Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт-годинник GARMIN EPIX GEN 2 SAPPHIRE BLACK TITANIUM WITH CHESTNUT LEATHER BAND

Код:722467
Немає в наявності
Смарт-годинник GARMIN EPIX GEN 2 SAPPHIRE BLACK TITANIUM WITH CHESTNUT LEATHER BAND фото
Смарт-годинник GARMIN EPIX GEN 2 SAPPHIRE BLACK TITANIUM WITH CHESTNUT LEATHER BAND фото
Смарт-годинник GARMIN EPIX GEN 2 SAPPHIRE BLACK TITANIUM WITH CHESTNUT LEATHER BAND фото
Смарт-годинник GARMIN EPIX GEN 2 SAPPHIRE BLACK TITANIUM WITH CHESTNUT LEATHER BAND фото
Смарт-годинник GARMIN EPIX GEN 2 SAPPHIRE BLACK TITANIUM WITH CHESTNUT LEATHER BAND фото
Смарт-годинник GARMIN EPIX GEN 2 SAPPHIRE BLACK TITANIUM WITH CHESTNUT LEATHER BAND фото
cashback iconКешбек 457 ₴
45 760
Колір
Black фото
Коричневий фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

СТАНЬТЕ ЛЕГЕНДОЮ З GARMIN EPIX™

Неважливо, які цілі ви переслідуєте, займаючись спортом та фітнесом — преміальний мультиспортивний годинник epix (Gen 2), має все необхідне, щоб допомогти вам їх досягти.

  • Розумійте своє тіло краще завдяки цілодобовому моніторингу здоров'я 24/7.
  • Не пропускайте нічого важливого з розумними оповіщеннями зі смартфона.
  • Тренуйтесь з вбудованими спортивними програмами на зап’ясті.
  • Більше супутникового покриття означає більш точне позиціювання.
  • Впевнено орієнтуйтесь у просторі з картами TopoActive прямо у вашому годиннику.
  • Продовжуйте пригоду з акумулятором, що тримає заряд до 16 днів у режимі смартгодинника.
 
 

РОЗРОБЛЕНО ДЛЯ ВАШОГО СТИЛЮ ЖИТТЯ

Приголомшливий постійно активний AMOLED-дисплей 1,3” забезпечує відмінне зображення на яскравому сонці.

СЕНСОРНИЙ ЕКРАН І КНОПКИ

Надійний інтерфейс з кнопками, відповідний до будь-яких умов навколишнього середовища, поєднується з чутливим сенсорним екраном для швидкого доступу до опцій та функцій.

ПРЕМІАЛЬНІ МАТЕРІАЛИ

Завдяки сапфіровому дисплею ( в моделях Sapphire), а також безелю навколо циферблата з титану або нержавіючої сталі годинник має сучасний зовнішній вигляд та ідеально вписується у ваш спосіб життя.

 
 

ПУЛЬСОКСИМЕТР PULSE OX

Для визначення акліматизації до умов високогір'я та спостереження за сном пульсоксиметр (2) посилає світлові промені на ваше зап'ястя, щоб визначити якість засвоєння кисню вашим організмом.

ПУЛЬСОМЕТР НА ЗАП’ЯСТІ

Годинник постійно вимірює частоту вашого пульсу (1) і видає попередження, якщо у стані спокою частота пульсу стає занадто високою або низькою. Крім того, пульсометр допомагає визначити навантаження під час занять спортом (включно з плаванням).

СТЕЖЕННЯ ЗА ДИХАННЯМ

Дізнайтесь, як ви дихаєте протягом дня, уві сні, під час дихальних вправ та занять йогою.

СТЕЖЕННЯ ЗА РІВНЕМ СТРЕСУ

Дізнайтесь, яким був ваш день: спокійним, збалансованим чи стресовим. При підвищеному рівні стресу, викликаному фізичними або емоційними чинниками, годинник нагадає про необхідність розслабитись та запропонує виконати короткі дихальні вправи, таким чином, ви зможете вчасно зняти напругу.

