Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Ручний бездротовий пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G9 BHR4368GL

Код:685361
Очікується
Ручний бездротовий пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G9 BHR4368GL фото
Ручний бездротовий пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G9 BHR4368GL фото
Ручний бездротовий пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G9 BHR4368GL фото
Ручний бездротовий пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G9 BHR4368GL фото
Ручний бездротовий пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G9 BHR4368GL фото
Ручний бездротовий пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G9 BHR4368GL фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-25%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 59 ₴
7 999
5 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зручний, легкий та потужний бездротової пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner – це прекрасний помічник у боротьбі з пилом та брудом в будь-якому куточку вашого будинку. Він відрізняється високою силою всмоктування в 150 Вт і комплектується набором всіх необхідних насадок, включаючи основну турбощітку з незалежним мотором. Ємна батарея забезпечує пристрою до 60 хвилин безперервної роботи, а ефективна циклонна технологія і 5-ступінчаста фільтрація подбають про ретельне очищення повітря від найдрібніших частинок пилу. При цьому продумана система очищення контейнера і елементи, що можна мити, значно спрощують його обслуговування. Аби ви витрачали на прибирання якомога менше часу й сил.

 

Висока сила всмоктування

Покращений двигун з цифровим управлінням, що розвиває швидкість до 100 000 об/хв, забезпечує Mi Vacuum Cleaner потужність всмоктування в 120 аероватт. Що на 20% більше, ніж у першого покоління і дозволяє пилососу з легкістю очищати підлогу й килими від пилу, крихт, волосся, вовни тварин та іншого сміття.

 
 

12 циклонів і 5-ступінчаста фільтрація

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner очищає не тільки підлогу, але й повітря. У пилососі використовується вдосконалена технологія 12-циклонного сепаратора для фільтрації пилу, бруду і волосся. Ця система відрізняється високою ефективністю, запобігає повторному потраплянню пилу в повітря і засміченню самого фільтра. На додаток до неї у пристрої передбачена 5-ступінчаста система фільтрації, що включає в тому числі і високоефективний HEPA-фільтр. Вона вловлює 99,97% часток розміром до 0,3 мкм і гарантує, що будь-який пил, який ви збираєте, залишиться в контейнері.

 

Знімний акумулятор

Бездротова конструкція пилососа забезпечує користувачеві набагато більше свободи, дозволяючи без будь-яких обмежень пересуватися по будинку і добиратися до самих важкодоступних місць. При цьому ємний акумулятор забезпечує пилососу до 1 години автономної роботи в економічному режимі. А якщо вам потрібно більше, то можна придбати додаткову батарею і легко подвоїти час роботи пилососа, просто замінивши акумулятор.

Потужна основна щітка

Очищуйте будь-які поверхні без зайвих зусиль завдяки моторизованій основній насадці з V-подібною щіткою. Вона може працювати як на твердій підлозі, так і на килимах, та відмінно справляється зі збором сміття, повністю видаляючи весь бруд за один прохід.

 

Насадки для ефективного прибирання

Крім потужної основної щітки Mi Vacuum Cleaner також оснащений декількома зручними насадками, які допоможуть навести чистоту в кожному куточку будинку:

  • Щітка для меблів з ефективністю до 99% очищає поверхню тканини від волосся, пилових кліщів й інших непомітних паразитів.
  • Щітка 2-в-1 – універсальний інструмент для самих різних поверхонь. Вона допоможе почистити все від клавіатури ноутбука до автомобільних сидінь.
  • Щілинна насадка - призначена для очищення простору під і між меблями, збору пилу у плінтусів та в інших важкодоступних місцях.
 
 

Очищення контейнера в один рух

Контейнер для сміття, який знімається буквально одним натисканням, дозволяє позбутися від зібраного бруду і пилу не забруднивши руки. А фільтр можна просто промити водою. Що помітно полегшує обслуговування пилососа. Крім того, завдяки об’єму в 0,6 літра, вам рідше доведеться возитися з його очищенням.

 

Заряджайте і зберігайте все разом

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner практичний в кожній своїй деталі. Тому не тільки простий у використанні, але і зручний у зберіганні. В комплекті з пристроєм йде настінна док-станція, яка дозволяє одночасно заряджати і пилосос, і змінний акумулятор (якщо він є). А також зберігати всі в одному місці, включаючи й додаткові насадки.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дисплей

Ні

Якість та зручність прибирання

Тип фільтра

HEPA 13

Тип пилозбірника

Циклонний (контейнер)

Обсяг пилозбірника
Об'єм резервуара для води

Ні

Індикатор заповнення пилозбірника

Ні

Ультрафіолетова лампа

Ні

Система ароматизації повітря

Ні

Турбощітка в комплекті

Ні

Потужність та рівень шуму

Потужність двигуна

400 Вт

Потужність всмоктування

150 Вт

Регулювання потужності

На ручці

Рівень шуму

68 дБ

Автономність

Час роботи від акумулятора
Час зарядки акумулятора

3,5 год

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність аккумулятора

2500 мАгод

Конструкція та комплектація

Габарити

1286 x 214 x 256 мм

Вага
Колір

Білий

Матеріал корпусу

Пластик

Відгуків