Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді1

Бактерицидна УФ лампа Xiaoda Poratble USB UVC Germicidal Table Lamp (White)

Код:663718
Очікується
Бактерицидна УФ лампа Xiaoda Poratble USB UVC Germicidal Table Lamp (White) фото
Бактерицидна УФ лампа Xiaoda Poratble USB UVC Germicidal Table Lamp (White) фото
Бактерицидна УФ лампа Xiaoda Poratble USB UVC Germicidal Table Lamp (White) фото
Бактерицидна УФ лампа Xiaoda Poratble USB UVC Germicidal Table Lamp (White) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-11%
Вигода 80 ₴
cashback iconКешбек 6 ₴
699
619

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Жодного шансу мікробам

Прагнете до стерильної чистоти у вашому домі? Для повного знезараження підійде бактерицидна лампа Xiaomi Xiaoda UVC. Впливаючи ультрафіолетовим випромінюванням та озоном, пристрій знищує 99,9% бактерій і вірусів. Таким чином повітря та поверхні у кімнаті будуть очищені від шкідливих мікроорганізмів. Крім того, девайс порадує вбудованим акумулятором і компактними габаритами, що робить його неймовірно мобільним.

 

Особливості:

  • Знищує 99,9% бактерій та вірусів
  • Оптимальний ефект всього за 30 хвилин
  • Функція відкладеного старту
  • До 60 хвилин автономної роботи
  • Компактні габарити
 

Бездоганна чистота

Для знезараження повітря та поверхонь у кімнаті лампа задіює не лише ультрафіолетове випромінювання, а і насичення кисню озоном. Це дозволило досягти приголомшливих результатів – за 30 хвилин стандартного циклу обробки пристрій знищує 99,9% шкідливих бактерій і вірусів. Після стерилізації рекомендується провітрити приміщення.

 

Вбудований акумулятор

Пристрій підійде і для використання у приміщеннях без розеток, таких як ванні кімнати, комори та лоджії. А все завдяки тому, що лампа оснащена вбудованим акумулятором ємністю 700 мАг. Такого запасу енергії вистачить для 1-2 циклів знезаражування, а комплектний USB-кабель дає можливість заряджати девайс від мережевого адаптера для смартфона або павербанка.

 

Безпечна експлуатація

Щоб увімкнути пристрій, утримуйте кнопку живлення протягом 3 секунд, поки не загориться світлодіодний індикатор. Саме опромінення почнеться через 30 секунд після натискання. За цей час людям і тваринам необхідно залишити приміщення. Акваріуми та кімнатні рослини бажано захистити світлонепроникною тканиною. Через 30 хвилин лампа автоматично вимкнеться і можна повертатися до кімнати.

 

Компактний форм-фактор

Xiaomi Xiaoda UVC виконана у компактному корпусі, розміром з півлітрову пляшку води. Тому лампу легко брати з собою на роботу, дачу або продезінфікувати з її допомогою салон автомобіля. Просто покладіть пристрій в рюкзак, сумку або бардачок і використовуйте за будь-якої потреби. До того ж, ґратчастий плафон захищає випромінювач від пошкодження при транспортуванні.

 

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Додаткова інформація

Знищує 99,9% бактерій і вірусів; Оптимальний ефект всього за 30 хвилин; Функція відкладеного старту; До 60 хвилин автономної роботи; Компактні габарити

Габарити та колір

Колір

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Бактерицидна УФ лампа Xiaoda Poratble USB UVC Germicidal Table Lamp (White)