змогу об’єктиву NIKKOR Z вловити більше світла по всій площі кадру. Послаблення світла по краях кадру, пов’язане з малою відстанню між байонетом і сенсором, значно зменшено. Це відкриває нові можливості деталізації – навіть по краях кадру.

 

Творіть масштабно. Фокусування без обмежень.

NIKKOR Z 50mm f/1.8 S створює чудові кадри за будь-якого освітлення. А завдяки неймовірно чіткому фокусу та відстані фокусування лише 0,4 м ви можете створити власний стиль неповторно природних знімків. Зобразіть об'єкт у навколишньому середовищі. Або сфокусуйтеся ближче, щоб зняти деталізований портрет.

 

Максимальна точність

Реалістичний. Відкритий для світла. Надзвичайна роздільна здатність цього об’єктива забезпечує освітленість на краях зображення, зберігаючи яскравість у всьому кадрі. Кожен компонент кадру відтворюється ідеально, навіть із максимально відкритою діафрагмою.

 

Різкіший

Неперевершене відтворення точкових джерел світла, наприклад вуличних ліхтарів уночі, досягається завдяки зменшенню відблиску, спричиненого сагітальною комою. Точкові джерела світла відтворюються як ідеально круглі точки навіть на краях зображення.

 

Яскравіший

Два елементи зі скла з наднизькою дисперсією (ED) і два асферичні елементи забезпечують вражаючу чіткість, глибину кольору та високу контрастність зображень.

 

Яскравіший

Нанокристалічне покриття проти відблисків від Nikon забезпечує кращу чіткість зображень, зменшуючи ореоли та відблиски навіть за умов освітлення ззаду або під час зйомки сюжетів із кількома джерелами прямого світла в кадрі.

 

Шедеври з будь-якої відстані

М’яке боке. Вражаюча різкість. Фотокамера серії Z від Nikon допомагає створити небачене відчуття глибини завдяки багатим відтінкам тіней і деталізованим освітленим елементам.

 

Чудовий ефект боке

Дев’ять заокруглених пелюсток діафрагми f/1,8 забезпечують рівномірне природне боке. Яскраво освітлені ділянки відображаються як точки з плавними контурами. Ви отримаєте чудовий м’який ефект боке, навіть якщо трохи закриєте діафрагму.

 

Шедеври з будь-якої відстані

Об’єктив має кілька режимів фокусування, тому область фокусування відображається чітко навіть під час зйомки на невеликій відстані. Яскраво освітлені ділянки відображаються як точки з плавними контурами.

 

Безкомпромісна різкість

Кроковий мотор об’єктивів NIKKOR Z робить автофокусування неймовірно точним, надзвичайно плавним і практично безшумним. Тож цей об’єктив ідеально підходить для фото- та для відеозйомки.

 

Ваш кут

Швидка та потужна передача даних між об’єктивом і фотокамерою забезпечує чудову корекцію спотворень для неймовірної різкості в усьому кадрі.

 

Незмінна точність

Плаваючі елементи об’єктива забезпечують точне фокусування під час зйомки на невеликій відстані. Електромагнітна діафрагма забезпечує точну експозицію під час високошвидкісної серійної зйомки.

 

Будь-яке освітлення

Цей об’єктив використовує вбудовану систему зменшення вібрацій, щоб ви могли знімати з витримкою, довшою на п’ять ступенів, ніж у звичайному режимі.² Робіть різкіші знімки за умов недостатнього освітлення або знімайте відео без небажаного тремтіння фотокамери.

 

Повний контроль

Широке рифлене кільце керування забезпечує надзвичайно точну інтуїтивну зйомку. Під час зйомки в режимі АФ кільцю керування можна призначити функцію корекції експозиції. Під час зйомки в режимі ручного фокусування кільце керування можна використовувати як кільце фокусування. Фокус зсувається залежно від того, наскільки швидко ви повертаєте кільце. Це спрощує зйомку зображень із дрібними деталями та відео великим планом.

 

Ідеальні відео

Обличчя, сповнені красою. Щирість у прихованому погляді. Покажіть і розкажіть більше з об’єктивом, створеним для виняткової повнокадрової зйомки.

 

Нечутне налаштування

Майже безшумний кроковий мотор дає змогу передати весь емоційний вплив найтихіших моментів. А з безшумним кільцем керування, яке абсолютно точно переміщує фокус, ніщо не відволіче вас від найнапруженіших сюжетів.

 

Приголомшуюча точність

Зменшення ефекту «дихання» фокуса дає змогу створювати точні композиції для виразних знімків. Плавне стабільне керування діафрагмою забезпечує природну зміну експозиції в усьому кадрі.

 

У будь-якій точці світу

Мандруйте будь-куди. Завдяки повній герметизації кожна рухома частина об’єктива захищена від пилу та крапель води.

Характеристики

Основні характеристики

Тип об'єктива
Байонет
Стабілізація зображення

Ні

Модель

Nikon Z NIKKOR 50mm f1.8 S

Країна виробник

Японія

Технічні характеристики

Мінімальна відстань фокусування, мм

50

Мінімальна діафрагма

f/16

Максимальна діафрагма

f/1,8

Діаметр світлофільтру, мм

62

Функціональні особливості

Пило-, вологозахист

Так

Розмір матриці
Кути огляду°

47

Конструкція

Кількість пелюсток діафрагми

9

Кількість груп елементів

9

Кількість елементів

12

Розміри і комплектація

Діаметр, мм

76

Довжина, мм

86,5

Вага, гр

415

Комплектація

Об'єктив; Передня кришка об'єктива; Задня кришка об'єктива; Бленда об'єктива; Чохол