Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Teclast P20S 4/64GB LTE Blue (6940709684245)

Код:722694
Немає в наявності
Teclast P20S 4/64GB LTE Blue (6940709684245) фото
Teclast P20S 4/64GB LTE Blue (6940709684245) фото
Teclast P20S 4/64GB LTE Blue (6940709684245) фото
Teclast P20S 4/64GB LTE Blue (6940709684245) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 55 ₴
5 555

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Teclast P20S

Вам потрібен універсальний планшет для перегляду відео, спілкування, роботи, навчання чи розваг? Teclast P20S – чудово підійде для всього. Він оснащений 10,1-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD та аудіосистемою PureSound, що складається з 4 стереодинаміків та доповнена чипом посилення звуку, що забезпечує дуже високу загальну якість звучання. Продуктивний процесор та сучасна система Android 12 подбають про плавну та комфортну роботу з додатками, а наявність як Wi-Fi, так і модуля 4G (LTE) дозволяє тримати зв'язок з усіма, де б ви не знаходилися. Крім того, цей планшет з металевим корпусом і елегантним дизайном чудово виглядатиме в будь-якій обстановці. Насолоджуйтесь нескінченними веселощами та розумним досвідом, який дарує Teclast P20S.

Елегантний та міцний

Teclast P20S з його витончено тонким корпусом та льодово-блакитним забарвленням виглядає просто чудово. Завдяки спеціальній піскоструминній обробці текстура його поверхні надає задній кришці практично крижаний блиск, а ніжний відтінок синього доповнює його чистий та елегантний профіль. При цьому металевий корпус приємно відчувається в руках і добре захищає планшет щодня.

Відмінна картинка, чіткий звук

Цей планшет оснащений 10,1-дюймовим IPS-дисплеєм з широким кутом огляду та роздільною здатністю HD (1280x800), що забезпечує відмінне візуальне сприйняття ігор та відео. При цьому співвідношення сторін 16:10 оптимізовано для перегляду контенту на ходу. А аудіосистема PureSound, що складається з 4 вбудованих динаміків, доповнює красиву картинку реалістичним стереозвуком для того, щоб ваші розваги були ще більш вражаючими.

Все для легкого спілкування

Оснащений 5-мегапіксельною задньою камерою та 2-мегапіксельною фронтальною камерою, Teclast P20S підходить не тільки для зйомки чітких фотографій, але й для онлайн-уроків та ділових зустрічей. А стабільне підключення до мережі інтернет забезпечується дводіапазонним Wi-Fi зі швидкістю до 433 Мбіт/с та модулем 4G(LTE), щоб ви завжди були на зв'язку, навіть у дорозі. Крім цього, планшет підтримує стандарт Bluetooth 5.0 для бездротового підключення до інших пристроїв та 4 супутникові системи GPS.

Інтелектуальний 8-ядерний процесор та ефективна пам'ять

Працюйте в багатозадачному режимі і плавно перемикайтеся між програмами з 8-дерним процесором MediaTek P22 та швидкою оперативною пам'яттю DDR4. Цей чип споживає менше енергії та виділяє менше тепла, зберігаючи при цьому високу продуктивність та частоту на рівні 2,0 ГГц. А для зберігання своїх файлів ви можете використовувати вбудовану флеш-пам'ять об'ємом 64 Гб, яку можна легко розширити за допомогою SD-карти до 1 Тб.

Персонально ваш Android 12

Інтуїтивно зрозумілий дизайн інтерфейсу Android 12 і оптимізована системна логіка дозволяють планшету працювати плавніше, ніж будь-коли. Розроблений з урахуванням вашої інформаційної безпеки, Android 12 пропонує нові потужні зручні функції конфіденційності. Таким чином, цей планшет забезпечує користувачеві надійний захист своїх даних, а також персональний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

З ранку до вечора

Акумулятор ємністю 6000 мАг забезпечує планшету до 8 годин роботи в режимі перегляду веб-сторінок або близько 7 годин відтворення відео. Тому у вас буде достатньо часу для всього. А зарядити його можна через USB-C порт від будь-якого доступного джерела, включаючи ПК, ноутбук, повербанк або звичайний мережевий адаптер.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Операційна система

Зв'язок

Тип зв'язку
Робота в режимі стільникового телефону

Так

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану в дюймах
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрану PX

1280x800

Частота оновлення екрану

60 Гц

Процесор

Процесор
Кількість ядер процесора
Частота процесора

2,0 ГГц

Графічний процесор

PowerVR GE8320

Пам'ять

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті
Розширення пам'яті

До 1 Тб

Тип карти пам'яті

MicroSD

Камера

Кількість мегапікселів основної камери
Фронтальна камера
Спалах

Ні

Бездротові технології

Wi-Fi

802.11 ac

Супутникова система

GPS

A-GPS

BDS

Galileo

Bluetooth

5.0

Акумулятор

Ємність акумулятора

6000мАг

Швидка зарядка

Ні

Автономна робота

Час автономної роботи в режимі веб-серфінгу: до 8 годин

Час автономної роботи в режимі відтворення відео: до 7 годин

Додаткові характеристики

Датчики

Акселерометр

Геомагнітний датчик

Роз'єм ЗП

USB Type-C

Клавіатура в комплекті

Ні

Особливості

Підтримка OTG

Батьківський контроль із встановленням тимчасових обмежень на роботу з додатками та блокування додатків.

Матеріал корпуса
Колір

Фізичні характеристики

Вага

548 г

Габарити (ВхШхГ)

243 x 163 x 7,8 мм

Комплектація

Планшет

Зарядний пристрій

Гарантійний талон

Інструкція користувача

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера