Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Секатор VERTO площинний, унiверсальний 220 мм, лезо: 56 мм (15G204)

Код:683486
Є в наявності
Секатор VERTO площинний, унiверсальний 220 мм, лезо: 56 мм (15G204) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-15%
Вигода 59 ₴
cashback iconКешбек 3 ₴
399
340
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Секатор VERTO площинний, універсальний 220 мм, лезо 56 мм (15G204)

VERTO 15G204 – це універсальний садовий секатор, призначений для обрізки гілок дерев та чагарників. Завдяки лезам довжиною 56 мм і досить широкої відстані між ними, інструмент може справлятися з гілками діаметром до 15 мм. Простий обвідний механізм забезпечує максимально рівний зріз, що робить секатор підходящим варіантом для обрізки молодих гілочок, пагонів або коріння рослин. При цьому ергономічна ручка, вкрита нековзким матеріалом, сприяє безпеці та зручності. А тефлонове покриття на основному ножі забезпечує захист від корозії та гарантує довгий термін служби інструменту.

Особливості:

  • Тип секатора: площинний (by-pass);
  • Максимальний діаметр зрізу: 15 мм;
  • Довжина клинка: 56 мм;
  • Лезо з покриттям PTFE;
  • Замок від несподіваного відкривання;
  • Антиковзке покриття на ручках

Універсальний і простий механізм

Секатор VERTO 15G204 відноситься до типу площинних інструментів (by-pass) і має два леза. Основне дуже гостре знаходиться вгорі, а притуплене нижнє є опорним. Діючи за принципом звичайних ножиць, він дозволяє отримати максимально рівний зріз, за рахунок чого рослини можуть швидше загоїти рани. Такий секатор дозволяє дуже швидко справлятися з обрізанням невеликих гілок на деревах і стрижкою чагарнику, допомагає при живцюванні та обрізці коренів під час пересадки.

Безпечний у використанні

Ручки секатора не тільки мають ергономічну форму, але й вкриті спеціальним нековзним матеріалом, що забезпечує впевнений хват і комфортну роботу з інструментом. Крім того, для більшої безпеки VERTO 15G204 забезпечений блокуючим лезо замком, який запобігає випадковому відкриттю і спрощує його зберігання.

Якість, перевірена роками

VERTO – це польський бренд, який входить до групи компаній Grupa Topex, відомої на європейському ринку вже понад 30 років. Він виробляє широку гаму продуктів для садової ділянки, майстерні, будинку і продає свою продукцію на більш ніж 40 закордонних ринках. При цьому особливу увагу VERTO приділяє якості своїх продуктів, проводячи регулярні тести і спираючись на європейські стандарти при створенні своїх інструментів.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Загальна довжина

220 мм

Матеріал ручки
Матеріал леза

Сталь

Додаткова інформація

Лезо з PTFE-покриттям; Блокування леза; Антиковзаюча рукоятка; Металева пружина

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

0,3 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Секатор VERTO площинний, унiверсальний 220 мм, лезо: 56 мм (15G204)