ОЦІНКА СНУ ТА РОЗШИРЕНИЙ МОНІТОРИНГ СНУ

Отримайте повний аналіз фаз легкого, глибокого та швидкого сну. Для повної інформації використовуйте спеціальний віджет, за допомогою якого можна переглядати бали сну та рекомендації щодо його покращення.

МОНІТОРИНГ ЕНЕРГІЇ BODY BATTERY

Оптимізуйте енергетичні ресурси у вашому організмі, використовуючи дані варіабельності серцевого ритму, стресу, сну та інші. Дана функція допомагає вам краще розуміти, коли ваш організм готовий до активності, а коли краще відпочити.

ВІДСТЕЖЕННЯ ВОДНОГО БАЛАНСУ

Записуйте щоденне споживання рідини, щоб пам’ятати про дотримання водного балансу. Коли автоматична ціль увімкнена, ви навіть зможете побачити приблизну втрату поту після тренування, а ваша ціль буде відповідно відкоригована.

HEALTH SNAPSHOT™

За допомогою цієї функції ви можете запустити 2-хвилинну сессію, під час якої годинник запише ключову статистику, включно з частотою серцевих скорочень (1), мінливістю серцевого ритму, даними Pulse Ox2, диханням та балами стресу. Потім складіть звіт з цими даними за допомогою програми Garmin Connect на сумісному смартфоні.

 
 

ВБУДОВАНІ СПОРТИВНІ ДОДАТКИ

Використовуйте попередньо завантажені профілі активності для трейлового бігу, плавання, бігу, їзди на велосипеді, походів, веслування, лиж, гри в гольф, серфінгу, скелелазіння в приміщенні тощо.

АНІМОВАНІ ТРЕНУВАННЯ

Годинник пропонує зрозумілі анімовані тренування (кардіо, силові, йога та пілатес), які можна переглядати на екрані годинника. Ви можете обирати серед попередньо завантажених анімованих тренувань або завантажувати додаткові тренування з онлайн спільноти Garmin Connect™ при поєднанні з сумісним пристроєм.

HIIT-ТРЕНУВАННЯ

Цей профіль активності відстежує ваші високоінтенсивні інтервальні тренування (HIIT), включаючи AMRAP, EMOM, Tabata та користувацькі вправи. Встановіть кількість раундів, інтервали роботи/відпочинку тощо.

GARMIN COACH

Безкоштовні адаптивні плани тренувань з інструкціями від провідних тренерів підлаштовуються під ваші можливості та цілі. Тренування завантажуються прямо на годинник з програми Garmin Connect.

ВІЗУАЛЬНИЙ ПРОГНОЗ ЧАСУ ГОНКИ

На основі історії ваших бігових тренувань та загального рівня фізичної підготовки ця функція пропонує розрахунковий темп для обраної дистанції. Тенденції показують, який вплив мають ваші тренування з часом.

ТЕХНОЛОГІЯ PACEPRO™

Перша у своєму роді функція PacePro допомагає підтримувати правильний темп з урахуванням ухилу місцевості під час бігу.

VO2 MAX

Ваші тренування можуть стати більш продуманими з показником VO2 max, який допомагає вам оцінити свої фізичні можливості. Значення VO2 max коригується для кросового бігу та враховує зміни у вашому стані, спричинені спекою чи умовами високогір'я.

СПОРТИВНІ ПОКАЗНИКИ

Переглядайте розширені тренувальні дані, включаючи бігову динаміку, показання VO2 max, рекомендації щодо відновлення та інше.

ВИТРИВАЛІСТЬ У РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ

Використовуйте ці дані, щоб відстежувати та керувати своїми навантаженнями, а також допомагати уникнути перенавантаження на початку бігу або їзди на велосипеді.

