Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO

Код:733376
Очікується
Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO фото
Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO фото
Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO фото
Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO фото
Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO фото
Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO фото
Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO фото
Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO фото
Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO фото
Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO фото
Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO фото
Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO фото
Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO фото
Акумуляторний пилосос миючий JIMMY HW9 PRO фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Портативний акумуляторний пилосос із функцією миття підлог Jimmy HW9 Pro

Пилосос нашого часу асоціюється з багатофункціональним пристроєм, за допомогою якого можна не тільки пилососити покриття для підлоги та килими, але і мити плоскі покриття для підлоги, такі як ламінат, паркет, плитку або лінолеум. Фірма виробник Jimmy йде в ногу з часом та потребами людства та розробила та представила сучасний гаджет для прибирання та миття акумуляторний Jimmy HW9 Pro.

Сучасний двигун із магнію

Конструктивною особливістю моделі Jimmy HW9 Pro є потужний вбудований агрегат, який захищений від попадання вологи та пилу. Завдяки такому рішенню вдалося підвищити потужність на 15% у порівнянні з мотором попереднього покоління. Двигун здатний з частки секунди розвивати високі обороти з достатнім моментом, що крутить, для якісного прибирання і всмоктування пилу.

Змінний додатковий валик для збирання різних типів покриттів

З коробки пилосос поставляється в комплекті з двома роликами, що чистять. Перший призначений для сухого прибирання м'яких покриттів для підлоги, таких як килими, доріжки або невеликі килимки. Як тільки ви заміните ролик на щітковий валик, пилосос можна використовувати для вологого прибирання твердих покриттів для підлоги, таких як паркет, ламінат, кварц-вініл або лінолеум. Також миючий валик можна використовувати для функції автоматичного очищення після прибирання.

Гнучка конструкція для прибирання у кожному куточку

Щіточна частина корпусу пилососа має похило поворотне кріплення, яке дозволяє не тільки зручно маневрувати різними меблями, але й полегшує прибирання під диванами, кріслами, столами та іншими домашніми меблями. Поворотна частина може обертатись на 180 градусів.

Ширша щітка для ретельного прибирання

Валики для прибирання кріпляться дуже близько до країв корпусу пилососа, за рахунок чого досягається максимальна ефективність прибирання вздовж стиків підлоги та стін, а також уздовж меблів. Більше не буде потреби щось будувати після основної процесії прибирання.

Зручний розподіл вологи перед пилососом

Під час вологого прибирання ви можете самостійно контролювати необхідну кількість води для подачі перед щіткою. Таким чином, можна розумніше витрачати запас води в баку для прибирання складних або слабких забруднень. Вологий миючий ролик ретельно витирає будь-які забруднення на підлоговому покритті.

Автоматичний режим миття

Система автоматичного управління потужністю пилососу Jimmy HW9 Pro здатна самостійно визначати ступінь забруднення покриття та кількість сміття на ньому. Таким чином можна сказати, що пилосос здатний самостійно вибрати необхідний рівень потужності для більш якісного чищення підлоги у вашому будинку.

Голосові підказки та екран

В основному корпусі миючого пилососу Jimmy HW9 Pro встановлений RGB-дисплей, який відображає необхідну вам інформацію. У реальному часі відображається: концентрація пилу на ділянці поточного прибирання, режиму живлення, час роботи до підзарядки, повідомлення про помилки та необхідність обслуговування. Голосова система підказок також повідомить вас під час прибирання про поточний стан пилососа, прибирання або необхідність обслуговування пристрою.

Стерилізація сріблом

Бак для чистої води використовується для подачі вологи безпосередньо перед щіткою для миття підлоги. У цьому резервуарі встановлено пристрій, що генерує іони срібла. Така система дозволяє знезаражувати воду для подальшого використання та миття підлог. Насичена іонами срібла вода дезінфікує поверхню та вбиває бактерії на своєму шляху. Миючий пилосос Jimmy HW9 Pro здатний прибрати навіть невидимі забруднення.

Покращена маневреність та зручність використання

Нова модель має знижену на 20% загальну вагу агрегату порівняно з моделлю попереднього покоління. Це дозволяє легше маніпулювати пилососом для прибирання поверхонь підлоги в різних ситуаціях та в різних кімнатах. Більш зручна рукоятка також покращує взаємодію з пилососом під час сухого та вологого прибирання.

Роздільні резервуари для води

Конструкція миючого пилососа передбачає два окремі баки для чистої та відпрацьованої води. Таке рішення дозволяє прибирати за один підхід велику площу будинку чи квартири. Також у баку для брудної відпрацьованої води передбачена система відокремлення твердих відходів від рідких відходів, що дозволяє швидше та легше очистити резервуар наприкінці збирання. Баки мають об'єм по 400 мл кожен.

Самостійне самоочищення валика

Наприкінці вологого прибирання все, що вам потрібно зробити, - це встановити пилосос на станцію зберігання та зарядки і включити режим самоочищення. Після чого розпочнеться спеціальна процедура, в ході якої пилосос самостійно очистить миючий валик від бруду, промиє його чистою водою та очистить від зайвої вологи. Така система дозволяє безконтактно промивати ролик після збирання та зберігати пристрій у чистоті мінімізуючи ризики утворення неприємних запахів та іншого.

Дизайн сучасного пилососу для миття підлоги

Дизайн продуктів компанії Jimmy вже знайомий багатьом користувачам, це характерні темні тони корпусу, якісний щільний пластик, комплектні насадки, станція вертикального зберігання та зарядки також у комплекті. Загалом можна сказати, що пилосос виглядає досить стримано, стильно та сучасно. Елементи дизайну мають своє місце, зовнішній вигляд нічим не дратує та відмінно вписується у загальний вигляд кожного будинку та квартири.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дисплей

Да

Додаткова інформація

Автоматичний режим; Контроль розпилення води; Оновлений магнієвий двигун для зменшення ваги та збільшення продуктивності девайсу; Резервуар для води з іонами срібла

Якість та зручність прибирання

Тип фільтра

Мікрофільтр

Тип пилозбірника

Контейнерний тип (без мішка)

Обсяг пилозбірника
Об'єм резервуара для води

0,4 л

Ультрафіолетова лампа

Ні

Система ароматизації повітря

Ні

Турбощітка в комплекті

Так

Потужність та рівень шуму

Потужність двигуна

300 Вт

Потужність всмоктування

15000 Па

Регулювання потужності

Так

Рівень шуму

80 дБ

Автономність

Час роботи від акумулятора
Час зарядки акумулятора

4 год

Ємність аккумулятора

3000 мАч

Конструкція та комплектація

Вага

6,2 кг

Колір

Чорний

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження