Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

Код:702741
Немає в наявності
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra фото
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra фото
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra фото
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra фото
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra фото
-26%
Вигода 6 000 ₴
cashback iconКешбек 169 ₴
16 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

Усім хочеться, щоб вдома було чисто та затишно. Але не всі мають на це достатньо часу. Тому Xiaomi створила універсального помічника у наведенні чистоти – робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Це найпросунутіший і найпотужніший апарат у лінійці, здатний задовольнити навіть найвибагливішого користувача. Крім чотирьох режимів прибирання пилососом і трьох режимів миття підлог з дозуванням води, пилосос також може похизуватися новою 3D-системою навігації з LDS та камерами на передньому бампері, що працюють за принципом ToF (Time of Flight). І використовує штучний інтелект, щоб виявляти об'єкти у просторі й на підлозі та ефективно уникати їх. А завдяки підтримці станції самоочищення, вам взагалі не доведеться контактувати з пилом – пилосос сам вивантажуватиме його в мішок, який потім можна просто вийняти і викинути. Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra подбає про чистоту підлог замість вас, поки ви будете займатися своїми справами або весело проводити час із сім'єю та друзями.

Повністю автоматичне прибирання та двоканальний пиловловлювач

Особливістю моделі Ultra є сумісність зі станцією самоочищення (продається окремо). Вона дозволяє роботу автоматично спорожняти контейнер для сміття, скидаючи пил у спеціальний мішок всередині станції, та працює як зарядна док-станція. А нова двоканальна конструкція, при якій один отвір використовується для скидання пилу, а другий для нагнітання повітря в пилосос разом з силою повітряного потоку до 16 500 Па сприяють якнайшвидшому переміщенню зібраного сміття. Тому випорожнення контейнера відбувається швидше та точніше.

Без клопоту та контакту з пилом

Мішок для пилу об’ємом 4 літри не лише простий у використанні та заміні, а і вміщує до десяти повних контейнерів пилососа (400 мл). Таким чином, доглядати за пилососом вам доведеться набагато рідше – раз на кілька тижнів. А коли він заповниться, його можна просто дістати та викинути, заощаджуючи час та нерви.

* Док-станція продається окремо

Надпотужне всмоктування 4000 Па

Високоефективний безщітковий двигун забезпечує Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra високу силу всмоктування 4000 Па, чого достатньо для прибирання пилу, шерсті домашніх тварин та сміття з тріщин або щілин. Тому він ретельно видаляє всі забруднення, не залишаючи по собі нічого.

Надійний та місткий акумулятор

Акумулятор підвищеної ємності 3200 мАг забезпечує роботу-пилососу тривалу роботу без частих підзарядок. Завдяки йому за один раз пристрій може прибрати до 240 м2 в стандартному режимі.

Триступеневе регулювання витрати води

Інтелектуальний резервуар з електронним керуванням може зробити подавання води більш рівномірним та економним, а також підтримує триступеневий контроль потоку для ретельного очищення підлоги у будь-якій частині будинку.

Точніша технологія навігації TOF 3D

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra відмінно орієнтується у будь-якому місці. Цей робот-пилосос оснащений камерами на передньому бампері та використовує передову технологію TOF 3D для виявлення та обходу перешкод. У комплексі з можливостями штучного інтелекту це дозволяє пристрою точно вимірювати відстань та ідентифікувати навколишні об'єкти у просторі й на підлозі, щоб розрахувати правильний шлях, не викликаючи зіткнення. Це стосується іграшок, кабелів, частин одягу та інших предметів. Система S-cross 3D також допомагає розпізнавати низькі перешкоди або сходи, щоб уникнути падіння або застрягання під меблями.

Точне сканування на 360°

Для побудови карти приміщення прибиральник використовує лазерну навігаційну технологію LDS нового покоління. Вона точно сканує вашу домашню обстановку, захоплюючи все навколо і миттєво відображає фактичну картину у режимі реального часу. Це допомагає ШІ робота оптимізувати маршрути прибирання та уникати перешкод, а також вільно пересуватися вдома навіть у темряві.

Прибирання за планом

Насолоджуйтесь спокійними вихідними, залишивши прибирання своєму роботу-пилососу Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Налаштуйте графік і черговість прибиральних кімнат, визначте індивідуальні установки пилососа для кожного приміщення, віддалено вмикайте пристрій і легко стежте за процесом прибирання. Все це можна зробити за допомогою простої програми MiHome. А підтримка голосових помічників Alexa та Google Assistant дозволить ще більше полегшити контроль над пристроєм.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дистанційне управління
Площа прибирання на одному заряді

240 м.кв

Сумісність з ОС
Рівень шуму

58 дБ

Функції та можливості

Навігаційні технології

Уникнення перешкод за допомогою ToF-сенсора

Датчик перепаду висоти

Датчик перешкод

LDS навігація

Дисплей

Ні

Додаткові характеристики

Покриття
Тип фільтра
Об'єм резервуара для води

0,2 л

Об'єм пилозбірника

0,4 л

Додаткова інформація

4 режими прибирання пилососом

3 режими миття підлог

Живлення

Тип акумулятора

Li-ion

Ємність аккумулятору
Час роботи від акумулятора

107 хв

Час зарядки акумулятора

3 г

Регулювання потужності

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

353 x 353 x 96,5 мм

Матеріал корпуса
Колір
Вага
Комплектація

Робот-пилосос

Інструкція

Зарядна станція

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra