Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Тепловентилятор UFO HF21EN 2000W

Код:674689
Архiв
Тепловентилятор UFO HF21EN 2000W фото
Тепловентилятор UFO HF21EN 2000W фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 10 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Тепловентилятор UFO HF21EN 2000W

Тепловентилятор UFO HF21EN – це потужний та компактний пристрій, здатний швидко обігріти кімнату площею до 25 м². Він обладнаний нагрівальним елементом і вентилятором, завдяки якому постійно пропускає через себе значний обсяг повітря і допомагає миттєво створювати тепло у будь-якому приміщенні. А ще має 2 режими обдуву, захист від перегріву та можливість використовувати його просто як вентилятор. І при цьому виглядає неймовірно стильно.

 

Особливості:

  • Авторський дизайн
  • 2 швидкості обдування
  • Захист від перегріву
  • Можливість використання замість вентилятора
  • Мала вага та компактність
 

Ефективний

Хочете швидко зігріти невелике приміщення? Тепловентилятор UFO HF21EN чудово підійде для цього завдання. Він може похизуватися досить високою потужністю у 2000 Вт і має 2 режими обдуву, що дозволяє йому легко зігрівати і підтримувати комфортну температуру у кімнаті. Крім того, його можна використовувати просто як вентилятор. Тому девайс буде корисний вам у будь-яку пору року.

 

Безпечний

Цей прилад можна абсолютно вільно використовувати поряд з собою. Тепловентилятор забезпечений системою захисту від перегріву, а спеціальні решітки оберігають нагрівальну спіраль і лопаті приладу від контакту зі сторонніми предметами. Тому він абсолютно безпечний.

 

Компактний

Невеликі габарити та вага роблять UFO HF21EN ще й мобільним. Його можна встановити на підлозі, на столі, тумбочці або будь-якому іншому зручному для вас куточку будинку. Для такого компактного приладу знайдеться місце всюди.

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Наявність дисплея

Ні

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Джерело живлення

Габарити і колір

Колір
Вага

1,6 кг