Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Об'єктив Sony FE 24 mm f/2.8 G (SEL24F28G.SYX)

Код:696986
Немає в наявності
Об'єктив Sony FE 24 mm f/2.8 G (SEL24F28G.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 24 mm f/2.8 G (SEL24F28G.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 24 mm f/2.8 G (SEL24F28G.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 24 mm f/2.8 G (SEL24F28G.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 24 mm f/2.8 G (SEL24F28G.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 24 mm f/2.8 G (SEL24F28G.SYX) фото
cashback iconКешбек 299 ₴
29 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Компактний ширококутний об’єктив із фіксованою фокусною відстанню

Цей ширококутний об’єктив із фіксованою фокусною відстанню забезпечує притаманні G Lens високу якість зображення та красивий ефект боке в ретельно розробленому компактному корпусі з інтуїтивним керуванням. Його зручно всюди брати із собою, і він ідеально підходить для зйомки чудових краєвидів із широким кутом огляду. Швидке, точне й тихе автофокусування ідеально підходить для фото- й відеозйомки найважливіших моментів життя.

Відповідний набір портативних об’єктивів із фіксованою фокусною відстанню

Це один із наших об’єктивів G Lens із фіксованою фокусною відстанню (продається окремо). На вибір доступні моделі з однаковим компактним корпусом, фільтром (49 мм у діаметрі), розташуванням елементів, але різною фокусною відстанню. Вони достатньо компактні, щоб носити їх усі три та знімати найрізноманітніші сцени та об’єкти, а майже однакова вага полегшує балансування з підвісним стабілізатором.

Зручна металева конструкція та оптимізована оптика

Алюмінієве покриття корпусу та бленди, а також позначки-гравірування фокусної відстані й діафрагми доповнюють якісний корпус. Надкомпактна й легка конструкція, висока якість зображення, притаманна G Lens, кільце діафрагми та режим ручного фокусування з лінійним відгуком забезпечують зручне інтуїтивне керування.

Компактний і легкий корпус для зручного транспортування та зйомки

Завдяки ефективному розташуванню трьох асферичних елементів і нетипово малій для бездзеркальних камер робочій відстані доступні всі можливості найсучаснішої оптики в компактному корпусі вагою лише 162 г. Цей об’єктив ідеально підходить для зйомки пейзажів чи спонтанних кадрів, відеозйомки з підвісним стабілізатором або зйомки селфі із широким кутом огляду. Мобільна компактна конструкція сумісна з камерами, що мають повнокадрову матрицю або APS-C.

Висока якість зображення по всій площині кадру завдяки найсучаснішій оптиці

Висока якість зображення досягається за рахунок сучасної оптичної системи, до складу якої входять три асферичні елементи й один елемент зі скла наднизького розсіювання (ED). Асферичні елементи компенсують аберації та забезпечують високу роздільну здатність по всій площині зображення навіть із максимальною діафрагмою та малою глибиною різкості. Елемент зі скла наднизького розсіювання (ED) усуває хроматичні аберації й ефективно справляється з кольоровим ореолом, що з великою ймовірністю виникає по краях зображення.

Красивий природний ефект боке

7-пелюсткова кругла діафрагма з точним керуванням сферичними абераціями забезпечує красивий природний ефект боке об’єктива G Lens.

Подвійні лінійні приводи для швидкого, точного й тихого автофокусування

Два лінійні приводи забезпечують швидке й точне автофокусування з надійним відстеженням, що дає змогу повною мірою розкрити потенціал камери. Швидке, точне й тихе автофокусування з надійним відстеженням ідеально підходить як для фото-, так і для відеозйомки.

Висока якість знімків великим планом

Мінімальна фокусна відстань 24 см (автофокусування) і 18 см (ручне фокусування) забезпечує відмінну якість зйомки великим планом. Зйомка великим планом дає змогу виділити об’єкт на розмитому фоні. Широкий кут огляду 24 мм дає змогу використовувати цей об’єктив для зйомки селфі з прикріпленою рукояткою чи підвісним стабілізатором.

Висока функціональність і надійність у компактному дизайні

Попри невеликий розмір, об’єктив має кнопку утримування фокуса, перемикач режимів фокусування, кільце діафрагми, перемикач клацань діафрагми й режим ручного фокусування з лінійним відгуком для зручного використання та комфортної зйомки. Алюмінієве покриття корпусу та бленди покращує надійність об’єктива, міцність і довговічність конструкції. Конструкція із захистом від пилу й вологи1 забезпечує надійну роботу в суворих умовах зйомки.

* 100% защита от пыли и влажности не гарантируется.

Конфігурація об'єктива

В об’єктиві G Lens від Sony бездоганно поєднуються висока роздільна здатність і приголомшливий ефект боке, які підкреслять ваше творче бачення.

[1] Асферичний об’єктив [2] Скло наднизького розсіювання

Частотно-контрастна характеристика

Частотно-контрастна характеристика описує, як добре об’єктив відтворює дрібні деталі (контрастність між близько розташованими лініями).

[1] Контрастність (%) [2] Відстань від оптичного центра об’єктива (мм) [3] Максимальна діафрагма [4] Діафрагма F/8 [5] Просторова частота [6] 10 пар ліній/мм [7] 30 пар ліній/мм [8] Радіальні значення [9] Тангенціальні значення

Характеристики

Основні характеристики

Тип об'єктива
Байонет
Стабілізація зображення

Так

Модель

FE 24 mm f/2.8 G

Країна виробник

Японія

Технічні характеристики

Мінімальна відстань фокусування, мм

24

Мінімальна діафрагма

f/22

Максимальна діафрагма

f/2,8

Діаметр світлофільтру, мм

49

Функціональні особливості

Пило-, вологозахист

Так

Розмір матриці
Кути огляду°

84

Макрозйомка

Ні

Конструкція

Кількість пелюсток діафрагми

7

Кількість груп елементів

7

Кількість елементів

8

Розміри і комплектація

Діаметр, мм

68

Довжина, мм

45

Вага, гр

162

Комплектація

Об'єктив; Передня кришка об'єктива; Задня кришка об'єктива; бленда об'єктива