Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Плита електрична Gorenje EC5151WG

Код:697860
Немає в наявності
Плита електрична Gorenje EC5151WG фото
Плита електрична Gorenje EC5151WG фото
Плита електрична Gorenje EC5151WG фото
Плита електрична Gorenje EC5151WG фото
Плита електрична Gorenje EC5151WG фото
Плита електрична Gorenje EC5151WG фото
Плита електрична Gorenje EC5151WG фото
cashback iconКешбек 142 ₴
14 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Склокерамічна плита EC5151WG

Склепінчаста форма HomeMade Plus

Ідеальна духовка для професійних результатів

Духовка стала ще просторішою, а стеля більш склепінчастою, повторюючи конструкцію традиційної дров'яної печі. Повітря вільно циркулює, обволікає продукт з усіх боків, роблячи його ніжним та соковитим всередині і неймовірно хрустким зовні. У камері об'ємом 71 літр з утопленими бічними стінками повітря розподіляється ще краще, тому по всьому простору духовки підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне пропікання. Примусова циркуляція повітря створює професійні умови для приготування як на одному, так і на декількох рівнях одночасно.

Багаторівневе приготування

Багато страв за один раз

У наших плитах можна готувати страви на декількох рівнях. Продумана система вентиляції гарячого повітря забезпечує рівномірне пропікання страв на кожному рівні, заощаджує час та електроенергію.

Емаль SilverMatte

Суперстійке та супергладке покриття

Якість і тип емалі вкрай важливі для якості духовки та її роботи. SilverMatte — суперстійкий та високоміцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру. Гладкою, непористою емаллю покриті внутрішні поверхні духовки і листи, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвиль та пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відображає високу температуру і забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє підтримувати чистоту та безпечне середовище в духовці.

AquaClean: очищення парою

Просте повсякденне очищення

Завдяки використанню нової піролітичної емалі у всіх лініях нового покоління духовок Gorenje ефективність функції AquaClean набагато покращена. Функція AquaClean — це відчутна допомога в очищенні робочої камери. Все, що потрібно, — це налити 0,5 літра води в деко та увімкнути функцію AquaClean. За 30 хвилин результати буде видно на внутрішніх стінках духовки і деках. Забруднення та жир розм'якшуються, і їх залишається просто протерти.

BigSpace: простора духовка

Більше простору для свободи кулінарної творчості

У новому поколінні духовок Gorenje склепінчаста стеля захована за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий об’єм і дозволяє повітрю вільно циркулювати. У духовці Gorenje з корисним об'ємом 67 літрів можна легко приготувати навіть семикілограмову індичку.

SuperSize: максимальна площа приготування

Впораються з будь-якою кількістю

У просторих духовках можна готувати багато їжі не тільки завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам. Інноваційні рішення дозволили розширити внутрішній простір і повністю використовувати ширину духовки. Листи стали більшими, але з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях по всій площі листа.

Соковиті страви з хрусткою скоринкою

Дворівневий гриль PerfectGrill

У нашій духовці великий нагрівач розташований по периметру стелі, малий інфранагрівач — ближче до центру. Завдяки цьому жар розподіляється найбільш ефективно, і запечені страви завжди виходять ідеальними — хрусткими зовні та ніжними всередині. Залежно від рецепта можна задіяти тільки один нагрівальний елемент або обидва відразу.

FastPreheat: швидке нагрівання

Неймовірно швидко і заощадження часу та енергії

З функцією «Швидке нагрівання» духовка досягає температури 200°С всього за 6 хвилин, заощаджуючи при цьому до 30% часу. Ця функція особливо стане у пригоді, якщо приготування вимагає попередньо розігрітої духовки. Індикатор на дисплеї і звуковий сигнал інформують, що необхідна температура досягнута.

WarmPlate: підігрівання посуду

Професійне сервірування страв, як у ресторані

Підігріті тарілки зберігають смак та аромат багатьох страв — від супів до спагеті й тушкованих овочів. Завдяки функції WarmPlate ваш столовий посуд збереже необхідну температуру 60°С, і ви зможете подавати гарячі страви у себе вдома, як в кращому ресторані!

Рівномірне пропікання з усіх боків

Технологія MultiAir

Технологія MultiAir забезпечує оптимальну циркуляцію гарячого повітря в духовці. Продумане розташування отворів MultiAir на задній стінці, склепінчаста форма духовки та вентилятор допомагають розподілити потоки гарячого повітря по всьому простору робочої камери, забезпечуючи рівномірне приготування страви. Динамічна циркуляція дозволяє готувати страви на декількох рівнях без змішування запахів.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Клас енергоспоживання
Тип управління

Механічне

Дисплей

Без дисплея

Таймер

З таймером

Додаткова інформація

Варіогріль PerfectGrill; MultiAir рівномірне пропікання з усіх боків; Багаторівневе приготування; 4 спіральні конфорки; Склокерамічна варильна панель; Склепінчаста форма духовки HomeMade Plus; Мультифункціональна духовка BigSpace 70 л

Варильна панель

Тип варильної панелі
Кількість конфорок
Діаметр та потужність конфорок

4 спіральні конфорки: Передня ліва: Ø 18 см, 1.7 кВт; Передня права: Ø 14.5 см, 1.2 кВт; Задня ліва: Ø 14.5 см, 1.2 кВт; Задня права: Ø 18 см, 1.7 кВт

Типи нагрівальних елементів

Електричні

Духова шафа

Тип духовки
Кількість стекол в дверцятах духовки

2

Функції духовки
Обсяг духовки
Тип напрямних
Тип очищення
Кількість рівнів напрямних

4

Підсвічування

З підсвічуванням

Фізичні характеристики

Висота
Ширина
Глибина
Висота в упаковці

95,2 см

Ширина в упаковці

57,6 см

Глибина в упаковці

71,8 см

Вага

38,4 кг

Вага в упаковці

41,6 кг

Колір
Матеріал дверцят духовки

Скло

Матеріал робочої поверхні
Матеріал решіток поверхні

Без решіток

Матеріал внутрішнього покриття

Емаль

Матеріал панелі управління

Фарбований метал

Матеріал кришки

Без кришки

Комплектація

Плита електрична; Глибоке деко; Решітка; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження