Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Господарський пилосос Kаrcher WD 6 P S V-30/6/22/T

Код:703229
Є в наявності
Господарський пилосос Kаrcher WD 6 P S V-30/6/22/T фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 6 P S V-30/6/22/T фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 6 P S V-30/6/22/T фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 6 P S V-30/6/22/T фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 6 P S V-30/6/22/T фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 6 P S V-30/6/22/T фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 118 ₴
11 899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ГОСПОДАРСЬКИЙ ПИЛОСОС WD 6 P S V-30/6/22/T

Енергоефективний господарський пилосос Kärcher WD 6 P S V-30/6/22/T, що має високу силу всмоктування, оснащений 30-літровим сміттєзбірником з нержавіючої сталі, 6-метровим кабелем, всмоктувальним шлангом довжиною 2,2 м та вбудованою штепсельною розеткою для підключення електроінструменту.

 

Володіючий колосальною силою всмоктування і енергоефективний (лише 1300 Вт споживаної потужності) господарський пилосос WD 6 P S V-30/6/22/T має 6-метровий кабель, всмоктувальний шланг довжиною 2,2 м і 30-літровий сміттєзбірник з нержавіючої сталі, обладнаний отвором для зливання рідин, що закривається різьбовою пробкою. Вбудована штепсельна розетка з автоматикою увімкнення/вимкнення дозволяє під’єднувати до нього електроінструменти (лобзики, шліфувальні машини тощо) для безпосереднього збору пилу, що утворюється під час роботи з ними. При цьому поворотний перемикач забезпечує регулювання сили всмоктування залежно від вирішуваного завдання. Витягування плаского складчастого фільтра проводиться дуже легко і без контакту з брудом: достатньо лише від'єднати касету з ним. При цьому ефективна вбудована система очищення фільтра, що активується натисканням кнопки, забезпечує відновлення високої сили всмоктування. Для очищення важкодоступних місць та предметів, що потребують делікатного поводження, передбачено функцію видування. Знімне руків’я із захистом від розрядів статичної електрики дозволяє встановлювати насадки безпосередньо на кінці всмоктувального шланга, що особливо важливо при збиранні дрібного пилу. Ще однією перевагою є можливість компактного зберігання шланга, що підвішується з обох боків у верхній частині пилососа, та закріплення насадки для підлоги разом зі шлангом та подовжувальними трубками на час перерв у роботі.

 

 

Вбудована розетка з автоматичним увімк/вимк для роботи з електроінструментом

Бруд, що виникає при проектуванні, розпилюванні або шліфуванні, відразу ж збирається. Пилосос автоматично вмикається/вимикається одночасно з електроінструментом.

Ефективне очищення фільтра

При натисканні кнопки потужні імпульсні потоки повітря видмухують пил із фільтра в контейнер. Швидке відновлення чудової сили всмоктування.

Унікальна запатентована технологія знімного фільтра

Швидке та просте зняття касетника з фільтром – жодного дотику до бруду та пилу. Можливість сухого та вологого прибирання без заміни фільтра.

 

Особливості:

  • Зберігання всмоктувального шланга на корпусі пристрою. Компактне підвішування всмоктувального шланга у верхній частині апарата. Простота фіксації, зручність як для правшів, так і для лівшів.
  • Злив. Швидке та легке спорожнення контейнера від великої кількості води.
  • Фільтр-мішок із нетканого матеріалу. 3-шаровий нетканий матеріал винятково міцний на розрив. Для тривалої роботи зі стабільною силою всмоктування та ефективною фільтрацією пилу.
  • Зручне та практичне зберігання кабелю та аксесуарів. Зручне та компактне зберігання приладдя та його постійне знаходження під рукою. Безпечне зберігання з'єднувального кабелю на вбудованому гаку.
  • Зручне становище при зберіганні. Зручне та швидке паркування на час коротких перерв.
  • Знімна ручка. Можливість приєднання насадок прямо до всмоктувального шланга. Простота прибирання навіть у важкодоступних місцях.
  • Практична функція видування. Практична функція видування допомагає всюди, де не вдається пропилососити. Легке видалення бруду, наприклад гравійної доріжки. Дбайливе очищення чутливих поверхонь або предметів, що потребують делікатного поводження.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип пилососа

Промисловий

Вид прибирання
Випускний фільтр
Додаткова інформація

Всмоктуючий шланг, 2,2 м, із вигнутою рукояткою, Пластик; Знімна ручка із захистом від електростатичних розрядів; Всмоктувальні трубки, 2 шт., 0.5 м, 35 ​​мм, Пластик; Гнучкий шланг, що всмоктує, 1 м, 35 ​​мм; Фільтр-мішок із нетканого матеріалу, 1 шт.; Плоский складчастий фільтр у знімній касеті; Розетка з автоматикою увімкнення/вимкнення; функція очищення фільтра; Поворотний вимикач (ввімк./вимк.); Закріплення рукоятки у верхній частині апарату; Зберігання всмоктувального шланга на корпусі пристрою; простір для зберігання дрібних деталей; Зручна ручка для перенесення 3-1; Гак для кабелю; Зберігання з економією місця; Злив; Ударостійкий відбійник по периметру; Поворотні ролики, 5 шт; Регулювання потужності

Потужність і рівень шуму

Споживана потужність

Пилозбірник

Тип пилозбірника
Об'єм пилозбірника

Вологе прибирання

Об'єм резервуара для чистої води

Ні

Об'єм резервуара для брудної води

Ні

Використання миючого засобу

Ні

Об'єм резервуара для миючого засобу

Ні

Насадки

Турбощітка в комплекті

Ні

Кількість насадок у комплекті
Насадки в комплекті

Насадка для вологого та сухого прибирання, перекл.; Щілинна насадка

Зручність експлуатації

Трубка
Регулювання потужності

Так

Довжина шнура

6 м

Парковка

Вертикальна

Відсік для аксесуарів

На корпусі

Додаткові можливості

Видув пилу

Ручка для перенесення

Габарити і комплектація

Основний колір

Жовтий

Вага

9,332 кг

Габарити

418 x 382 x 693 мм