Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Керамічний обігрівач CECOTEC Ready Warm 6800 Ceramic Sky Smart

Код:709373
Очікується
Керамічний обігрівач CECOTEC Ready Warm 6800 Ceramic Sky Smart фото
Керамічний обігрівач CECOTEC Ready Warm 6800 Ceramic Sky Smart фото
Керамічний обігрівач CECOTEC Ready Warm 6800 Ceramic Sky Smart фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 24 ₴
2 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Керамічний обігрівач CECOTEC Ready Warm 6800 Ceramic Sky Smart

CECOTEC Ready Warm 6800 Ceramic Sky Smart – керамічний обігрівач потужністю 2000 Вт з дистанційним керуванням та світлодіодним дисплеєм, створений для того, щоб забезпечити тепло та комфорт у будь-яку пору року. Він має три режими роботи для задоволення різних потреб користувача, таймер, безшумний двигун постійного струму і потрійну систему безпеки. З його допомогою ви легко зможете досягти потрібного ефекту, а ваш будинок наповниться теплом, незважаючи на погоду за вікном.

  • Керамічний нагрівач потужністю 2000 Вт
  • 3 режими роботи: вентилятор, економічний режим (1000 Вт) та турборежим (2000 Вт) для адаптації до ваших потреб
  • Світлодіодний дисплей та пульт дистанційного керування
  • Таймер на 8 годин
  • Потрійна система безпеки

Висока ефективність

Цей обігрівач завдяки використанню більш практичного керамічного нагрівального елемента та потужності 2000 Вт може легко нагріти приміщення площею до 20 м2, що еквівалентно об'єму 45 м3. Він забезпечує оптимальне та безпечне виділення тепла, що гарантує відмінну температуру в приміщенні, а також більшу ефективність та безпеку завдяки можливості PTC саморегулювати вихідну потужність відповідно до підвищення температури. Тому Ready Warm 6800 Ceramic Sky Smart ідеально підходить для вітальні, спальні, ванної та інших приміщень.

Комфортна для вас температура

Оснащений термостатом, цей вертикальний обігрівач може визначати поточну температуру в приміщенні, в якому він знаходиться. І дозволяє вибрати бажану температуру в діапазоні від 10°C до 49°C.

Швидкість чи економія? Все відразу

Завдяки регульованому термостату прилад має 3 режими роботи, які допоможуть йому адаптуватися до ваших потреб та обставин. Так, еко-режим із потужністю до 1000 Вт дозволить знизити споживання енергії до мінімуму, підтримуючи температуру протягом тривалого часу. У турборежимі ви швидко обігрієте кімнату за рахунок максимальної потужності 2000 Вт. А влітку вам напевно стане в нагоді режим вентилятора, який подарує прохолоду в найспекотніші дні. Ready Warm 6800 Ceramic Sky Smart – це все, що потрібно, щоб добре почуватися в будь-яку погоду.

Функція обертання

Бажаєте, щоб кімната прогрілася ще швидше? Увімкніть функцію автоповороту, яка дозволяє пристрою повертатися в сторони під кутом 45º. Разом з його висотою 50 см це забезпечує більш рівномірний розподіл тепла в приміщенні та його більш швидке прогрівання.

Увімкнення та вимкнення за таймером

Ще однією з переваг Ready Warm 6800 Ceramic Sky Smart є наявність таймера з можливістю встановлювати часовий інтервал для увімкнення або вимкнення приладу в межах 8 годин. Тому ви можете вибрати найбільш комфортний для себе час та встановити обмеження для економії електроенергії.

Зручне керування

Наявність таких інтелектуальних функцій, як світлодіодний екран та дистанційне керування, забезпечує більший комфорт та простоту використання. З їх допомогою ви можете зручно та легко вибирати режим роботи обігрівача або температуру як безпосередньо на приладі, так і з іншого кінця кімнати, не встаючи з дивана.

Потрійна система безпеки

Модель Ready Warm 6800 Ceramic Sky Smart оснащена надійним захистом від перекидання з вбудованим датчиком стабілізації, який автоматично вимикає прилад за будь-якого відхилення від вертикального положення або перекидання. А у разі перегріву або збою живлення миттєво спрацьовує система Overprotect, яка також зупиняє роботу гаджета. До того ж, зовнішня сітка запобігає випадковому влученню пальців усередину обігрівача. З таким рівнем захисту жодні проблеми в роботі техніки не застануть вас зненацька.

Безшумна робота

Завдяки двигуну постійного струму забезпечується абсолютно безшумна робота приладу – лише 30 дБ за максимальної потужності. Це дозволяє використовувати обігрівач у будь-якій кімнаті та в будь-який час, навіть під час читання або перегляду телевізора.

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Вид
Наявність дисплея

Так

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Потужність
Площа обігріву

20 м²

Джерело живлення
Додаткова інформація

Потрійна система безпеки

Таймер на 8 годин

Світлодіодний дисплей та пульт дистанційного керування

3 режими роботи: вентилятор, обігрів - 1000 Вт/2000 Вт

Габарити і колір

Колір

Габарити та колір

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера