Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier P2

Код:724119
Очікується
Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier P2 фото
Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier P2 фото
Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier P2 фото
Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier P2 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-21%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 54 ₴
6 999
5 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Здоровий мікроклімат вдома

Портативний очищувач повітря SmartMi Air Purifier P2 приваблює ергономічною конструкцією та вражаючою продуктивністю. Нанофільтрація з результатом 99.98% забезпечує ідеальний захист від шкідливих частинок. Управління технікою через застосунок і голосовий контроль робить використання максимально зручним та ефективним. За допомогою кольорового підсвічування ви зможете створити затишну атмосферу в кімнаті. Повне заряджання батареї займає 6 годин. Акумулятор має вбудований захист від перегріву.

Продуктивність та зручність

Очищувач повітря забезпечує циркуляцію потоку на 360° навколо себе, що дозволить вам не переставляти його з місця на місце. Працює з продуктивністю до 240 м3/год. Наприклад, кімнату площею 14 м2 очистить протягом години 6 разів. Можете бути певні: ваша сім'я дихає чистим повітрям.

Ретельна обробка повітря

Модель використовує технології нанофільтрації, що усувають 99.98% забруднень. Серед них і найдрібніші частинки: пил, пилок, дим, бактерії, віруси, запах свійських тварин, вулканічний попіл. Три шари фільтрації не дають такому бруду осідати на поверхнях приміщення та літати у повітрі. Це стало гарантією повноцінної безпеки для кожного, хто дихає ним.

Система Smart Control

Те, що робить SmartMi Air Purifier P2 таким зручним та ефективним. За допомогою мобільного застосунку та голосового контролю ви можете легко відстежувати рівень очищення та керувати налаштуваннями. Це ідеальний вибір для тих, хто хоче насолоджуватись свіжим повітрям без зайвих зусиль – за вас усе зроблять алгоритми AI.

Якісний моніторінг

Очищувач оснащений лазерним датчиком PM2.5/PM10, що забезпечує моніторинг рівня забруднення повітря у реальному часі. Це дозволяє йому швидко реагувати на зміни якості повітряної маси та миттєво пристосовуватися до них, щоб створити максимальний комфорт та безпеку. Датчик уловлює частинки розміром 2.5 мікрона та 10 мікрон: весь спектр від твердих частинок, що засмічують легені, до алергенів.

Зручний дисплей із кнопками

Рідкокристалічний екран є однією з важливих особливостей очищувача повітря SmartMi Air Purifier P2. Він дозволяє відстежувати рівень забруднення повітря в моменті сигнальними лампами PM2.5 і PM10, сповістить про залишок заряду, покаже час по таймеру до кінця сесії та ін. На поверхні дисплея розміщені сенсорні кнопки, з якими управління стає легким і комфортним.

Міцний сон щоночі

Модель оснащена режимом сну. Очищення повітря в такому сценарії буде максимально тихим (не гучніше за 18 дБ). А атмосферне підсвічування Colorful Mood Light Variety дозволить вибрати будь-який колір та налаштувати яскравість відповідно до ваших уподобань. Нічне м'яке світло, ідеально очищене повітря й тиша – виведіть свій відпочинок на якісно новий рівень.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Функції
Рекомендована площа приміщення
Об'єм резервуару для води

Немає зволоження

Продуктивність

240 м³/год

Потужність

45 Вт

Ефективність зволоження

Немає зволоження

Експлуатація

Тип управління

Сенсорне

Зі смартфону

Можливості підключення

Wi-Fi

Спосіб установки

Настільний

Підлоговий

Рівень шуму

18 дБ

Режими

Нічний

Оснащення

Дисплей

Підсвічування

Датчик работи

Датчик забруднення

Джерело живлення

Акумулятор

Додаткова інформація

За допомогою кольорового підсвічування ви зможете створити затишну атмосферу в кімнаті. Повне заряджання батареї займає 6 годин. Акумулятор має вбудований захист від перегріву.

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

220 x 220 x 369 мм

Вага

3,3 кг

Комплектація

Очищувач повітря; Фільтр; Гарантійний талон; Інструкція

Найпопулярніші запити в категорії Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier P2