Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite

Код:724289
Очікується
Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite фото
Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite фото
Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite фото
Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite фото
Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite фото
Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite фото
Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite фото
Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-33%
Вигода 3 000 ₴
cashback iconКешбек 59 ₴
8 999
5 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Легкість кожного вдиху

Повітряна маса стала одним із найголовніших факторів, що впливають на здоров'я. Підтримувати її високу якість дозволить очисник Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite. Він використовує датчики контролю рівня забруднення, має автоматичний режим роботи, усуває неприємні аромати, взаємодіє із застосунком. Дизайн конструкції відрізняється типовим мінімалізмом Xiaomi: традиційна колірна гама, мінімум займаного місця (аркуш А4), уподобана всіма строга геометрія. Площа, що обробляється, дорівнює 25-43 м2.

Чисте повітря – запорука здоров'я

Техніка спрямована на ефективну боротьбу з найпоширенішими забруднювачами. Серед них жирові суспензії при готуванні на кухні, випаровування бензину та з'єднання CO2, тютюновий дим, частинки з вовни тварин, пил з меблевих подушок та ін. Кожен з цих елементів потенційно небезпечний і при великому їх скупченні повітряна маса стає непридатною для нормального життя. Очисник повітря успішно усуває ці фактори, дозволяючи вам бути спокійним за своє здоров'я.

Ефективність на великій території

Продуктивність моделі на рівні до 360 м3/год дозволила якісно виконувати свої обов'язки на площі 25-43 м2. З легкістю очистити повітря навіть у великих кімнатах, при цьому не переставляючи конструкцію з одного кута до іншого, ви зможете за рахунок механізму обертання, що забезпечує забір повітряної маси на 360° навколо.

Тришарова фільтрація

За рахунок трирівневої системи фільтрації досягається чудовий результат 99.97%, при якому усуваються частинки розміром до 0.3 мкм. Попрощайтеся з проблемами дихальної системи та отримайте чудове повітря, позбавлене алергенів, тютюнових смол, пилу, пилку, лупи, текстильної вовни та підшерстя тварин.

Жодних сторонніх запахів

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite спеціалізується на усуненні ароматів різного походження: запахи тварин, кухні, сполук формальдегіду, сигарет та ін. Неприємний запах більше не буде вашою проблемою – зробіть аромат у кімнаті нейтральним. За рахунок цього у приміщенні буде комфортно працювати, вчитися, відпочивати, спати.

Більше року на одному фільтрі

Уваги вартий супервитривалий вугільний фільтр, якого вистачає на 6-12 місяців використання. Він ефективно усуває запахи, дозволяючи насолодитися чистим повітрям. Особливо зручним моментом стало відстеження на смартфоні терміну його використання. Таким чином ви завжди будете в курсі важливих подій, а своєчасна заміна комплектуючих не забариться.

Зручний додаток

Для взаємодії з технікою передбачено мобільний додаток Mi Home/Xiaomi Home, де ви зможете налаштувати всі необхідні параметри роботи пристрою. Встановіть час активації для очищувача повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite, щоб до вашого приходу в будинок усередині була свіжа повітряна маса. Використовуйте переваги дистанційного керування, перевіряйте якість на предмет забруднень, виберіть режим або поставте блок на керування – у вашому розпорядженні максимум функціоналу.

Голосовий асистент

Ще однією відмінною рисою моделі стала сумісність із голосовими помічниками. Достатньо озвучити команду, щоб пристрій почав її виконувати. При зайнятих руках та мінімумі часу – це найкращий спосіб керувати технікою. Вибирайте системи Google Assistant або Amazon Alexa та отримайте неймовірний комфорт!

Контроль усіх параметрів

На базі датчиків, що моніторять стан забруднення повітря та його температуру, ви зможете відстежувати ці параметри безпосередньо на LED-екрані, розташованому на передній частині корпусу. Дані PM2.5 відображаються в реальному часі і за допомогою колірної індикації дають розуміння, наскільки вільне повітря від частинок розміром до 0.3 мкм: зелений – чистий, жовтий – легке забруднення, помаранчевий – середній рівень, червоний – критично брудне повітря.

Комфортний нічний режим

Цікаво, що техніка працює навіть тоді, коли ви спите. За рахунок грамотно налаштованого нічного режиму очисник продовжує виконувати покладені на нього функції, при цьому працюючи дуже тихо – з шумом не вище 33.4 дБ. Яскравий дисплей гасне, щоб не дратувати органи зору. Спіть міцно, не відволікаючись на зовнішні чинники.

Енергоефективна концепція

Особливістю представленої моделі очисної техніки стала її енергоефективність. Вхідна потужність девайсу відповідає 33 Вт, а це означає, що за добу безперервної роботи він витратить лише 0.8 кВт·год. Отримайте максимум переваг, причому раціонально витрачаючи ресурси електроенергії. Чисте повітря у вашому житлі не вимагатиме оплати великих рахунків.

Компактний та стильний

Суперстильне зовнішнє оформлення очищувача повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite зроблене у затребуваному сьогодні мінімалістичному дизайні з переважаючими квадратними формами, простими самодостатніми фактурами та ідеальною ергономікою. Нічого зайвого – лише корпус із заокругленими гранями, здатний поміститися на площі, що дорівнює листу А4. Унікальний стиль у знайомій оболонці.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Функції
Рекомендована площа приміщення
Об'єм резервуару для води

Немає зволоження

Продуктивність

360 м³/год

Потужність

33 Вт

Ефективність зволоження

Немає зволоження

Експлуатація

Тип управління

Сенсорне

Зі смартфону

Можливості підключення

Wi-Fi

Спосіб установки

Підлоговий

Рівень шуму

61 дБ

Режими

Нічний

Оснащення

Дисплей

Датчик работи

Датчик вологості

Датчик забруднення

Датчик температури

Безпека

Захист від дітей

Джерело живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

240 x 240 x 533 мм

Вага

4,8 кг

Вага в упаковці

6 кг

Комплектація

Очищувач повітря; Фільтр; Шнур живлення; Інструкція; Гарантійний талон

Найпопулярніші запити в категорії Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite