Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Об'єктив Sony 35mm, f/1.4 Carl Zeiss для камер NEX FF SAL2470Z2.SYX

Код:688679
Немає в наявності
Об'єктив Sony 35mm, f/1.4 Carl Zeiss для камер NEX FF SAL2470Z2.SYX фото
Об'єктив Sony 35mm, f/1.4 Carl Zeiss для камер NEX FF SAL2470Z2.SYX фото
cashback iconКешбек 749 ₴
74 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Якість дискретного об'єктива в універсальному зум-об'єктиві

В об'єктиві Vario-Sonnar T* 24-70 мм F2.8 ZA SSM II реалізовані дві асферичні лінзи і два елементи з низькодисперсійного скла (ED) у складі прецизійної оптичної схеми, що забезпечує високий рівень контрасту та відмінну роздільну здатність. Базова оптична конструкція залишилася незмінною щодо вихідної схеми, яку за оптичними характеристиками можна порівняти з якістю дискретних об'єктивів і забезпечує високу якість зображення.

 

Потужні можливості завдяки асферичним лінзам

Асферичні оптичні елементи вимагають більше ресурсів при виробництві у порівнянні зі звичайними сферичними лінзами. Однак при точному розрахунку оптичної схеми вони справляються з різноманітними типами оптичної аберації і зводять їх до мінімуму. Цей об'єктив оснащений двома асферичними лінзами, які виводять оптичні характеристики цього об'єктива на новий рівень.

 

Низькодисперсійне скло (ED) нівелює хроматичну аберацію

Цей об'єктив оснащений двома елементами зі скла з наднизькою дисперсією (ED), що дозволяє значно знизити рівень хроматичної аберації, особливо на великих фокусних відстанях. Також це дозволяє домогтися неперевершеної різкості по всій площі кадру навіть при зйомці на відкритій діафрагмі.

 

Перемикач режимів фокусування та кнопка утримання фокусування

На додаток до зручного розташування і плавної роботи всіх елементів керування цей об'єктив також оснащений перемикачем режимів фокусування і кнопкою утримання фокусування, які розташовані на тубусі об'єктива і забезпечують зручність керування фокусуванням.

 

Плавна безшумна робота системи автофокусу SSM

Ультразвуковий п'єзоелектричний двигун SSM (англ. Super Sonic wave Motor) входить до складу системи внутрішнього фокусування об'єктива Vario-Sonnar T* 24-70 мм F2.8 ZA SSM II і забезпечує плавну та безшумну роботу системи автофокусу без прокручування передньої лінзи. Така конструкція дозволяє отримати високий крутний момент навіть при малих обертах, забезпечуючи чутливіть при запуску й зупинці механізму і точне розташування лінз в об'єктиві.

 

Чудовий результат зйомки при слабкому світлі

Максимальна світлосила f/2.8 при будь-якому коефіцієнті збільшення цього об'єктива забезпечує постійні налаштування експозиції на будь-якій фокусній відстані і поліпшені можливості зйомки в умовах низької освітленості. Вам більше не доведеться турбуватися про зміни значення діафрагми при масштабуванні для збереження постійної експозиції, і ви зможете домагатися відмінних знімків при зйомці з рук у приміщенні і при слабкому освітленні.

 

Красиве та плавне дефокусування

9-пелюсткова циркулярна діафрагма в сукупності з максимальним отвором діафрагми f/2.8 дозволяє створювати гарний ефект плавного розмиття фону з природним розподілом світла у кадрі.

Плавне дефокусування заднього плану дозволяє виділити об'єкт зйомки, що знаходиться у зоні фокусування, і надати йому особливу глибину та об’єм.

 

Можливості макрозйомки

Об'єктив Vario-Sonnar T* 24-70 мм F2.8 ZA SSM II дозволяє фокусуватися на відстані 34 см від об'єкта зйомки для отримання зображень з коефіцієнтом збільшення 0,25. Це дає можливість зафіксувати на знімках найдрібніші деталі в чудовій якості.

 

Підвищення якості за рахунок скорочення паразитних зображень

Покриття ZEISS T* (T-star) дозволяє домогтися зниження рівня паразитних зображень, підіймаючи і без того високу якість зображення на новий рівень.

 

Захист від пилу та вологи

Найцікавіші та найвиразніші кадри виходять в складних умовах зйомки. Пиловологозахищена конструкція цього об'єктива дозволяє використовувати його у помірно вологих або запилених робочих умовах, що гарантує впевненість при зйомці у будь-якій ситуації.

Характеристики

Основні характеристики

Тип об'єктива
Байонет
Діафрагма
Фокусна відстань
Стабілізація зображення

Ні

Країна виробник

Японія

Технічні характеристики

Мінімальна відстань фокусування, мм

34

Мінімальна діафрагма

f/22

Максимальна діафрагма

f/2,8

Функціональні особливості

Сумісність з полнокадровими фотоапаратами

Так

Пило-, вологозахист

Так

Розмір матриці
Кути огляду°

84-34

Макрозйомка

Так

Конструкція

Привід автофокусування

Ультразвуковий

Кількість пелюсток діафрагми

9

Кількість груп елементів

13

Кількість елементів

17

Розміри і комплектація

Діаметр, мм

83

Довжина, мм

111

Вага, гр

974