Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акумуляторний пилосос JIMMY H8 PLUS

Код:722593
Немає в наявності
Акумуляторний пилосос JIMMY H8 PLUS фото
Акумуляторний пилосос JIMMY H8 PLUS фото
Акумуляторний пилосос JIMMY H8 PLUS фото
Акумуляторний пилосос JIMMY H8 PLUS фото
Акумуляторний пилосос JIMMY H8 PLUS фото
Акумуляторний пилосос JIMMY H8 PLUS фото
Акумуляторний пилосос JIMMY H8 PLUS фото
Акумуляторний пилосос JIMMY H8 PLUS фото
Акумуляторний пилосос JIMMY H8 PLUS фото
Акумуляторний пилосос JIMMY H8 PLUS фото
cashback iconКешбек 79 ₴
7 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бездротовий пилосос JIMMY H8 PLUS

Менше ваги та клопотів зі шнурами — більше потужності та свободи рухів! Бездротовий пилосос JIMMY H8 PLUS — ідеальний вибір для легкого прибирання всіх поверхонь у вашій оселі. Оскільки девайс наділений високою потужністю 160 Вт, то енергійно всмоктує пил та сміття як на паркеті, так і на килимі. А запатентований подвійний циклон у зв’язці з фільтром HEPA знешкоджує алергени, аби клімат у вашому домі щоразу ставав здоровішим. Також в коробці ви знайдете великий комплект аксесуарів, які виробник передбачив не дарма. Адже маючи під рукою всього один девайс і максимум корисних насадок, ви зможете очищати буквально все: тумби, полиці, столи, карнизи, делікатні поверхні, крісла чи дивани.

  • Потужне всмоктування 160 Вт
  • Подвійний циклон, що ефективно затримує пил
  • До 1 год прибирання та акумулятор на 7*2500 мАг
  • Зменшена вага корпусу та гнучка трубка
  • 4 режими та автопідбір потужності

Ваша підлога буде надчистою

Створити бездоганну чистоту — просто, якщо під рукою є такий потужний помічник, як JIMMY H8 PLUS. Девайс може похизуватись сильним всмоктуванням 23 000 Па, а тому може діставати пил із щілин, справлятись зі сміттям різної структури та робити вашу підлогу чистішою, ніж будь-коли.

Більше ефективності з цифровим двигуном

Високу потужність (160 Вт) вдається розвивати завдяки продуктивній роботі двигуна, що обертається з частотою 110 000 разів на хвилину. В результаті сильного вакуумного всмоктування JIMMY H8 PLUS справляється як із мікро-частинками пилу, так і з клубками волосся чи масивним сміттям.

Циклонний фільтр для екстрапотужності

JIMMY піклується не лише про бездоганну чистоту усіх покриттів, а й про здоровий домашній клімат без алергенів. Так, запатентований горизонтальний циклон створює потужний вихор повітря, який допомагає втягувати більше бруду та сміття. Завдяки циклону ефективніше відділяються від повітря важчі частинки пилу. А все зібране сміття без перешкод проходить далі та осідає у пиловому контейнері.

Смарт-прибирання з цифровим дисплеєм

Контролювати процес очищення значно легше, коли вся інформація показана наочно. Цифровий дисплей у JIMMY H8 PLUS вмонтований в ручку. І тут ви зможете у будь-який момент переглядати робочі параметри: поточний режим, заряд у відсотках та інші сповіщення про стан помічника.

Розчісує волосся, а не сплутує

Сплутане волосся на роликовій щітці? Ні, так не годиться. Навіть великі вовняні клубки на килимі чи шерсть домашніх тварин, розкидана по всій квартирі, для JIMMY зовсім не проблема! Розумний помічник отримав оновлену насадку із зубчиками, які перешкоджають сплутуванню. Тому сміття не застрягає на щітці, а вільно проходить далі.

До 60 хвилин автономності та 2 способи зарядки

JIMMY H8 PLUS — не лише бездротовий, а ще й автономний помічник. Його оснастили 7-ма літієвими батареями ємністю по 2500 мАг, а система контролю живлення оптимізує споживання енергії. В результаті девайс пропонує до 60 хвилин очищення в Еко-режимі. А, наприклад, якщо встановити електричну насадку та увімкнути Турбо-режим, то час роботи скоротиться до 18 хвилин. Крім того, модель підтримує два варіанти заряджання. Для цього ви можете помістити девайс на настінну док-станцію або ж просто вийняти батарею та окремо під’єднати її до комплектної зарядки.

Гнучкість з 4 режимами

Авто-, Еко-, Турбо-режим чи може максимальна потужність? Звісно, для різних задач потрібні різні налаштування, і тут JIMMY H8 PLUS анітрохи не обмежує ваші ритуали прибирання. Усувайте легку запиленість по всьому дому з Еко-режимом. Або ж перемикайте на режим Турбо, аби впоратись із хардкорним сміттям чи максимально глибоко очистити килим.

Економте зусилля з авто-режимом

Хочете зекономити і заряд, і власні зусилля? Тоді універсальний Авто-режим — саме те, що треба. Він передбачає автоматичну зміну сили всмоктування в залежності від типу покриття. І при переході з паркету на килим вам не доведеться нічого перемикати власноруч — розумний помічник підбере кращу потужність замість вас.

Універсальний валик краще захоплює сміття

Крутий результат вже з першого проходу? Саме так! У пилососа на озброєнні — щітковий валик діаметром 5 см, зроблений із м’яких та жорстких волокон. Він добре прилягає до підлоги, збирає більшу кількість сміття та водночас протирає всі брудні сліди.

Помічник, з яким завжди комфортно

З легким маневреним корпусом і трубкою, що згинається посередині, ви можете діставати до найскладніших зон та прибирати під меблями без жодних зайвих нахилів. Якщо трансформувати пилосос у компактну ручну версію, то очищення дивану чи високої полиці стане ще простішим. А ручка, яку розташували над основними робочими елементами, додає зручності та зменшує навантаження у будь-яких положеннях.

Зручно на всіх етапах

Витрушувати звичайні пилові мішки — справа не з приємних. Але з JIMMY H8 PLUS і не доведеться бруднити руки: контейнер спустошується легким натисненням кнопки. Щодо догляду за іншими деталями, то валик легко розбирається для очищення, а знімний фільтр рекомендується час від часу промивати під водою.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дисплей

LED

Якість та зручність прибирання

Тип фільтра

HEPA

Тип пилозбірника

Циклонний (контейнер)

Обсяг пилозбірника
Об'єм резервуара для води

Ні

Ультрафіолетова лампа

Ні

Система ароматизації повітря

Ні

Турбощітка в комплекті

Так

Потужність та рівень шуму

Потужність двигуна

500 Вт

Потужність всмоктування

23000 Па

Регулювання потужності

На корпусі

Рівень шуму

80 дБ

Автономність

Час роботи від акумулятора
Час зарядки акумулятора

5 год

Ємність аккумулятора

2500 мАгод

Конструкція та комплектація

Габарити

128 х 40 х 25 см

Вага
Колір

Сірий

Синій

Комплектація

Пилосос; Металева трубка; Настінне кріплення; Блок живлення; Акумуляторний блок; Зарядка для акумулятора; Електрощітка основна; Електрощітка для м'яких меблів; 2 в 1 насадка для оббивки; 2 в 1 щілинна насадка; Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера