Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Господарський пилосос Kаrcher WD 5 V-25/5/22

Код:703228
Є в наявності
Господарський пилосос Kаrcher WD 5 V-25/5/22 фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 5 V-25/5/22 фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 5 V-25/5/22 фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 5 V-25/5/22 фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 5 V-25/5/22 фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 5 V-25/5/22 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 82 ₴
8 299
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ГОСПОДАРСЬКИЙ ПИЛОСОС WD 5 V-25/5/22

Дуже висока сила всмоктування в поєднанні з енергоефективністю: господарський пилосос Kärcher WD 5 V-25/5/22 з 25-літровим пластиковим контейнером, 5-метровим кабелем та всмоктувальним шлангом довжиною 2,2 м.

 

Потужне та енергоефективне рішення для прибирання в будинку та навколо нього: споживаючи лише 1100 Вт електроенергії, господарський пилосос WD 5 V-25/5/22 вражає чудовими результатами прибирання будь-якого сміття – великого та дрібного, сухого та вологого. Цей апарат оснащений міцним 25-літровим пластиковим сміттєзбірником, 5-метровим кабелем, всмоктувальним шлангом довжиною 2,2 м зі знімною антистатичною рукояткою, насадкою для підлоги, пласким складчастим фільтром та фільтр-мішком з нетканого матеріалу. Плаский складчастий фільтр дозволяє чергувати операції вологого та сухого прибирання без витрат часу на заміну фільтра і завдяки запатентованій конструкції фільтрувального вузла може вилучатися за лічені секунди та без контакту з брудом. Система очищення фільтра, що активується натисканням кнопки, забезпечує швидке відновлення повної сили всмоктування. Завдяки знімній конструкції руків’я насадки можуть приєднуватися безпосередньо до шлангу, який може компактно і надійно зберігатися у верхній частині апарата. Для швидкого та зручного закріплення подовжувальних трубок та насадки для підлоги передбачені тримачі, сформовані у відбійнику пилососа.

 
 

Ефективне очищення фільтра

При натисканні кнопки потужні імпульсні потоки повітря видмухують пил із фільтра в контейнер. Швидке відновлення чудової сили всмоктування.

Унікальна запатентована технологія знімного фільтра

Швидке та просте зняття касетника з фільтром – жодного дотику до бруду та пилу. Можливість сухого та вологого прибирання без заміни фільтра.

Зберігання всмоктувального шланга на корпусі пристрою

Компактне підвішування всмоктувального шланга у верхній частині апарата. Простота фіксації, зручність як для правшів, так і для лівшів.

 

Особливості:

  • Фільтр-мішок із нетканого матеріалу. 3-шаровий нетканий матеріал винятково міцний на розрив. Для тривалої роботи зі стабільною силою всмоктування та ефективною фільтрацією пилу.
  • Практична функція видування. Практична функція видування допомагає скрізь, де не виходить пропилососити. Легке видалення бруду, наприклад гравійної доріжки.
  • Зручне положення при зберіганні. Зручне та швидке паркування на час коротких перерв.
  • Зручне та практичне зберігання кабелю та аксесуарів. Зручне та компактне зберігання приладдя та його постійне знаходження під рукою. Безпечне зберігання з'єднувального кабелю на вбудованому гаку.
  • Панель для укладання дрібних предметів. Для надійного укладання інструментів та дрібних предметів (цвяхів, шурупів тощо).
  • Знімна ручка. Можливість приєднання насадок прямо до шлангу, що всмоктує. Простота збирання навіть у важкодоступних місцях.
  • Оптимальне поєднання апарату з шлангом, що всмоктує, і насадкою для підлоги. Для ідеального очищення сухого чи вологого, великого чи дрібного сміття. Максимальна зручність та універсальність у використанні.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип пилососа

Промисловий

Вид прибирання
Випускний фільтр
Додаткова інформація

Всмоктуючий шланг, 2,2 м, із вигнутою рукояткою, Пластик; Знімна ручка із захистом від електростатичних розрядів; Всмоктувальні трубки, 2 шт., 0.5 м, 35 ​​мм, Пластик; Фільтр-мішок із нетканого матеріалу, 1 шт.; Плоский складчастий фільтр у знімній касеті; Поворотний вимикач (ввімк./вимк.); Закріплення рукоятки у верхній частині апарату; Зберігання всмоктувального шланга на корпусі пристрою; простір для зберігання дрібних деталей; Зручна ручка для перенесення 3-1; Гак для кабелю; Зберігання з економією місця; Ударостійкий відбійник по периметру; Поворотні ролики, 5 шт; Регулювання потужності

Потужність і рівень шуму

Споживана потужність

Пилозбірник

Тип пилозбірника
Об'єм пилозбірника

Вологе прибирання

Об'єм резервуара для чистої води

Ні

Об'єм резервуара для брудної води

Ні

Використання миючого засобу

Ні

Об'єм резервуара для миючого засобу

Ні

Насадки

Турбощітка в комплекті

Ні

Кількість насадок у комплекті
Насадки в комплекті

Насадка для вологого та сухого прибирання, перекл.; Щілинна насадка

Зручність експлуатації

Трубка
Регулювання потужності

Так

Довжина шнура

5 м

Парковка

Вертикальна

Відсік для аксесуарів

На корпусі

Додаткові можливості

Видув пилу

Ручка для перенесення

Габарити і комплектація

Основний колір

Жовтий

Вага

8,449 кг

Габарити

418 x 382 x 653 мм