Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Вертикальний відпарювач Lexiu Steam Ironing Machine GS1 (White)

Код:641999
Очікується
Вертикальний відпарювач Lexiu Steam Ironing Machine GS1 (White) фото
Вертикальний відпарювач Lexiu Steam Ironing Machine GS1 (White) фото
Вертикальний відпарювач Lexiu Steam Ironing Machine GS1 (White) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-16%
Вигода 700 ₴
cashback iconКешбек 37 ₴
4 499
3 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Високий тиск пари

В сучасну епоху високого ритму життя та значущості статусу важливо завжди виглядати акуратно, не витрачаючи на це багато часу. Підтримувати гідний зовнішній вигляд допоможе вертикальний відпарювач Xiaomi Lexiu Steam Ironing Machine. Потужний потік пари проникає у тканину, швидко розгладжує складки. Змінюйте вбрання кожного дня й демонструйте нові грані своєї індивідуальності.

Три рівні потужності пари

Відпарювач оснащений потужною паровою установкою, що виробляє пару високого тиску 250 кПа. Вона глибоко проникає у тканину навіть з великої відстані. Три рівні потужності парового потоку регулюються на рукоятці, отже вам не доведеться нагинатися. Ідеальне розгладження стало ще простіше.

Зменшення утворення конденсату

В процесі подавання пари легко утворюється конденсат, який змочує одяг. У вертикальному відпарювачі знаходяться нагрівальні елементи для вторинного нагріву. Пара проходить через рукоятку, нагріваючись вдруге, запобігаючи появі крапель. Одяг можна одягнути відразу після прасування.

Нагрівальна камера з алюмінієвого сплаву

Нагрівальна камера потужністю 2100 Вт забезпечує швидке подавання пари через 45 секунд, тому приступити до прасування можна навіть вранці перед роботою. Потік пари 45 г/хв розгладжує одяг за один раз.

Ергономічна насадка

Ми відмовилися від стандартної овальної насадки й обрали ергономічну форму з гострими кутами, яка впорається з розгладженням комірів і тканини навколо ґудзиків, не залишивши жодної складки. Вісім отворів для подавання пари забезпечують об'ємний паровий потік та більш ефективну роботу відпарювача.

Силіконова ізоляція дроту із захистом від залому

Силіконові дроти, які використовуються для виготовлення вертикального відпарювача, мають більш тривалий термін експлуатації завдяки використанню нейлонової обмотки, теплоізоляційного шару та внутрішньої пружини з нержавіючої сталі. Захист від заломів забезпечує безперешкодне подавання пари під час роботи.

Алюмінієва телескопічна стійка

Подвійна стійка з якісного алюмінію надає стійкість конструкції відпарювача й надійно фіксує одяг. Завдяки телескопічним штангам з регульованою висотою прасувати одяг можна як стоячи, так і сидячи.

Резервуар для води об'ємом один літр

Прозорий резервуар для води з матовою текстурою дозволяє відстежувати обсяг рідини, що залишилася. Один літр води забезпечує роботу відпарювача протягом 25 хвилин, яких вистачить на розгладження 6-12 одиниць одягу.

Нагадування про очищення

Після 20 годин роботи індикатор живлення на відпарювачі загориться синім кольором, що означає необхідність почистити пристрій. Для цього залийте у резервуар розчин оцту та води і утримуйте кнопку ввімкнення для запуску нагріву. Регулярне чищення дозволить продовжити термін експлуатації приладу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип відпарювача
Матеріал підошви
Потужність

2100 Вт

Об'єм резервуара для води
Режими

Технічні характеристики

Постійна подача пари

45 г/хв

Час нагріву води

45 сек

Джерело живлення
Додаткова інформація

Тиск пари: 250 кПа

Експлуатація

Насадки

Щітка для тканини

Фізичні характеристики

Довжина шнура

1,8 м

Габарити (ВхШхГ)

158 х 37 х 30 см

Колір
Комплектація

Вертикальний відпарювач; Інструкція; Гарантійний талон

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Вертикальний відпарювач Lexiu Steam Ironing Machine GS1 (White)