ЩОДЕННІ РЕКОМЕНДОВАНІ ТРЕНУВАННЯ

Отримуйте щоденні рекомендації для бігових та велотренувань на основі вашого поточного тренувального навантаження та рівня фізичної підготовки.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ПО ВІДНОВЛЕННЮ

Після кожного тренування час відновлення дає вам знати, коли ви будете готові до наступного важкого тренування. Враховується навіть інтенсивність тренувань і такі фактори, як стрес, щоденна активність і сон.

MTB ДИНАМІКА

Відстежуйте деталі кожної поїздки за допомогою спеціальних метрик для гірських велосипедів, а також показників Grit™ і Flow™, які оцінюють складність траси та плавність спуску. Таким чином, ви отримуєте кількісні значення, з якими можна порівнювати свої майбутні результати.

КАТАННЯ ПОЗА ТРАСОЮ НА ЛИЖАХ ТА СНОУБОРДІ

Отримайте ще більше корисної інформації під час катання на лижах та сноуборді. Попередньо завантажений профіль Беккантрі дозволяє годиннику ідентифікувати сходження та спуски. Він автоматично відображає показники, характерні для цих фаз катання.

ДИНАМІКА БІГУ НА ЛИЖАХ

При сполученні з нагрудним пульсометром HRM-Pro™ (продається окремо) показник потужності їзди на лижах допомагає виміряти фактичне навантаження під час тренувань з лижного кросу.

ФУНКЦІЇ ДЛЯ СЕРФІНГУ

Приготуйтесь підкорити хвилі. Годинник epix може використовуватись з функцією Surfline Sessions™ для створення відеозапису кожної хвилі за допомогою камери (3) Surfline®. За наявності підписки Surfline Sessions ви зможете пізніше переглянути відео та оцінити свої успіхи.

 
 

БАГАТОСМУГОВИЙ ПРИЙМАЧ СУПУТНИКОВИХ СИСТЕМ (GNSS)

Отримайте доступ до кількох глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, GLONASS і Galileo). Використання кількох частот, що передаються навігаційними супутниками, дозволяє покращити точність позиціювання в місцях, де сигнали GNSS відбиваються, слабкі або зазвичай не проникають.

ДАТЧИКИ ABC

Годинники пропонують комплект датчиків ABC для навігації, включаючи альтиметр для вимірювання висоти, барометр для спостереження за погодою та тривісний електронний компас.

АКЛІМАТИЗАЦІЯ

Цей віджет відображає вашу поточну висоту, висоту акліматизації та кореляційні показання пульсоксиметра (2), частоти пульсу (1) та частоти дихання. Таким чином, ви можете зрозуміти, наскільки добре ваш організм справляється з поточною висотою.

ФУНКЦІЯ CLIMBPRO

Використовуйте вбудовану програму-планувальник підйомів ClimbPro для перегляду актуальної інформації про поточний і майбутній підйоми з даними ухилу, відстані та висоти, а також інформацію про спуски та рівнини.

РОЗРАХУНОК КРУГОВИХ МАРШРУТІВ

Введіть потрібну відстань та отримуйте рекомендовані маршрути, які приведуть вас до початкової точки. Функція розрахунку популярних маршрутів Trendline™ допомагає знайти найкращі місцеві траси.

ГІРСЬКОЛИЖНІ КАРТИ SKIVIEW™

Підкорюйте спуски за допомогою гірськолижних карт SkiView, переглядайте назви та рівні складності трас для більш ніж 2000 гірськолижних курортів по всьому світу.

КАРТИ ПОЛІВ ДЛЯ ГОЛЬФУ

Отримайте доступ до повноколірних карт CourseView для більш ніж 42 000 полів для гольфу по всьому світу. Крім того, пропонуються функції «button targeting» (прицілювання за допомогою кнопки) і розрахунок відстані «PlaysLike Distance».

МУЛЬТИКОНТИНЕНТАЛЬНІ ТОПОГРАФІЧНІ КАРТИ

Завантажуйте карти TopoActive з усього світу за допомогою Wi-Fi® (або використовуйте завантажені карти Європи в моделях Sapphire). Карти включають контури рельєфу, позначки висот, вершини, парки, берегові лінії, річки, озера та інші географічні об'єкти.

