Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Об'єктив Sony FE 70-200 mm f/2.8 GM OSS (SEL70200GM.SYX)

Код:649387
Немає в наявності
Об'єктив Sony FE 70-200 mm f/2.8 GM OSS (SEL70200GM.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 70-200 mm f/2.8 GM OSS (SEL70200GM.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 70-200 mm f/2.8 GM OSS (SEL70200GM.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 70-200 mm f/2.8 GM OSS (SEL70200GM.SYX) фото
cashback iconКешбек 1 148 ₴
114 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Яскравий телеоб'єктив із зумом і діафрагмою f/2,8, що не має собі рівних

В об'єктивах серії G Master застосовуються всі технологічні можливості, які дали нагоду поліпшити можливості марки Sony G Lens, що вже отримали визнання. У цій моделі чудовий малюнок оптики серії G Lens поєднується з високою роздільною силою об'єктива та потужною для телеоб'єктивів постійною світлосилою f/2,8, які забезпечують чудову передачу кольору, точну роботу системи АФ і потужну стабілізацію зображення.

Приголомшлива деталізація й художній малюнок оптики в одному об'єктиві

Спеціально розроблена оптична конструкція розв'язує питання контрастності зображення й дає змогу досягти високого мікроконтрасту об'єктива завдяки трьом асферичним елементам, зокрема, одній двоопуклій лінзі й одному асферичному елементу типу XA нової розробки з точністю обробки поверхні до 0.01 мікрона — все це дає змогу звести до мінімуму аберацію й домогтися високої роздільної здатності та гарного малюнка об'єктива.

Природні та реалістичні кольори без перекручувань

Однією з відомих проблем телеоб'єктивів є хроматична аберація, яка ефективно пригнічується завдяки чотирьом оптичним елементам із низькодисперсійного скла (ED) і двом елементам зі скла наднизької дисперсії (Super ED). Проблема з втратою кольору була повністю вирішена, тому зображення виходить максимально різким і чітким.

Першокласні характеристики для фотографування великих планів

Провідні у своєму класі характеристики для фотографування великим планом забезпечують мінімальну відстань фокусування 0.96 м і максимальний коефіцієнт збільшення 0.25x — це ідеально доречно для фотографування портретів, макрофотографування телеоб'єктивом та інших жанрів. Оптичні елементи з низькодисперсійного скла (ED) і система плавальних лінз сприяють поліпшенню якості зображення, впоравшись із частою для телеоб'єктивів проблемою хроматичної аберації.

Швидка система автофокусу оптимізована для фото- та відеозапису

Точне та швидке позиціювання двох масивних груп оптичних елементів системи фокусування здійснюється двома незалежними приводами: потужний ультразвуковий привод SSM кільцевого типу (RDSSM) відповідає за позиціювання передньої групи лінз, а подвійний лінійний привод — за позиціювання задньої групи. Точність позиціювання оптичних елементів поліпшується завдяки отриманню даних зворотного зв'язку в умовах реального часу від численних датчиків положення, що забезпечує максимально ефективну роботу системи АФ об'єктива.

Удосконалена система АФ для бездоганно чітких відеозаписів

Два лінійні приводи системи фокусування потрібні для приведення в дію коливального механізму, який відповідає за роботу системи контрастного АФ під час запису відео. Оптична конструкція сприяє мінімізації коливань кута огляду та тихій роботі механічних компонентів, що позитивно впливає на ефективність і точність фокусування як під час фото-, так і відеозапису.

Комфортна робота та надійність для позастудійного фотографування

Міцна конструкція об'єктива з незмінною довжиною тубуса під час фокусування та масштабування неабияк підвищує зручність роботи в різноманітних знімальних ситуаціях. З кнопкою утримання фокусування можна зафіксувати точку АФ навіть у режимі безперервного автофокусування, а перемикач обмежувача діапазону фокусування можна використовувати, щоб задати діапазон фокусних відстаней і досягти максимальної швидкості роботи АФ.

11-пелюсткова діафрагма для розкішного малюнка «боке»

У стандартному випадку циркулярна діафрагма фірмового дизайну Sony має 9 пелюсток, проте в цьому об'єктиві реалізована 11-пелюсткова циркулярна діафрагма, завдяки якій малюнок об'єктива виходить ще м'якішим, а світло розподіляється ще природніше.

Чудова чіткість і контрастність

Поверхня лінзи рівномірно покрита спеціальним нанопокриттям за прогресивною технологією Nano AR, яке ефективно пригнічує зображення й запобігає виникненню відблисків і двоїння зображення, підвищуючи чіткість, контрастність і якість зображення. (1. Покриття Nano AR /2. Скло /3. Світло, що пропускається)

Знімне поворотне кріплення для штатива

Універсальне кріплення об'єктива для штатива дає змогу легко знімати камеру зі штатива в ситуаціях, які вимагають швидкої реакції та запису з рук. Кріплення також обладнане поворотним механізмом, з яким можна швидко перемикатися між горизонтальним і вертикальним положенням камери. Фіксувальний механізм запобігає випадковому від'єднанню об'єктива.

Стабілізація зображення навіть за панорамного фотографування

Щоб отримати максимальну перевагу від вбудованої системи стабілізації зображення в різних знімальних ситуаціях, до об'єктива SEL70200GM був доданий додатковий режим стабілізації MODE 2, який призначений для фотографування чітких і якісних панорам високої художньої цінності.

Система стабілізації для отримання різких незмазаних зображень

Високопродуктивна система стабілізації зображення вбудована прямо в об'єктив і забезпечує різкі незмазані зображення за різноманітних жанрів фотографування. Масивну лінзу оптичного стабілізатора позиціонує лінійний моторизований привод. Завдяки цьому досягається ефективна стабілізація зображення. 5-осьова стабілізація зображення доступна за встановлення на камери серії α, у яких реалізована вбудована система стабілізації зображення.

Висока надійність навіть у найсуворіших умовах

Герметичний корпус із захистом від пилу та вологи та передня лінза з фтормістким покриттям забезпечують високий ступінь захисту внутрішніх компонентів об'єктива та гарантують надійність роботи навіть за складних умов запису.

Характеристики

Основні характеристики

Тип об'єктива
Байонет
Діафрагма
Фокусна відстань
Стабілізація зображення

Так

Модель

FE 70-200 mm f/2.8 GM OSS

Країна виробник

Японія

Технічні характеристики

Мінімальна відстань фокусування, мм

70

Максимальна відстань фокусування, мм

200

Мінімальна діафрагма

f/22

Максимальна діафрагма

f/2,8

Діаметр світлофільтру, мм

77

Функціональні особливості

Сумісність з полнокадровими фотоапаратами

Так

Пило-, вологозахист

Ні

Розмір матриці
Кути огляду°

23–8

Макрозйомка

Ні

Конструкція

Привід автофокусування

Ультразвуковий

Кількість пелюсток діафрагми

11

Кількість груп елементів

18

Кількість елементів

23

Розміри і комплектація