Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Об'єктив Sony FE 24 mm f/1.4 GM (SEL24F14GM.SYX)

Код:696978
Є в наявності
Об'єктив Sony FE 24 mm f/1.4 GM (SEL24F14GM.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 24 mm f/1.4 GM (SEL24F14GM.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 24 mm f/1.4 GM (SEL24F14GM.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 24 mm f/1.4 GM (SEL24F14GM.SYX) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 615 ₴
61 599
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Висока роздільна здатність у портативному об’єктиві з діафрагмою F/1,4

Об’єктив G Master обладнано низкою найсучасніших технологій, що забезпечують стабільно високу роздільну здатність і м’який природний ефект боке навіть із найширшою діафрагмою F/1,4. Цей компактний об’єктив найлегший у своєму класі*. Він має надійну конструкцію зі швидким і точним приводом автофокусування й зручним керуванням.

* Порівняно з об’єктивами 24mm F1.4, обладнаними технологією автофокусування, для камер із 35-міліметровою повнокадровою матрицею, станом на дату публікації, за результатами дослідження Sony.

Висока роздільна здатність навіть із діафрагмою F/1,4

Оптична конструкція відповідає найвищим стандартам серії G Master. Вона містить два надзвичайно асферичні елементи (XA), що забезпечують стабільно високу роздільну здатність по всій площині зображення. Три елементи зі скла наднизького розсіювання (ED) ефективно знижують хроматичні аберації. Завдяки цим рішенням вдається мінімізувати сагітальне засвічення та відтворювати точкові джерела світла з високою точністю.

Нова оптична конструкція, яка точно відтворює поширення світла від точкових джерел

Нова оптична конструкція з двома точними елементами XA знижує сагітальну аберацію, характерну для об’єктивів із широкою діафрагмою. Цей тип аберації найбільше проявляється по краях кадру й полягає у викривленні напрямку поширення світла від точкових джерел.

Легкий компактний об’єктив з інноваційною конструкцією

Нова оптична конструкція має два надзвичайно асферичні елементи (XA), один із яких розміщено в передній частині об’єктива, і новий механізм фокусування DDSSM (Direct Drive SSM). Це дало змогу зменшити діаметр об’єктива та знизити його вагу до 445 г, завдяки чому він чудово підходить для використання з компактними камерами E-mount.

Ефект боке з G Master

Завдяки сучасному дизайну й методу виробництва з точним механізмом корекції сферичної аберації, а також круглій діафрагмі з 11 пелюстками досягається м’який природний ефект боке. Мінімальна фокусна відстань 0,24 м і максимальне збільшення в 0,17 разу для зйомки великим планом, а також ширококутний об’єктив дають змогу вибирати найкращі ракурси й застосовувати глибокий ефект боке.

Швидке, точне й безшумне АФ для фото- й відеозйомки

Нова конструкція механізму фокусування із системою прямого приводу DDSSM оптимізована для цього об’єктива й забезпечує приблизно втричі вищу потужність порівняно з попередніми системами. А тому досягається швидше, точніше й тихіше автофокусування та відмінна ефективність для фото- й відеозйомки.

Надійна робота та професійні функції для фото- й відеозйомки

Настроювана кнопка утримування фокуса, кільце діафрагми, перемикач клацання діафрагми, ручне фокусування з лінійним відгуком, захист від пилу й вологи* та фторовмісне покриття передньої лінзи забезпечують потреби професійної відео- й фотозйомки.

* Гарантія повного захисту від пилу та вологи не надається.

Конфігурація об'єктива

Об’єктиви серії G Master забезпечують надзвичайно якісне та виразне зображення завдяки поєднанню високої роздільної здатності та плавного ефекту боке для фону.

[1] Надзвичайно асферичний об’єктив (XA) [2] Скло наднизького розсіювання

Частотно-контрастна характеристика

Частотно-контрастна характеристика описує, як добре об’єктив відтворює дрібні деталі (контрастність між близько розташованими лініями).

[1] Контрастність (%) [2] Відстань від оптичного центра об’єктива (мм) [3] Максимальна діафрагма [4] Діафрагма F8 [5] Просторова частота [6] 10 пар ліній/мм [7] 30 пар ліній/мм [8] Радіальні значення [9] Тангенціальні значення

Характеристики

Основні характеристики

Тип об'єктива
Байонет
Стабілізація зображення

Так

Модель

FE 24 mm f/1.4 GM

Країна виробник

Японія

Технічні характеристики

Мінімальна відстань фокусування, мм

24

Мінімальна діафрагма

f/16

Максимальна діафрагма

f/1,4

Діаметр світлофільтру, мм

67

Функціональні особливості

Пило-, вологозахист

Так

Розмір матриці
Кути огляду°

84

Макрозйомка

Ні

Конструкція

Кількість пелюсток діафрагми

11

Кількість груп елементів

10

Кількість елементів

13

Розміри і комплектація

Діаметр, мм

75,4

Довжина, мм

92,4

Вага, гр

445