Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді3

Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier Pro (FJY4011CN)

Код:640093
Архiв
Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier Pro (FJY4011CN) video preview
Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier Pro (FJY4011CN) фото
Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier Pro (FJY4011CN) фото
Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier Pro (FJY4011CN) фото
Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier Pro (FJY4011CN) фото
Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier Pro (FJY4011CN) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-25%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 59 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Mi Air Purifier Pro. Еталон чистоти та свіжості повітря

Атмосфера у вашому домі покращиться з професійним очищувачем повітря Mi Air Purifier Pro. Потужний двигун дозволить ефективно впоратися з очищенням приміщень площею до 60 м². Оцініть неймовірні можливості інноваційної системи фільтрації для очищення від пилу, шкідливих речовин, алергенів та сторонніх запахів. Легко контролюйте пристрій завдяки OLED-дисплею та фірмовому додатку для смартфонів. Відкрийте для себе революційні рішення Xiaomi.

Унікальні технології – миттєвий результат

Завдяки вдосконаленому двигуну та продуманій конструкції пристрій вирізняється підвищеною продуктивністю – подавання повітря зі швидкістю 500 м3/год. Покращена система лопатей вентилятора захоплює повітря на 360° і практично не створює жодного шуму. Навіть пізно вночі ніщо не завадить вашому відпочинку – насолоджуйтеся ідеальною чистотою повітря, свіжістю і тишею. Новий Air Purifier Pro – бездоганне поєднання технологій, створених для комфортного життя.

Інноваційна система фільтрації

Розробники Xiaomi використовували передові технології фільтрації й добилися неперевершених результатів очищення повітря навіть від найдрібніших частинок. Пристрій складається з декількох ступенів захисту, що дозволяє ефективно боротися не лише з пилом, а й з формальдегідами, шкідливими речовинами, волоссям та сторонніми запахами. Додатковий вугільний фільтр з трьох шарів ефективно очищує ваш будинок від токсичних речовин, які можуть бути у повітрі. Новий очищувач повітря Xiaomi створений для надійного захисту вашого здоров'я

Висока ефективність роботи

Одна з ключових переваг нового очищувача – висока потужність при невеликих габаритах. Mi Air Purifier Pro не займе багато місця у вашому домі, при цьому ефективно очистить повітря у приміщеннях до 60 м². Ви можете легко домогтися тотальної чистоти повітря у всій квартирі без будь-яких складнощів. Нова модель пристрою охоплює площу практично у 2 рази більшу, ніж попереднє покоління. Просто встановіть девайс у своїй кімнаті або великий вітальні і насолоджуйтеся бездоганною якістю повітря.

Інформативний OLED-дисплей

Пристрій оснастили лаконічним та стильним OLED-дисплеєм, що відображає всю актуальну інформацію. Ви завжди будете знати, яка якість повітря у приміщенні, вологість, температура, загальні дані про роботу девайса. Спеціальний індикатор наочно демонструє ступінь забруднення, вказуючи на необхідність очищення. Якщо кільце світиться зеленим – все чудово, помаранчевим – легке забруднення, червоним – критичний рівень забруднення повітря. У темний час доби яскравість автоматично знижується, щоб не заважати вам відпочивати.

Лазерний датчик для бездоганних результатів

Домогтися неймовірної точності в аналізі стану повітря та очищенні дозволяє інноваційний датчик лазерного типу. Він у режимі реального часу визначає частки, непомітні погляду людини, щоб ефективно очистити від них повітря. Девайс впорається навіть з найменшим пилом та частинками до 0.3 мкм, серед яких можуть бути алергени та шкідливі речовини. Оцініть неймовірні можливості розумного очищувача і будьте спокійні за здоров'я всіх членів сім'ї.

Повний смарт-контроль

Вам більше не потрібно розбиратися зі складними інструкціями та різними пультами. Просто встановіть програму Mi Home і легко керуйте очищувачем повітря зі свого смартфона або планшета. Девайс буде легко адаптуватися під ваші звички, автоматично підбирати оптимальні налаштування та запам'ятовувати ритм вашого життя. У додатку можна вручну змінити параметри, налаштувати графік вмикання та вимикання пристрою, дізнатися всі дані про стан повітря у будинку.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Вугільний

Фільтр попереднього очищення

Функції
Рекомендована площа приміщення
Продуктивність

500 м³/год

Потужність

66 Вт

Експлуатація

Тип управління

Зі смартфону

Можливості підключення

Wi-Fi

Спосіб установки

Підлоговий

Рівень шуму

68 дБ

Режими

Ручний

Оснащення

Дисплей

Таймер

Підсвічування

Датчик работи

Датчик освітлення

Джерело живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу

Пластик

Габарити (ВхШхГ)

73,5 x 26 x 26 см

Вага

8 кг

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

79 х 31 х 31 см

Комплектація

Очищувач; Інструкція

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier Pro (FJY4011CN)