ПОКРОКОВА НАВІГАЦІЯ

Прямуйте по маршруту або дистанції, використовуючи покрокові інструкції, які заздалегідь підкажуть вам про наближення наступного повороту.

 
 

СМАРТНОТИФІКАЦІЇ

Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення та нагадування прямо на годинник при сполученні з сумісним пристроєм.

МУЗИЧНІ ДОДАТКИ

Завантажуйте пісні та плейлисти з музичних додатків Deezer або Amazon Music (може знадобитися підписка). Використовуйте бездротові навушники (продаються окремо) для прослуховування музики без телефона.

БЕЗКОНТАКТНІ ПЛАТЕЖІ GARMIN PAY™

Оплачуйте покупки за допомогою системи безконтактних платежів Garmin Pay з платіжними картками від банків-учасників.

ФУНКЦІЇ БЕЗПЕКИ ТА СТЕЖЕННЯ

Коли ваш годинник сполучений зі смартфоном, ваше місцеперебування можна передавати вашим контактам вручну або автоматично під час деяких занять на свіжому повітрі за допомогою функції виявлення аварій (4).

МАГАЗИН CONNECT IQ

Завантажуйте циферблати, поля даних, додатки та віджети з магазину Connect IQ Store на сумісний смартфон, а потім синхронізуйте з годинником.

КЕРУЙТЕ ЖИВЛЕННЯМ

Дана функція показує, яким чином різні налаштування і датчики впливають на період роботи батареї годинника, дозволяючи вам вносити зміни для збільшення періоду роботи на ходу.

ЧАС РОБОТИ ВІД БАТАРЕЇ

Внутрішня акумуляторна літієва батарея забезпечує до 16 днів роботи в режимі смартгодинника та 42 години в режимі GPS.

1Див. правила безпеки та інформацію щодо пристрою. У зв'язку з технологічними обмеженнями використання оптичних датчиків монітора серцевого ритму, якими обладнані портативні прилади GARMIN, деякі свідчення серцевого ритму будуть неточними при певних обставинах. Зазначені обставини залежать від фізичних даних користувача, типу та інтенсивності фізичних навантажень. Дані монітора серцевого ритму не призначені для використання в медичних цілях і не можуть бути використані для діагностики, лікування або профілактики будь-яких захворювань. Неточність показників оптичного монітора серцевого ритму під час фізичних навантажень не є гарантійним випадком.

2Пульсоксиметр Pulse Ox не є медичним пристроєм і не може використовуватися для діагностики або моніторингу будь-якого медичного стану. Див. інформацію щодо точності показників.

3Під час синхронізації з сумісним смартфоном.

4При синхронізації з сумісним смартфоном; функції Incident Detection (детектор аварій) та Assistance (допомога) не повинні використовуватись, як головний або єдиний спосіб отримання допомоги.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Garmin Connect

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

Кольоровий

Діагональ дисплея

1,3"

Роздільна здатність дисплея

416 x 416

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Датчики

Акселерометр

Термометр

Оптичний датчик серцевого ритму

GPS

GLONASS

Galileo

Технологія SatIQ

Електронний компас

Мультичастотне позиціонування

Гироскоп

Пульсоксиметр Pulse Ox

Барометричний альтиметр

Інтерфейси та підключення

Bluetooth

ANT+

Wi-Fi

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Функції

Будильник

Секундомір

Таймер

Синхронізація часу за GPS

Автоматичний перехід на літній час

Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Стресу

Температура

Особливості

Quickfit ремешок для часов: 22 мм

Щоденні «розумні» функції

Матеріал безелю: титан/нержавіюча сталь

Тип дисплея: Amoled (постійно увімкнений режим)

Витримує тиск до: 10 ATM

Матеріал лінзи: Sapphire/Corning® Gorilla® Glass

Aвтономність

Час роботи

До 16 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

47 x 47 x 14.5 мм

Вага

 76 г

Комплектація

Гарантійний талон

Кабель для заряджання

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера