Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Плита газова Gorenje G6111WH

Код:712912
Очікується
Плита газова Gorenje G6111WH фото
Плита газова Gorenje G6111WH фото
Плита газова Gorenje G6111WH фото
Плита газова Gorenje G6111WH фото
Плита газова Gorenje G6111WH фото
Плита газова Gorenje G6111WH фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
Установка плит

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

СКЛЕПІНЧАСТА ФОРМА HOMEMADE

Усі переваги приготування у дров'яній печі

Унікальна склепінчаста форма – одна з головних переваг духовок Gorenje. Створена за образом традиційної дров'яної печі, духовка дозволяє гарячому повітрю вільно циркулювати, рівномірно розподілятися та повністю обтікати продукти. Так блюдо нагрівається інтенсивно і рівномірно з усіх боків, виходить одночасно соковитим і хрустким.

Дайте волю фантазії

Відчуйте себе шеф-кухарем! Від вас потрібна лише іскра натхнення, а плита Gorenje з великою варильною поверхнею, потужними пальниками та різноманітністю функцій зробить все інше. З нашими плитами ви легко порадуєте рідних та друзів смачною домашньою їжею.

Більше простору для свободи кулінарної творчості

У новому поколінні духовок Gorenje склепінчаста стеля захована за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий об'єм і дозволяє повітрю легко циркулювати. У духовці Gorenje з корисним об'ємом 67 літрів можна легко приготувати навіть семикилограмову індичку.

Ідеальна духовка для професійних результатів

Духовка стала ще просторішою, а стеля більш склепінчастою, повторюючи конструкцію традиційної дров'яної печі. Повітря вільно циркулює, обтікає продукт з усіх боків, роблячи його ніжним і соковитим усередині і неймовірно хрустким зовні. У камері об'ємом 71 літр із втопленими бічними стінками повітря розподіляється ще краще, тому по всьому простору духовки підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне пропікання. Примусова циркуляція повітря створює професійні умови для приготування як на одному, так і на кількох рівнях одночасно.

Суперстійке та супергладке покриття

Якість і тип емалі дуже важливі для якості духовки та її роботи. SilverMatte – суперстійкий і міцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру. Гладкою, непористою емаллю вкриті внутрішні поверхні духовки та листи, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвиль та пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відбиває високу температуру та забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє підтримувати чистоту та безпечне середовище у духовці.

Впораються з будь-якою кількістю

У просторих духовках можна готувати багато їжі не лише завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам. Інноваційні рішення дозволили розширити внутрішній простір та повністю використати ширину духовки. Дека стали більше, але з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях по всій площі листа.

Просто та зручно

Зручна функція автозапалювання дозволяє легко вмикати газові пальники просто натисніть на регулятор конфорки і поверніть його до потрібної позначки. Швидко та просто!

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Клас енергоспоживання
Тип управління

Механічне

Дисплей

Без дисплея

Таймер

Без таймера

Варильна панель

Тип варильної панелі
Кількість конфорок
Діаметр та потужність конфорок

Передня ліва зона нагріву: мала Ø 54 (мм), 1000 Вт; Передня права зона нагріву: велика Ø 99 (мм), 3000 Вт; Задня ліва зона нагріву: нормальна Ø 74 (мм), 1900 Вт; Задня права зона нагріву: нормальна Ø 74 (мм), 1900 Вт

Типи нагрівальних елементів

Газові

Духова шафа

Тип духовки
Кількість стекол в дверцятах духовки

2

Обсяг духовки
Тип очищення
Кількість рівнів напрямних

1

Підсвічування

З підсвічуванням

Фізичні характеристики

Висота
Ширина
Глибина
Висота в упаковці

95 см

Ширина в упаковці

67,6 см

Глибина в упаковці

71,9 см

Вага

43,9 кг

Вага в упаковці

48,9 кг

Колір
Матеріал дверцят духовки

Фарбований метал

Скло

Матеріал робочої поверхні
Матеріал внутрішнього покриття

Емаль

Матеріал панелі управління

Фарбований метал

Матеріал кришки

Метал