Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier 2

Код:724117
Очікується
Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier 2 фото
Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier 2 фото
Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier 2 фото
Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier 2 фото
Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier 2 фото
Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier 2 фото
Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier 2 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-26%
Вигода 2 500 ₴
cashback iconКешбек 69 ₴
9 499
6 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Визначна ефективність SmartMi

Очищувач повітря SmartMi Air Purifier 2 задає нові стандарти фільтрації та очищення, він здатний дуже швидко та ефективно очистить повітря у приміщенні площею 25 – 45 м.кв.

Інформативний дисплей з індикатором повітря

Високоточні датчики стежать за якістю повітря в кімнаті та інформують вас про це інтуїтивною індикацією на дисплеї. Ви в будь-який момент можете дізнатися про концентрацію алергенів і шкідливих летючих сполук в атмосфері будинку, просто глянувши на дисплей. SmartMi Air Purifier 2 підтримує сенсорне керування: простий дотик до OLED – дисплею дозволить вибрати потрібну швидкість та режим роботи приладу.

Повний контроль ситуації

SmartMi Air Purifier 2 оснащений датчиками, які проводять аналіз стану повітря у приміщенні з кількох напрямків. Датчики вимірюють кількість пилу та інших забруднювачів, відстежують концентрацію алергенів, таких як пилок та шерсть тварин. Датчик TVOC здійснює моніторинг летючих органічних сполук у реальному часі. Датчик температури та вологості з високою точністю стежить за змінами цих показників.

Потужна робота

При виявленні високої концентрації забруднюючих речовин очищувач починає роботу, очищаючи до 100 м³/год летючих органічних сполук TVOC. SmartMi Air Purifier 2 забезпечує ефективну очистку в приміщенні площею до 45 м.кв, створюючи здоровий мікроклімат для роботи та релаксу.

Комплексна 4-ступінчаста фільтрація

Очисник повітря SmartMi Air Purifier 2 оснащений дрібно-ячейковим фільтром і вугільним фільтром, за допомогою яких йому вдається досягти чудових результатів очищення. Прилад захоплює повітря на 360 градусів і на першому етапі очищення відфільтровує великі забруднювачі, волосся, шерсть та інші частки. На другому ступені фільтрації з повітря видаляються дрібні частинки розміром до 0,3 мкм. З допомогою фільтра з активованого вугілля на третьому етапі очищення відбувається поглинання бензолів, формальдегідів та інших органічних забруднень розміром 0.1 мкм.

Максимальна ефективність очищення

Фільтр з активованим вугіллям та УФ-лампа очищають повітря від найнепомітніших, але небезпечних забруднень. Високоабсорбуюче активоване вугілля поглинає летючі органічні сполуки, а також неприємні запахи, і має ефективність очищення до 97.2%. Вбудована УФ-лампа знищує 99.9% вірусів і бактерій, що переносяться повітрям.

Легке очищення

Завдяки знімній верхній решітці ви можете без проблем очистити аеродинамічне сопло SmartMi Air Purifier 2 від пилу та сміття. Просто зніміть решітку та протріть поверхню м'якою серветкою.

Розумне управління

SmartMi Air Purifier 2 легко інтегрується в домашню екосистему та підтримує керування через мобільний додаток. Керуйте роботою приладу дистанційно, стежте за якістю повітря та його очищенням, навіть якщо ви не в кімнаті. А завдяки підтримці Homekit/Google/Alexa керувати очисником можна також за допомогою голосових команд.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Функції
Рекомендована площа приміщення

до 45 м²

Об'єм резервуару для води

Немає зволоження

Продуктивність

380 м³/год

Потужність

40 Вт

Ефективність зволоження

Немає зволоження

Експлуатація

Тип управління

Сенсорне

Зі смартфону

Можливості підключення

Wi-Fi

Спосіб установки

Підлоговий

Рівень шуму

65 дБ

Режими

Нічний

Оснащення

Дисплей

УФ-лампа

Датчик работи

Датчик забруднення

Джерело живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Колір

Синій

Габарити (ВхШхГ)

260 x 260 x 563 мм

Вага

5 кг

Комплектація

Очищувач; Інструкція

Найпопулярніші запити в категорії Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier 2