Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Робот-пилосос Lydsto W2 White зі станцією самоочищення YM-W2-W03W

Код:708628
Є в наявності
Робот-пилосос Lydsto W2 White зі станцією самоочищення YM-W2-W03W фото
Робот-пилосос Lydsto W2 White зі станцією самоочищення YM-W2-W03W фото
Робот-пилосос Lydsto W2 White зі станцією самоочищення YM-W2-W03W фото
Робот-пилосос Lydsto W2 White зі станцією самоочищення YM-W2-W03W фото
Робот-пилосос Lydsto W2 White зі станцією самоочищення YM-W2-W03W фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-18%
Вигода 7 000 ₴
cashback iconКешбек 329 ₴
39 999
32 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Все, що потрібно для чистоти в будинку

Lydsto W2 — це робот-пилосос нового покоління з рядом інтелектуальних функцій, які максимально спростять для вас прибирання. Завдяки потужності 5000 Па та покращеній швабрі, робот може впоратися з будь-яким типом бруду у вашому будинку, а автоматичне очищення, великі резервуари для води, функція стерилізації ємностей для сміття та води, а також сушіння швабри гарячим повітрям максимально автоматизують процес обслуговування пристрої. Також робот-прибиральник оснащений безліччю передових датчиків, які допомагають йому краще орієнтуватися в будинку, та управляється через програму. З роботом Lydsto W2 прибирання будинку стане простіше, ніж будь-коли, а у вас з'явиться вам більше вільного часу для відпочинку та розслаблення.

RLydsto W2

Універсальна база самоочищення

З Lydsto W2 вам не потрібно щодня витрачати час на чищення робота. У комплекті з ним іде базова станція, яка оснащена двома 4-літровими резервуарами для води (чистої та відпрацьованої) та змінним мішком для сміття об'ємом 3 л, що дозволяє комфортно користуватися роботом-прибирачем без необхідності доливати воду кожен день або випорожнити контейнер вручну. Всі види бруду та сміття після збирання автоматично збиратимуться в відповідні ємності, а вам достатньо іноді перевіряти та оновлювати їх. Причому залежно від інтенсивності використання, одного одноразового мішка для пилу вистачає приблизно 30 днів.

RLydsto W2

Стерилізація води перед збиранням

Станція «все-в-одному» також може дезінфікувати воду у резервуарі. Вона генерує позитивні іони Ag+ Silver, які здатні ефективно вбивати до 999% бактерій. Таким чином ви отримуєте абсолютно безпечну воду, чистий резервуар для води та сама підлога. Без використання будь-яких хімікатів або додаткових засобів для миття підлог.

RLydsto W2

Антибактеріальний пилозбірник

Також док-станція має функцію антибактеріальної обробки. пилозбірника. Вона піддає зібране в мішку сміття впливу озону в концентрації 0,05 частин на мільйон, що з ефективністю в 99,9% дезінфікує та дезодорує всі види бруду та сміття. Це дозволяє без проблем зберігати його в мішку до заміни стільки, скільки потрібно. Без виникнення неприємних запахів.

Lydsto W2

Миття гарячою водою. Сушіння гарячим повітрям

Автоматична станція Lydsto піклується і про чистоту швабри. Вона промиває ганчірки після кожного прибирання гарячою водою з температурою 50 градусів за Цельсієм, що полегшує видалення плям. А потім просушує їх за допомогою гарячого повітря при температурі 60 градусів. Це дозволяє запобігти появі бактерій та запаху, а також підготувати девайс до наступного циклу збирання.

Lydsto W2

Найбільш ефективне прибирання

Lydsto W2 творить чудеса, допомагаючи вам підтримувати чистоту статі. Найвища в галузі потужність всмоктування 5000 Па гарантує потужне прибирання бруду та сміття як з твердої підлоги, так і з килимів. Крім того, Lydsto W2 оснащений передовою технологією швабри, що обертається, яка складається з двох великих 5-дюймових частин, здатних обертатися зі швидкістю до 180 об/хв за сили натиску 12Н. З такою комбінацією у пилу, бруду і навіть засохлих плям немає жодних шансів.

Lydsto W2

Просунута навігація

Робот-пилосос використовує технологію Lidar LDS 2.0 нового покоління, яка може аналізувати та записувати інформацію про відстанях та перешкодах, щоб допомогти йому дуже швидко та точно скласти робочу карту приміщення. Крім того, він також повністю оснащений всілякими передовими датчиками, завдяки чому працює розумніше, має можливість швидко долати перешкоди, уникати падінь, обмежувати удари та ушкодження.

Lydsto W2

Автоматичне виявлення килимів

Девайс також оснащений датчиком, який автоматично визначає килим за допомогою ультразвукових хвиль, що дозволяє роботу збільшувати потужність всмоктування при переході в зону килима, щоб гарантувати видалення всіх типів бруду. Крім того, робот-пилосос також автоматично уникає килимів під час вологого прибирання.

Lydsto W2

Повний контроль у кілька кліків

Будьте в курсі всього і тримайте ситуацію під контролем завдяки панелі керування, вбудованої у станцію самоочищення. Вона має кольоровий LED дисплей для відображення важливих даних, а також кілька кнопок, за допомогою яких ви можете керувати роботом-пилососом.

Lydsto W2

Керування в програмі

Шанувальники сучасних технологій безперечно оцінять можливість підключати та керувати Lydsto W2 віддалено, через додаток для смартфон. У ньому ви зможете налаштувати параметри очищення, встановити віртуальні стіни, стежити за активністю робота, запланувати час та багато іншого. Крім того, робот-прибиральник Lydsto W2 підтримує голосове керування через Google Assistant.

Lydsto W2

Відмінна автономність

Акумулятор великої ємності 5200 мАг дозволяє роботу прибирати великі площі одному заряді. При необхідності пристрій автоматично повертається на док-станцію для очищення або підзарядки, а потім продовжує прибирання з того місця, де вона була перервано. Тим самим він забезпечує максимальну чистоту та зручність у експлуатації.

Lydsto W2

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дистанційне управління
Потужність всмоктування
Потужність двигуна

50 Вт

Площа прибирання на одному заряді

200 м.кв

Сумісність з ОС
Рівень шуму

70 дБ

Побудова карти приміщення

Так

Функції та можливості

Навігаційні технології

Датчик перепаду висоти

Датчик перешкод

Дисплей

Так

Додаткові характеристики

Покриття
Тип фільтра
Об'єм резервуара для води

Ні

Живлення

Ємність аккумулятору
Час зарядки акумулятора

4 г

Регулювання потужності

Ні

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

354 x354 x 98 мм

Матеріал корпуса
Колір
Вага

4,1 кг

Комплектація

Робот-пилосос

Зарядна станція з функцією самоочищення

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків