Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Господарський пилосос Kаrcher WD 3 P V-17/4/20

Код:703226
Є в наявності
Господарський пилосос Kаrcher WD 3 P V-17/4/20 фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 3 P V-17/4/20 фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 3 P V-17/4/20 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-14%
Вигода 800 ₴
cashback iconКешбек 49 ₴
5 799
4 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ГОСПОДАРСЬКИЙ ПИЛОСОС WD 3 P V-17/4/20

Чудове рішення для прибирання у домашній майстерні: господарський пилосос Kärcher WD 3 P V-17/4/20 з 17-літровим пластиковим сміттєзбірником, 4-метровим кабелем, 2-метровим шлангом та нерозбірним патронним фільтром і штепсельною вилкою для під’єднання електроінструментів.

 

Енергоефективний апарат WD 3 P V-17/4/20 розвиває високу силу всмоктування при низькій споживаній потужності (лише 1000 Вт). При цьому він оптимально поєднується зі всмоктувальним шлангом та насадкою для підлоги, завдяки чому забезпечуються чудові результати збору будь-якого сміття - сухого або вологого, великого або дрібного. Цей господарський пилосос, що вражає своєю компактністю, оснащений міцним 17-літровим пластиковим сміттєзбірником, 4-метровим кабелем, 2-метровим шлангом та фільтр-мішком з нетканого матеріалу. Завдяки нерозбірному патронному фільтру він дозволяє чергувати операції вологого та сухого прибирання без заміни фільтра. Вбудована штепсельна розетка з автоматикою увімкнення/вимкнення дозволяє під’єднувати до нього електроінструменти (лобзики, шліфувальні машини тощо) для негайного збору пилу та стружки, що утворюються при виконанні робіт з ними. Функція видування значно полегшує очищення важкодоступних місць. Для компактного зберігання апарата шланг підвішується на моторній частині, кабель – на спеціальному гаку, а подовжувальні трубки та насадка для підлоги закріплюються на відбійнику. Замки Pull & Push дозволяють дуже легко приєднувати та від'єднувати сміттєзбірник. Руків’я може зніматися зі шланга для прикріплення насадок безпосередньо до нього.

 
   

Вбудована розетка з автоматичним увімк/вимк для роботи з електроінструментом

Бруд, що виникає при проектуванні, розпилюванні або шліфуванні, відразу ж збирається. Пилосос автоматично вмикається/вимикається одночасно з електроінструментом.

Нерозбірний патронний фільтр

Для чергування операцій вологого та сухого прибирання без заміни фільтра. Просте встановлення та від'єднання фільтра шляхом повороту, без використання додаткового фіксувального елемента.

Зручне та практичне зберігання кабелю та аксесуарів

Зручне та компактне зберігання приладдя та їх постійне знаходження під рукою. Безпечне зберігання з'єднувального кабелю на вбудованому гаку.

 

Особливості:

  • Зберігання шланга на корпусі пристрою. Компактне підвішування всмоктувального шланга у верхній частині апарата. Простота фіксації, зручність як для правшів, так і для лівшів.
  • Панель для укладання дрібних предметів. Для надійного укладання інструментів та дрібних предметів (цвяхів, шурупів тощо).
  • Практична функція видування. Практична функція видування допомагає скрізь, де не виходить пропилососити. Легке видалення сміття, у тому числі з гравійних доріжок. Дбайливе очищення чутливих поверхонь або предметів, що потребують делікатного поводження.
  • Фільтр-мішок із нетканого матеріалу. 3-шаровий нетканий матеріал винятково міцний на розрив. Для тривалої роботи зі стабільною силою всмоктування та ефективною фільтрацією пилу.
  • Можливість закріплення руків’я на корпусі пилососа. На час перерв у роботі ручка швидко закріплюється у верхній частині пилососа.
  • Знімна ручка. Можливість приєднання насадок прямо до шланга. Простота прибирання навіть у важкодоступних місцях.
  • Оптимальне поєднання апарата зі шлангом та насадкою для підлоги. Для ідеального очищення сухого чи вологого, великого чи дрібного сміття. Максимальна зручність та універсальність у використанні.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип пилососа

Промисловий

Вид прибирання
Випускний фільтр
Додаткова інформація

Всмоктуючий шланг, 2 м, із вигнутою рукояткою, Пластик; Знімна ручка; Всмоктувальні трубки, 2 шт., 0.5 м, 35 ​​мм, Пластик; Адаптер для підключення електроінструментів; Фільтр-мішок із нетканого матеріалу, 1 шт.; Патронний фільтр, нерозбірний; Розетка з автоматикою увімкнення/вимкнення; Поворотний вимикач (ввімк./вимк.); Закріплення рукоятки у верхній частині апарату; Додаткові тримачі для приладдя у верхній частині апарату; простір для зберігання дрібних деталей; Складна ручка для перенесення; Гак для кабелю; Зберігання з економією місця; Ударостійкий відбійник по периметру; Поворотні ролики, 4 шт; Регулювання потужності

Потужність і рівень шуму

Споживана потужність

Пилозбірник

Тип пилозбірника
Об'єм пилозбірника

Вологе прибирання

Об'єм резервуара для чистої води

Ні

Об'єм резервуара для брудної води

Ні

Використання миючого засобу

Ні

Об'єм резервуара для миючого засобу

Ні

Насадки

Турбощітка в комплекті

Ні

Кількість насадок у комплекті
Насадки в комплекті

Насадка для вологого та сухого прибирання, із вставками; Щілинна насадка

Зручність експлуатації

Трубка
Регулювання потужності

Так

Довжина шнура

4 м

Парковка

Проміжна

Відсік для аксесуарів

На корпусі

Додаткові можливості

Видув пилу

Ручка для перенесення

Габарити і комплектація

Основний колір

Жовтий

Вага

4,858 кг

Габарити

349 x 328 x 492 мм