Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Акумуляторний пилосос миючий Lydsto W1

Код:708854
Очікується
Акумуляторний пилосос миючий Lydsto W1 фото
Акумуляторний пилосос миючий Lydsto W1 фото
Акумуляторний пилосос миючий Lydsto W1 фото
Акумуляторний пилосос миючий Lydsto W1 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
-13%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 129 ₴
14 999
12 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ручний бездротовий пилосос Lydsto Washing and Mopping Robot W1

Попрощайтеся з традиційним прибиранням та зробіть його набагато простішим з новим універсальним пилососом 2-в-1 Lydsto W1. Він з легкістю збирає як сухе сміття, так і рідини, допомагає видаляти засохлі плями та забезпечує вологе прибирання. Вбудований екран та кнопки на ручці допомагають легко керувати пристроєм, а ємний акумулятор дарує повну свободу пересування, дозволяючи прибирати у будь-якому куточку вашого будинку. При цьому практична база та система самоочищення допоможуть вам легко підтримувати сам пилосос у чистоті, щоб він завжди був готовий до роботи, коли він вам потрібний. З Lydsto W1 ви заощадите свій час і сили на прибиранні, щоб витратити їх на щось приємніше.

Чисто та швидко

Lydsto W1 очищає швидше, ніж традиційні пилососи. Він оснащений потужним безщітковим двигуном, який забезпечує до 60 000 обертів в хвилину, і щіткою, що обертається. Завдяки їм та високій силі всмоктування він допомагає видаляти пил, воду або інший бруд із підлоги всього за один прохід.

Добереться до кожного куточка

Продумана конструкція насадки забезпечує відсутність «мертвих зон», тому ви зможете дістатися кожного куточка і прибирати вздовж стін. А функція розпилення води допоможе впоратися зі стійкими або засохлими плямами, такими як плями від кави чи соків.

Подвійний резервуар великої ємності

Вертикальний пилосос Lydsto W1 оснащений системою розподілу води, яка складається з двох окремих ємностей: для чистої води на 750 мл та для брудної води на 800 мл. Завдяки такій місткості ви зможете прибрати значну площу за один раз.

Прибирання без обмежень

З Lydsto W1 ви зможете без проблем прибирати будь-які поверхні у спальні, кухні або ванній кімнаті. До того ж, для цього універсального помічника зовсім немає різниці, який саме бруд збирати. Він легко впорається з пилом, волоссям, пролитим апельсиновим соком або кавою, кетчупом, борошном або готовою кашею. Може прибрати калюжу або брудні сліди від домашнього улюбленця, що повернувся з прогулянки. І все це без зайвого клопоту для вас.

3 режими очищення на будь-який випадок

Налаштуйте роботу пилососу в залежності від типу забруднень та завдань, що стоять перед вами. Для цього у нього передбачено 3 різні налаштування:

  • Розумний режим – регулює рівень інтенсивності та автоматично миє підлогу; підходить для будь-якого місця в будинку та найбільш універсальний
  • Режим абсорбції – допомагає видалити плями від засобів для чищення та воду з підлоги; особливо буде корисним для ванної кімнати
  • Режим стерилізації – використовує електроліз для стерилізації води в реальному часі та підходить для ретельного очищення приміщень

Чистота без дезінфікуючих засобів

З технологією Electrolyzed Water, яка вбиває бактерії за допомогою електролізу, пилосос очищає звичайну воду і робить її максимально безпечною, а прибирання економічним та зручнішим.

Датчик рівня води

Не турбуйтесь про переповнення ємності. Пилосос сам попередить вас, коли рівень рідини в баку для брудної води досягне верхньої межі, щоб ви могли своєчасно злити її та продовжити роботу.

Система самоочищення

Ви можете легко очистити та висушити миючі елементи пилососа після завершення прибирання. Поставте пристрій на базу та натисніть кнопку. Система автоматично промиє валик від забруднень, а потім висушить його, щоб зменшити появу бактерій та неприємного запаху. Тому він буде повністю готовим до наступного використання.

Вся інформація на цифровому екрані

Вбудований кольоровий дисплей в реальному часі відображає поточний статус роботи, вибраний режим, заряд батареї та інші параметри. А голосові підказки повідомлять користувачеві про необхідність очищення бака для брудної води, включення циклу самоочищення або низький заряд батареї, що додатково полегшує використання пилососа.

Велика батарея для довгої роботи

Пилосос Lydsto W1 поставляється з акумулятором ємністю 4000 мАг. Він забезпечує до 40 хвилин безперервної роботи пристрою та підтримує швидку зарядку, яка дозволяє поповнити запас енергії всього за 3,5 години. Тому ви зможете вільно переміщатися з пилососом по всьому будинку.

Увага до кожної деталі

Інженери Lydsto також подбали про те, щоб використання пилососу W1 приносило лише задоволення. Ручка пристрою надійно лежить у руці, що забезпечує кращу керованість. Усі кнопки керування знаходяться в межах досяжності однією рукою, що дозволяє швидко перемикатися між режимами. А зберігати пилосос буде зручно завдяки стійкій та функціональній док-станції. Все продумано та практично.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дисплей

Да

Якість та зручність прибирання

Об'єм резервуара для води

800 мл для брудної води та на 750 мл – для чистої води

Потужність та рівень шуму

Регулювання потужності

Так

Автономність

Час роботи від акумулятора
Час зарядки акумулятора

3,5 год

Ємність аккумулятора

4000 мАг

Конструкція та комплектація

Вага

4,5 кг

Колір

Білий

Чорний

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Акумуляторний пилосос миючий Lydsto W1