Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Секатор VERTO з ковадлом, храповим механiзмом, ручкою з скловолокна, 150 г (15G205)

Код:683487
Є в наявності
Секатор VERTO з ковадлом, храповим механiзмом, ручкою з скловолокна, 150 г (15G205) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-15%
Вигода 80 ₴
cashback iconКешбек 4 ₴
545
465
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Секатор VERTO з ковадлом, храповим механізмом, ручкою зі скловолокна, 150 (15G205)

Секатор VERTO з ковадлом 15G205 – відмінний та надійний інструмент для догляду за рослинами в саду або на присадибній ділянці. За рахунок міцного леза довжиною 5 см і храпового механізму він дозволить простіше справлятися навіть з товстими і грубими гілками діаметром до 2 см. Роблячи при цьому рівні й акуратні зрізи. Ергономічна ручка з скловолокна, яка вкрита нековзним матеріалом, забезпечує безпеку і комфорт під час роботи. Як і спеціальний замок, який запобігає відкриванню секатора в небажані моменти.

Особливості:

  • Тип: секатор з ковадлом;
  • Довжина ножа: 50 мм;
  • Максимальний діаметр зрізу: 20 мм;
  • Храповий механізм для збільшення сили різання;
  • Лезо з покриттям PTFE;
  • Ручки зі скловолокна з протиковзкою вставкою;
  • Замок від несподіваного відкривання

Висока ефективність

Секатор VERTO 15G205 відноситься до контактного типу інструментів, тобто має гострий ріжучий ніж і опорну частину - так звану ковадло. За рахунок такої конструкції він вимагає менше зусиль при відрізанні і не дає великих навантажень на руку і зап'ястя.

Храповий механізм для легкого різання

Додатковою перевагою цієї моделі стане храповий механізм, який значно полегшує роботу. Якщо вам попадеться особливо непіддатлива гілка, він допоможе впоратися з цим завданням за кілька натискань оскільки дає можливість розділити зусилля. Тим самим цей механізм істотно полегшує розрізання товстих і твердих пагонів, знижує навантаження на кисть і забезпечує більш акуратний та рівний зріз. Що дозволяє використовувати такий секатор для обрізки як сухих, так і живих гілок. Завдяки більш рівному зрізу рана рослини швидше загоїться.

Надійний

Ще одна особливість VERTO 15G205 – полегшена конструкція. Ручки інструменту виконані зі скловолокна, яке за міцністю майже не поступається сталі, але при цьому важить зовсім небагато. Разом з накладкою з м'якого нековзкого матеріалу це забезпечує комфортну роботу з інструментом. А лезо з тефлоновим покриттям для захисту від корозії гарантує довгий термін служби. Крім того, для більшої безпеки секатор забезпечений блокуючим лезо замком.

Якість, перевірена роками

VERTO – це польський бренд, який входить до групи компаній Grupa Topex, відомої на європейському ринку вже понад 30 років. Він виробляє широку гаму продуктів для садової ділянки, майстерні, будинку і продає свою продукцію на більш ніж 40 закордонних ринках. При цьому особливу увагу VERTO приділяє якості своїх продуктів, проводячи регулярні тести і спираючись на європейські стандарти при створенні своїх інструментів.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Максимальний діаметр зрізу
Храповий механізм

Так

Загальна довжина

190 мм

Матеріал ручки
Матеріал леза

Сталь

Додаткова інформація

Ергономічна рукоятка; Лезо з PTFE-покриттям; Блокування леза; Антиковзаюча рукоятка

Фізичні характеристики

Колір

Салатовий

Зелений

Вага

0,15 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Секатор VERTO з ковадлом, храповим механiзмом, ручкою з скловолокна, 150 г (15G205)