Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Секатор VERTO з ковадлом, регулюванням ширини (15G203)

Код:683485
Є в наявності
Секатор VERTO з ковадлом, регулюванням ширини (15G203) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 81 ₴
cashback iconКешбек 3 ₴
399
318
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Секатор VERTO з коваделком, регулюванням ширини (15G203)

Садовий секатор VERTO з коваделком – корисний помічник у догляді за рослинами вдома і в саду. Завдяки максимальному діаметру зрізу 12 мм він відмінно підходить для обрізки гілок чагарників і дерев. Ергономічна пластикова ручка, вкрита нековзким матеріалом, забезпечує надійний хват інструменту, а замок на лезах запобігає відкриванню секатора в небажані моменти. Що робить його використання безпечним і комфортним.

Особливості:

  • Тип: секатор з коваделком;
  • Максимальний діаметр зрізу: 12 мм;
  • Довжина лез: 45 мм;
  • Лезо з покриттям PTFE;
  • Замок від несподіваного відкривання;
  • Регульована відстань між ручками

Висока віддача при мінімальному зусиллі

Секатор VERTO 15G203 відноситься до контактного типу інструментів, тобто має гострий ріжучий ніж і опорну частину – так зване ковадло. За рахунок широкого розкриття лез йому під силу відрізати навіть сухі й жорсткі гілки товщиною з палець. При цьому він вимагає менше зусиль при відрізанні і не дає великого навантаження на руку і зап'ястя. Секатор з коваделком прекрасно підійде для обрізки сухих гілок на деревах і чагарниках. А ось для м'яких стебел та молодих гілочок його використовувати не радять, тому що дія у інструменту скоріше не зрізаюча, а обламуюча.

Практичний інструмент

Цей секатор має спеціальний регулятор, який дозволяє збільшувати або зменшувати відстань між ручками, підганяючи інструмент під долоню користувача. Таким чином його можна адаптувати навіть до жіночої руки. Вставки з м'якого нековзкого матеріалу на ручках забезпечують комфорт при роботі з інструментом. А лезо з тефлоновим покриттям для захисту від корозії гарантує довгий термін служби. Крім того, для більшої безпеки секатор забезпечений блокуючим лезо замком.

Якість, перевірена роками

VERTO – це польський бренд, який входить до групи компаній Grupa Topex, відомої на європейському ринку вже понад 30 років. Він виробляє широку гаму продуктів для садової ділянки, майстерні, будинку і продає свою продукцію на більш ніж 40 закордонних ринках. При цьому особливу увагу VERTO приділяє якості своїх продуктів, проводячи регулярні тести і спираючись на європейські стандарти при створенні своїх інструментів.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Максимальний діаметр зрізу
Храповий механізм

Так

Довжина ножа

45 мм

Загальна довжина

250 мм

Матеріал ручки
Матеріал леза

Сталь

Додаткова інформація

Лезо з покриттям PTFE; Замок від несподіваного відкривання; Регульована відстань між ручками

Фізичні характеристики

Колір

Салатовий

Зелений

Вага

0,25 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Секатор VERTO з ковадлом, регулюванням ширини (15G203)