Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ручний бездротовий пилосос Midea MUAP7

Код:696100
Немає в наявності
Ручний бездротовий пилосос Midea MUAP7 video preview
Ручний бездротовий пилосос Midea MUAP7 video preview
Ручний бездротовий пилосос Midea MUAP7 video preview
Ручний бездротовий пилосос Midea MUAP7 фото
Ручний бездротовий пилосос Midea MUAP7 фото
Ручний бездротовий пилосос Midea MUAP7 фото
Ручний бездротовий пилосос Midea MUAP7 фото
Ручний бездротовий пилосос Midea MUAP7 фото
Ручний бездротовий пилосос Midea MUAP7 фото
-13%
Вигода 1 001 ₴
cashback iconКешбек 69 ₴
6 998

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Акумуляторний пилосос Midea MUAP7

Midea MUAP7 – це сучасний бездротовий пилосос з безліччю функцій та зручним управлінням, призначений для ефективного сухого прибирання всього будинку. Він дозволяє легко очищати навіть важкодоступні місця з мінімальними зусиллями за рахунок своєї гнучкої конструкції і потужного двигуна. А ємний акумулятор і можливість використовувати його як вертикальний або ручний пилосос перетворюють пристрій на ідеальний інструмент для швидкого та комфортного прибирання будь-яких поверхонь. У той час як функція вертикального паркування, легке очищення пилозбірника однією кнопкою і підсвічування на основний насадці значно спрощують прибирання та обслуговування пилососа.

Для всього будинку і не тільки

Продуктивний двигун забезпечує цьому пилососу потужність всмоктування в 150 Вт, що разом з основною моторизованою насадкою забезпечує чудове очищення твердих підлогових покриттів і килимів. Крупи, пил, бруд, волосся, корм для домашніх тварин – Midea MUAP7 способен зібрати все, що трапиться на підлозі. Крім того, ви можете від'єднати основну насадку і легко перетворити Midea MUAP7 на ручний пилосос, здатний забезпечити ретельне прибирання меблів, шаф, салону авто та інших місць.

Забудьте про дроти

Знімна літій-іонна батарея дає вам можливість прибирати в будь-якому куточку будинку, без обмежень і дротів, які постійно чіпляються за меблі. При цьому повного заряду пилососу вистачає майже на 70 хвилин автономної роботи, чого цілком достатньо для повного прибирання середньої по площі квартири.

Гнучка конструкція

Цей портативний бездротовий пилосос дозволяє легко очищати важкодоступні місця з мінімальними зусиллями. Все завдяки трубі, яка згинається посередині і механізму головної насадки, що полегшують маневрування на підлозі, в обмеженому просторі, навколо і під меблями.

Додаткові насадки

У комплекті з Midea MUAP7 йдуть дві додаткові насадки: щілинна і щітка для оббивки 2-в-1, що передбачає ще більше конфігурацій для прибирання в самих різних куточках вашого будинку. Таким чином ви зможете легко пилососити підлогу, м'які меблі, сходи, підвіконня та інші місця.

Вловлює навіть мікроскопічний пил

Встановлена в пилососі циклонна система з 5-ступінчатою фільтрацією допомагає затримувати все зібране сміття і пил в контейнері. Щоб на виході було тільки чисте повітря, без пилу й алергенів.

Світлодіодне освітлення

Основна щітка додатково забезпечена LED-підсвіткою, що дозволяє робити якісне прибирання навіть при поганому освітленні і значно спрощує прибирання під меблями.

Функція самостійного вертикального паркування

Потрібно призупинити прибирання? Унікальний дизайн задньої частини зі спеціальною виїмкою відразу за акумулятором дозволяє зручно розміщувати пилосос де завгодно. Просто притуліть його до столу, стільниці або підлокітнику дивана, і він буде стояти без проблем і додаткової підтримки.

Легко очищати. Легко зберігати

Завдяки простій конструкції пилозбірника його можна легко зняти і спустошити, просто натиснувши на кнопку, тому вам не доведеться контактувати зі сміттям. А зручне настінне кріплення робить зберігання і зарядку пристрою максимально простою справою.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дисплей

Ні

Додаткова інформація

Легке очищення пилозбірника з однією кнопкою; Підсвічування на щітці; Миється контейнер для пилу; Функція самостійного вертикального паркування; Гнучкий корпус без втрати потужності всмоктування; Циклон з 5-ступінчатою фільтрацією

Якість та зручність прибирання

Тип фільтра

5-ступінчастий

Тип пилозбірника

Циклонний (контейнер)

Обсяг пилозбірника
Об'єм резервуара для води

Ні

Індикатор заповнення пилозбірника

Ні

Ультрафіолетова лампа

Ні

Система ароматизації повітря

Ні

Турбощітка в комплекті

Так

Потужність та рівень шуму

Потужність двигуна

460 Вт

Потужність всмоктування

150 Вт

Регулювання потужності

На ручці

Рівень шуму

79 дБ

Автономність

Час роботи від акумулятора
Час зарядки акумулятора

4 год

Тип акумулятора

Li-Ion

Конструкція та комплектація

Габарити

255 x 130 x 1180 мм

Вага
Колір

Сталевий

Матеріал корпусу

Пластик

Комплектація

Акумуляторний пилосос; Щілинна насадка; Насадка для м'яких меблів; Стаціонарна база для зарядки; Інструкція; Гарантійний талон