Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ножівка по дереву Stanley Tradecut 500мм, 11TPI

Код:736943
Є в наявності
Ножівка по дереву Stanley Tradecut 500мм, 11TPI фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 6 ₴
627
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Stanley

Відкрий для себе справжню пишність ремесла з ножівкою по дерева Stanley Tradecut. Поєднання витонченого дизайну та максимальної функціональності робить цей інструмент незамінним в арсеналі будь-якого майстра. З широким полотном, гранично гостро заточеним і стійким до зношування, вона легко справляється з різноманітними видами деревини, чи то дуб, вільха чи кедр.

Зручність

Незалежно від вашого проекту, будь то будівництво меблів, укладання паркету або дрібні домашні ремонти, ножівка Stanley Tradecut забезпечить вам безперервну точність та комфорт у роботи. Її міцна конструкція та ергономічна рукоятка забезпечують надійне захоплення та контроль над процесом різання, а завдяки оптимальному розташуванню зубів, щоразу виходить рівний та акуратний розріз.

Einhell

Надійність

Підніміть планку вашої майстерності із ножівкою Stanley Tradecut – інструментом, який поєднує в собі надійність, ефективність та висока якість виконання. Незалежно від того, чи є ви професіоналом або початківцем, ця ножівка стане вашим незамінним помічником у кожному творчому завданні, допомагаючи втілити ваші ідеї в життя з бездоганною майстерністю.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення
Тип рукоятки

Знімна

Фізичні характеристики

Матеріал рукоятки

Пластик

Матеріал полотна

Сталь

Загальна довжина

60 см

Довжина пиляльного полотна

50 см

Вага

0,41 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Ножівка по дереву Stanley Tradecut 500мм, 11TPI