Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електричний конвектор KUMTEL із термостатом (HC-2947)

Код:713743
Є в наявності
Електричний конвектор KUMTEL із термостатом (HC-2947) фото
Електричний конвектор KUMTEL із термостатом (HC-2947) фото
Електричний конвектор KUMTEL із термостатом (HC-2947) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 24 ₴
2 400
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Конвектор електричний з термостатом:

Конвекторний обігрівач KUMTEL HC-2947 створений, щоб дарувати тепло в найхолоднішу пору року. Він може обігрівати приміщення площею до 25 квадратних метрів та забезпечує здорову атмосферу завдяки оригінальній системі опалення, що базується на методі природної конвекції. При цьому ви можете вибирати між двома рівнями потужності – 1125 Вт та 2500 Вт, а вбудований термостат з 9 налаштуваннями подбає про те, щоб у приміщенні підтримувалася комфортна для вас температура. Ще одна важлива особливість, яка робить його кращим, особливо у житлових будинках, це його безшумна робота. Та й з безпекою у нього все гаразд завдяки датчикам падіння та перегріву. Тому KUMTEL HC-2947 стане гарним вибором для основного та додаткового опалення приміщень будь-якого класу: заміських будинків, квартир, об'єктів соціальної сфери та комерційної нерухомості.

Особливості:

  • Призначений для обігріву приміщень площею до 25 м2
  • Робота за принципом природної конвекції повітря
  • З регульованим термостатом
  • Два рівні потужності: 1125-2500 Вт
  • 9 рівнів регулювання температури
  • Безшумна робота
  • Захист від перегріву та перекидання
  • Тонкий елегантний дизайн корпусу
  • Можливість підлогового та настінного монтажу (опори та кронштейни постачаються в комплекті)

Природна конвекція

Конвектор KUMTEL працює за принципом природної конвекції повітря: він забирає повітря із навколишнього середовища через отвори внизу, нагріває його за допомогою системи нагрівальних елементів усередині та повертає нагріте повітря назад у навколишнє середовище через верхні отвори. При цьому гаряче повітря самостійно піднімається вгору, за рахунок чого нагрівання відбувається безшумно. Таким чином забезпечується природна циркуляція повітря у приміщенні та легко підтримується тепло. Крім того, оскільки він не створює шкідливого випромінювання і не має частин, що рухаються, ви можете легко використовувати цей обігрівач у своїх будинках і офісах для надійного опалення.

Система контролю температури

Електричний конвектор KUMTEL нагріває повітря швидше, ніж масляні радіатори і має два рівні потужності – 1125 і 2500 Вт, що дозволяє вибирати режим роботи, який вам підходить найбільше. Крім того, він має вбудований термостат з функцією плавного регулювання температури в межах 9 рівнів. Це забезпечує більш точну підтримку комфортної для вас температури у приміщенні.

Економить енергію

Завдяки вбудованому термостату, конвектор KUMTEL не тільки ефективно зігріває, а й економічніший у споживанні електроенергії. При включенні він запускається на повну потужність для швидкого прогріву і поступово знижує свою продуктивність у міру досягнення повітрям потрібної температури і автоматично відключається при її досягненні. Таким чином, він споживає набагато менше електроенергії, особливо в порівнянні з масляними радіаторами.

Безпечний у використанні

Цей конвектор обладнаний датчиком, який вимикає прилад при падінні та захисним механізмом, який спрацьовує при перегріві нагрівального елемента. Тому він забезпечує високий рівень безпеки при повсякденному використанні, що дозволяє встановлювати конвектор у будь-яких приміщеннях та вільно обігрівати з його допомогою навіть дитячу.

Надійний та зручний

Конвектор KUMTEL виготовлений з якісних матеріалів та відрізняється високою міцністю. І не вимагатиме особливих складнощів при установці. Ви можете використовувати комплектні опори і встановити його на підлозі або скористатися кронштейнами і повісити його на стіну, як вам буде зручніше. При цьому невелика ширина дозволяє розмістити прилад у будь-якому куточку кімнати, а зручна ручка – легко переносити з місця на місце.

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Вид

Електричний конвектор

Наявність дисплея

Ні

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Потужність
Площа обігріву

20 м²

Джерело живлення
Додаткова інформація

9 рівнів температурного режиму

Нагрівальний елемент: гольчастий закритого типу

Тип монтажу: підлоговий/настінний

2 режими потужності нагріву: 1250/2500 Вт

Керування за допомогою ручки терморегулятора

Захист від перекидання

Захист від перегріву

Габарити і колір

Колір
Вага

5,5 кг

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

71 х 53 х 8 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера