Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Об'єктив Sony FE 40 mm f/2.5 G (SEL40F25G.SYX)

Код:696987
Немає в наявності
Об'єктив Sony FE 40 mm f/2.5 G (SEL40F25G.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 40 mm f/2.5 G (SEL40F25G.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 40 mm f/2.5 G (SEL40F25G.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 40 mm f/2.5 G (SEL40F25G.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 40 mm f/2.5 G (SEL40F25G.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 40 mm f/2.5 G (SEL40F25G.SYX) фото
cashback iconКешбек 307 ₴
30 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Компактний стандартний об’єктив із фіксованою фокусною відстанню

Цей стандартний об’єктив із фіксованою фокусною відстанню забезпечує притаманні G Lens високу якість зображення та красивий ефект боке в ретельно розробленому компактному корпусі з інтуїтивним керуванням. Об’єктив зручно брати із собою будь-куди для зйомки портретів, міських пейзажів тощо. Швидке, точне й тихе автофокусування ідеально підходить для фото- й відеозйомки найважливіших моментів життя.

Відповідний набір портативних об’єктивів із фіксованою фокусною відстанню

Це один із об’єктивів G Lens із фіксованою фокусною відстанню (продається окремо). На вибір доступні моделі з однаковим компактним корпусом, фільтром (49 мм у діаметрі), розташуванням елементів, але різною фокусною відстанню. Вони достатньо компактні, щоб носити їх усі три та знімати найрізноманітніші сцени та об’єкти, а майже однакова вага полегшує балансування з підвісним стабілізатором.

Зручна металева конструкція та оптимізована оптика

Алюмінієве покриття корпусу та бленди, а також позначки-гравірування фокусної відстані й діафрагми доповнюють якісний корпус. Надкомпактна й легка конструкція, висока якість зображення, притаманна G Lens, кільце діафрагми та режим ручного фокусування з лінійним відгуком забезпечують зручне інтуїтивне керування.

Компактний і легкий корпус для зручного транспортування та зйомки

Завдяки ефективному розташуванню трьох асферичних елементів і нетипово малій для бездзеркальних камер робочій відстані доступні всі можливості найсучаснішої оптики в компактному корпусі вагою лише 173 г. Об’єктив ідеально підходить як для спонтанного фотографування, так і для зйомки відео з підвісним стабілізатором. Мобільна компактна конструкція сумісна з камерами, що мають повнокадрову матрицю або APS-C.

Висока якість зображення по всій площині кадру завдяки найсучаснішій оптиці

За допомогою найсучаснішої оптики, до складу якої входять три асферичні елементи, забезпечується висока якість зображення з високою роздільною здатністю. Асферичні елементи компенсують аберації та забезпечують високу роздільну здатність по всій площині зображення навіть із максимальною діафрагмою та малою глибиною різкості.

Красивий природний ефект боке

7-пелюсткова кругла діафрагма з точним керуванням сферичними абераціями забезпечує красивий природний ефект боке об’єктива G Lens.

Подвійні лінійні приводи для швидкого, точного й тихого автофокусування

Два лінійні приводи забезпечують швидке й точне автофокусування з надійним відстеженням, що дає змогу повною мірою розкрити потенціал камери. Швидке, точне й тихе автофокусування з надійним відстеженням ідеально підходить як для фото-, так і для відеозйомки.

Висока якість знімків великим планом

Мінімальна фокусна відстань 28 см (автофокусування) і 25 см (ручне фокусування) забезпечує відмінну якість зйомки великим планом. Цей об’єктив підходить для багатьох ситуацій, як-от для зйомки великим планом квітів або дрібних предметів на розмитому фоні.

Висока функціональність і надійність у компактному дизайні

Попри невеликий розмір, об’єктив має кнопку утримування фокуса, перемикач режимів фокусування, кільце діафрагми, перемикач клацань діафрагми й режим ручного фокусування з лінійним відгуком для зручного використання та комфортної зйомки. Алюмінієве покриття корпусу та бленди покращує надійність об’єктива, міцність і довговічність конструкції. Конструкція із захистом від пилу й вологи* забезпечує надійну роботу в суворих умовах зйомки.

* Гарантія повного захисту від пилу та вологи не надається.

Конфігурація об'єктива

В об’єктиві G Lens від Sony бездоганно поєднуються висока роздільна здатність і приголомшливий ефект боке, які підкреслять ваше творче бачення.

[1] Асферичний об’єктив

Частотно-контрастна характеристика

Частотно-контрастна характеристика описує, як добре об’єктив відтворює дрібні деталі (контрастність між близько розташованими лініями).

[1] Контрастність (%) [2] Відстань від оптичного центра об’єктива (мм) [3] Максимальна діафрагма [4] Діафрагма F/8 [5] Просторова частота [6] 10 пар ліній/мм [7] 30 пар ліній/мм [8] Радіальні значення [9] Тангенціальні значення

Характеристики

Основні характеристики

Тип об'єктива
Байонет
Стабілізація зображення

Так

Модель

FE 40 mm f/2.5 G

Країна виробник

Японія

Технічні характеристики

Мінімальна відстань фокусування, мм

40

Мінімальна діафрагма

f/22

Максимальна діафрагма

f/2,5

Діаметр світлофільтру, мм

49

Функціональні особливості

Пило-, вологозахист

Так

Розмір матриці
Кути огляду°

57

Макрозйомка

Ні

Конструкція

Привід автофокусування

Лінійний

Кількість пелюсток діафрагми

7

Кількість груп елементів

9

Кількість елементів

9

Розміри і комплектація

Діаметр, мм

68

Довжина, мм

45

Вага, гр

173

Комплектація

Об'єктив; Передня кришка об'єктива; Задня кришка об'єктива; бленда об'єктива