Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Підлогомийна машина для будинку Kаrcher FC 7 CORDLESS PREMIUM 1.055-760.0

Код:674358
Очікується
Підлогомийна машина для будинку Kаrcher FC 7 CORDLESS PREMIUM 1.055-760.0 video preview
Підлогомийна машина для будинку Kаrcher FC 7 CORDLESS PREMIUM 1.055-760.0 фото
Підлогомийна машина для будинку Kаrcher FC 7 CORDLESS PREMIUM 1.055-760.0 фото
Підлогомийна машина для будинку Kаrcher FC 7 CORDLESS PREMIUM 1.055-760.0 фото
Підлогомийна машина для будинку Kаrcher FC 7 CORDLESS PREMIUM 1.055-760.0 фото
Підлогомийна машина для будинку Kаrcher FC 7 CORDLESS PREMIUM 1.055-760.0 фото
Підлогомийна машина для будинку Kаrcher FC 7 CORDLESS PREMIUM 1.055-760.0 фото
Підлогомийна машина для будинку Kаrcher FC 7 CORDLESS PREMIUM 1.055-760.0 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 239 ₴
23 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Прибирання пилососом перед вологим прибиранням? Тепер у цьому немає потреби: завдяки технології 4 зустрічно обертових роликових щіток наш акумуляторний апарат для вологого прибирання підлоги FC 7 Cordless Premium легко та швидко видаляє з будь-яких твердих підлогових покриттів будь-які повсякденні сухі та вологі забруднення. Він ретельно очищує підлоги аж до самого краю, а завдяки режиму Boost справляється з дуже стійкими забрудненнями, при цьому, спеціальний фільтр збирає навіть волосся. Це призводить до значної економії часу (до 50% у порівнянні зі звичайними методами прибирання)**, і приблизно на 20% кращих результатів очищення у порівнянні зі звичайною шваброю*. До комплекту постачання входять універсальний засіб для чищення (500 мл), засіб для чищення каменю (30 мл) та додатковий комплект роликів для кам'яних підлог, що дозволяє відразу ж провести генеральне прибирання у всій квартирі. Одного заряду потужного акумулятора вистачить для 45 хвилин роботи апарата, що відповідає прибиранню до 135 м² твердих підлогових покриттів. У темних кутках та нішах світлодіодне підсвічування настільки добре освітлює простір, що ніякий бруд не залишається непоміченим. Витрату води та швидкість обертання автоматично зволожуваних роликових щіток можна регулювати (передбачені 2 режими прибирання), а окремі бачки для чистої та брудної води позбавляють від потреби носити відра з водою.

 

Універсальне рішення: видалення будь-яких повсякденних сухих та вологих забруднень за один крок

Економія 50% часу**: технологія приводу 4 роликових щіток дозволяє здійснювати вологе прибирання без попереднього очищення підлоги пилососом. Ефективне збирання волосся завдяки спеціальному вбудованому фільтру. Очищення впритул до країв.

 
 

На 20%* чистіше і значно комфортніше, ніж при прибиранні шваброю

Система з 2 бачками: безперервне зволоження роликових щіток водою з бачка для чистої води і одночасний збір забруднень у бачок для брудної води. Прибирання без великих зусиль: не потрібно переносити відро, протирати підлогу шваброю і вручну вичавлювати ганчірку. Можливість машинного прання роликових щіток при температурі 60 °C.

 

Висока маневреність і стійкість у вертикальному положенні

Практичне рішення для перерв у роботі: апарат стійко стоїть у вертикальному положенні. Легке прибирання під меблями і навколо предметів. 4 роликові щітки зустрічного обертання забезпечують легке та плавне ковзання апарата по підлозі.

 

Вбудоване світлодіодне підсвічування

Для освітлення ділянок підлоги під меблями, в темних кутках або нішах.

 
 

Два режими прибирання й додаткова функція Boost

Швидкість обертання щіток і витрата води налаштовуються залежно від видів забруднення та підлогового покриття. Для видалення стійкого бруду додатково передбачена функція підвищення інтенсивності очищення. Призначена для прибирання будь-яких твердих підлогових покриттів, включаючи паркет, ламінат, кам'яну та керамічну плитку, ПВХ і вініл. Низький рівень залишкової вологості дозволяє ходити по підлозі вже через дві хвилини після прибирання.

 

До 45 хвилин роботи завдяки потужному літій-іонному акумулятору

Максимальна свобода пересування завдяки незалежності від електромережі. 3-ступеневий світлодіодний індикатор наочно відображає поточний стан заряду акумулятора.

 

Інтелектуальна система контролю рівня заповнення бачка

Візуальний і звуковий сигнал при спустошенні контейнера з чистою водою і заповненні контейнера з брудною водою. Захист від переповнення: автоматичне вимкнення при переповненні бачка для брудної води.

 

Простота очищення апарата

Функція очищення апарата та роликових щіток. Легке очищення фільтра для волосся за допомогою щітки. Спустошення бачка для брудної води без контакту з брудом та можливість його очищення у посудомийній машині.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Додаткова інформація

Джерело живлення: 1 / 100 - 240 / 50 - 60 ~/В/ГцПродуктивність по площі (до наступної зарядки): 135 м² Об'єм бака для чистої води: 400 мл Об'єм бака для брудної води: 200 мл Робоча ширина роликових щіток: 300 мл : 2 хв Напруга акумулятора: 25,55 В

Автономність

Тип живлення

Акумулятор Li-Ion

Час роботи від акумулятора

45 хв

Час зарядки акумулятора

4 год

Конструкція і комплектація

Габарити

310 x 230 x 1210 мм

Вага
Колір

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Підлогомийна машина для будинку Kаrcher FC 7 CORDLESS PREMIUM 1.055-760.0